- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
3.cü çocuğu Yapta gör ebeniYalaaaaaannnn , geçmiyor bende 2. Doğurdum geçmed . Acaba keramet 3. Çocukta mı?
Şifa olur inşallah.Selam gençler.
2. Doz aşımı oldum şimdi hastanede bekliyorum eşimin gelmesini. Bir bakayım dedim. Herkes iyidir inş.
Ben Regl oldum aşırı sancım var. Çocuk doğurunca geçecekti güya
O da yalanmış 2 oldu geçmedi be
balli kuzummm allahimm seni nazarlardan korusun
tamam canimDaha kimsede paylasmadiki napayim hepsine yapayim birden dedim
evett ya olmadi bu hafta nasil toparlancazDemekki çok fena yemekler yemişsin
Aynen benim rakipten beni etiketlemeyi ne yapıyor benimde haberim yok açıkçası. Bu hafta böyle sallamalı hafta oldu sanırsam bakalım bende hiç havamda değilim istediğim gibi spor yapamıyorum.
oyy canimm b3nimmmAfiyet olsun kizlar
Çocuk berekettir. Ama burda ailem olmadığı için 2 çocuğa zor baktım. Aslında istiyorum ama bakamam diye korkuyorum . Yaşta ilerledi. Hayırlısı olsun ya3.cü çocuğu Yapta gör ebeni
Ayyy yap yap 3cocuk bereket evetÇocuk berekettir. Ama burda ailem olmadığı için 2 çocuğa zor baktım. Aslında istiyorum ama bakamam diye korkuyorum . Yaşta ilerledi. Hayırlısı olsun ya
Gram gramda olsa gitmesi guzel canim haftalik 500-600 versen ayda 2 kilo eder 6 ayda 12 kilo ederBu sabah tartıldım yarın da geç tartılacağım . Aman dikkat etmeme ragmen gramlarla uğraşıyorum. Dedim ama ben 10 kilodan sonra yavaşlıyor bende kilo. Artık kilo yarışması değil de spor yarışmasına katılsınlqr benimle .
misafirlikte herkes cocugunun tabagini masaya aldi yedi ben almasam bi tuhaf olucakti bise de diyemedim oyke oldu kuzumAfiyet olsun canım.
Afiyet olsun.
Afiyet olsun canım..
Afiyet olsun canım.
Afiyet olsun canım.
Kızının kalan yemeğini yeme tatlım. Kimseye ayıp olmaz.
Afiyet olsun canim.
Afiyet olsun.
Evet canım haklısın. Az verdim diye kızmayın bana . Vücut işte elimden geleni tabi yapacağım inşaAllahGram gramda olsa gitmesi guzel canim haftalik 500-600 versen ayda 2 kilo eder 6 ayda 12 kilo eder
Ben tabakları babasına yolladım valla . Yemeyeceğim dedim. Ye ye bayram dediler yok canım bayram ye düğün ye seyran ye doğum günü ye. Nasıl gidecek kilolar dedimmisafirlikte herkes cocugunun tabagini masaya aldi yedi ben almasam bi tuhaf olucakti bise de diyemedim oyke oldu kuzum
Gözler bu menüyü gördü daha önce...Pilav üstü sarmada pek hoş göründü gözüme
Bitmiyor ki düğünü, bayramı, özel günü...Ben tabakları babasına yolladım valla . Yemeyeceğim dedim. Ye ye bayram dediler yok canım bayram ye düğün ye seyran ye doğum günü ye. Nasıl gidecek kilolar dedim
DevamkeBitmiyor ki düğünü, bayramı, özel günü...
k.v diyor benim evde diyet yapma. Annem diyor yavru gibi kalmışsın ye.
Eee ne zaman zayiflayacagim ben.
Dedi ve gitti.....Gözler bu menüyü gördü daha önce...
Alıntı
Akşam
Şehriyeli yoğurt çorbası
Bi tabak sarma
Pilav üstü 2 baklava
Çay yanına da kaşarlı simit tost
Bir baklava
Cips
Alıntı
Menüde güzel menüymüş. Pilav üstü et duydum da baklava yı da burda gördümGözler bu menüyü gördü daha önce...
Alıntı
Akşam
Şehriyeli yoğurt çorbası
Bi tabak sarma
Pilav üstü 2 baklava
Çay yanına da kaşarlı simit tost
Bir baklava
Cips
Alıntı