Sagol canim. Bugunde dayimlarin sunnet cemiyeti vardi. Yoldayim yineGeçmiş olsun canım. Nasıl oldun?
Kolay Gelsin tatlım.Sagol canim. Bugunde dayimlarin sunnet cemiyeti vardi. Yoldayim yine
Yaaa üşenmemiş bulmuşGözler bu menüyü gördü daha önce...
Alıntı
Akşam
Şehriyeli yoğurt çorbası
Bi tabak sarma
Pilav üstü 2 baklava
Çay yanına da kaşarlı simit tost
Bir baklava
Cips
Alıntı
Tatil bitiyor diye çok mutluyum, eşime pazar kalabalık olur cumartesi gidelim dedim 1 gün 1 gündürEeee neler yapıyorsunuz bayramınız nasıl geçiyor bende dr gideceğim saatimi bekliyorum. Burda elhamdülillah hava çok güzel.
1 dk sürmedi. Araştırma konularında hiç üşenmem. Severim araştırma yapmayı.Yaaa üşenmemiş bulmuş
Bende yarın evime dönmek istiyorum. Bayram havası dağılıyo.Burasi yine karışabilir.Tatil bitiyor diye çok mutluyum, eşime pazar kalabalık olur cumartesi gidelim dedim 1 gün 1 gündür
Herhalde Pilavın üstüne baklava koyup yememişdir dimi.Gözler bu menüyü gördü daha önce...
Alıntı
Akşam
Şehriyeli yoğurt çorbası
Bi tabak sarma
Pilav üstü 2 baklava
Çay yanına da kaşarlı simit tost
Bir baklava
Cips
Alıntı
Yaa bu ne böyleee
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun canım
wallaoyle kuzum yaDemekki çok fena yemekler yemişsin
Aynen benim rakipten beni etiketlemeyi ne yapıyor benimde haberim yok açıkçası. Bu hafta böyle sallamalı hafta oldu sanırsam bakalım bende hiç havamda değilim istediğim gibi spor yapamıyorum.
ben bu sabah tartilip bir duruma bakicamtim unuttum yarin bakicaz artikYeni tarti geldi eski tarti duzeldi
Boşuna almis gibi oldu
ikisiyle tartildim ayni canim
Sende durumlar nasil
anladim canimm pekiiiTutku44 yukarıdaki sana
flemkcede hangi seviyeye geldin canimTabi zorlukları çok olmaz mı ? Yalnızdım eşimden başka kimsem yoktu. Kayınvalideyle altlı üstlü oturuyorum . Valla gurbetten gelen gelinleri burda kaynanalar hep eziyor. Anaları babaları yok diye. Burdaki çevreden gördüklerimi söylüyorum. Ama ben ezdirmem kendimi dilimi az çok öğrenip mecbur kursa gitmen gerekiyor gittim sınavları verdim otururumu ehliyetimi aldım. Benim en büyük destekçim eşim ve çocuklarım. Gerisi beni ilgilendirmiyor zaten. Şimdi de çocuklarımı biraz daha büyütüp ile girmek istiyorum. Belki diploma denkleştirmesi yaptırırım . İşletme mezunuyum ben . Bakalım hayırlısı canım ya . Gurbette herşey zor. Kolay değil ama biz başarılı hatunlarız
bizim bitti gibi ama bogazlarim sis agriyor hic tadim yok cok bitkin hissediyorum .. dik kocu ile bulustuk 1 saat pratik yaptikEeee neler yapıyorsunuz bayramınız nasıl geçiyor bende dr gideceğim saatimi bekliyorum. Burda elhamdülillah hava çok güzel.
walla bu hafta ne sen ne ben iyi degildik canim yarin icin tartilmak icin heyecanim yok endisem varYaa bu ne böyleeeçok tatlı maşallah. Nasıl düzeldimi?
Alıntılamışım cevap yazmayı unutmuşum
Teşekkür ederim canım
bacim filizin kizi oYaa bu ne böyleeeçok tatlı maşallah. Nasıl düzeldimi?
Alıntılamışım cevap yazmayı unutmuşum
Teşekkür ederim canım
Afiyet olsun canımcarsambamenusu
10.30 sut chia keten findik ceviz yulaf karisim
15.00 yarim muz 4.5 uzum
18.30 6 kofte ,bol domates salatasi 2 bardak ayran 1 dlm ekmek
19.00 2 bardak siyah cay6,8 kabak cekirdegi ,4,5 uzum
Cordelia E Elif_Eylul Zipzip-
su :2lt
400 ip
50 squat
150 puan
adimsayar icin 12 den once tanimlamadim malesef fun baya yuryurste yaomistik ailecek
Yaaa gecmis olsun canimkızim bu gece dogru duzgun uyumadi atesi vardi simdide hapsuruk falan ikimizde yutkunurken bigazlarimiz agriyor
sagol canim benimAfiyet olsun canım
Yaaa gecmis olsun canim
Canım ben almanca biliyorum . Senin dili bilmem kiwallaoyle kuzum ya
ben bu sabah tartilip bir duruma bakicamtim unuttum yarin bakicaz artik
anladim canimm pekiii
flemkcede hangi seviyeye geldin canim
bizim bitti gibi ama bogazlarim sis agriyor hic tadim yok cok bitkin hissediyorum .. dik kocu ile bulustuk 1 saat pratik yaptik
walla bu hafta ne sen ne ben iyi degildik canim yarin icin tartilmak icin heyecanim yok endisem var
Çok geçmiş olsun. Benimde boğazım ağrıyor havalardan herhalde. Bir sıcak bir soğuk .kızim bu gece dogru duzgun uyumadi atesi vardi simdide hapsuruk falan ikimizde yutkunurken bigazlarimiz agriyor
Cook gecmis olsun canımkızim bu gece dogru duzgun uyumadi atesi vardi simdide hapsuruk falan ikimizde yutkunurken bigazlarimiz agriyor
Kolay gelsin canim yediklerine dikkat ettiysen bu tempoda az da olsa kilo verirsin canim sikma caniniSabahtan beri yollardayım ya , şimdi yemek hazırlayıp 18 30 da eşimi işten almam gerekiyor. Hala spor yürüyüş yapamadım. İçim içimi yiyor. Bunhafta hiç düşündüğüm gibi olmadı