Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Benndünde başlayamadım regl oldum sıcak ağrı regl. Keşke sıcaklarda regl olmasak bugün 3 video beni bekliyor yada bugün 2 yarın 2 video yapayım.
Rengliyken ben oturdum yerden kalkamıyorum ya hele spor çok zor ilk günler ağrıyla birlikte hiç çekilmiyo Allah yardımcın olsun canım

Şuan spora hazırlanıyorum. Sen öyle neyapmışsın yaaa görünce bende kek gibi ağlayasım geldi
Sporamı eyvahlar ola daha dur ben kahvalti ediyimbee geldigini belli etmesenmi

Kek yaptim iste çarpılmış agliyodu

Rengliyken ben oturdum yerden kalkamıyorum ya hele spor çok zor ilk günler ağrıyla birlikte hiç çekilmiyo Allah yardımcın olsun canım
Benim ilk gün ağrım oluyor. Öyle böyle değil ama . Bazen tüm gün yatdığım olur. Sıcakla birleşincee ooo dahada kötü oldum dün. Neyse bugün iyiyim. Şimdi eva yapıcam. Geriye kaldım kızlar 3 cü günde bugün

Sporamı eyvahlar ola daha dur ben kahvalti ediyimbee geldigini belli etmesenmi

Kek yaptim iste çarpılmış agliyodu
Evet artık güzel güzel sporlar menüler yazıcam. Listeye adayım artık kahvaltı bende yapmadım. Spordan sonra yapacam.
Çok güzel görqnüyordu eline sağlık
Ben hep Filize oy verdim kendiside maşallah her yarışmaya katılıyor pro üyelik isteyenlere duyurulur.
Beni birnevi Filiz pro yaptı diye biliriz ,

Deliii

Hayirli sabahlar canım
Hafta sonu neyseki cumaya kadar toparlarsin

Merhaba canım. Hoşgeldin. Ben de sidelya 26 yaşındayım Ankarada yaşıyorum iki çocuk annesiyim

Cumaya daha var canım eksiyle gelmistin zaten ben inaniyorum dahada eksiyle geliceksin

Ölçüyü sanirim belimizden aliyoruz bende alayim inşallah toparlarsın ya benimde bugün 2 videoyuda yapmam gerekiyo inşallah yapabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…