Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Gözler bu menüyü gördü daha önce...

Alıntı
Akşam

Şehriyeli yoğurt çorbası
Bi tabak sarma
Pilav üstü 2 baklava

Çay yanına da kaşarlı simit tost
Bir baklava
Cips

Alıntı
Herhalde Pilavın üstüne baklava koyup yememişdir dimi. Pilavı yedikten sonra çayla baklava yemişdir diye düşünüyorum

wallaoyle kuzum ya
Yeni tarti geldi eski tarti duzeldi
Boşuna almis gibi oldu
ikisiyle tartildim ayni canim
Sende durumlar nasil
ben bu sabah tartilip bir duruma bakicamtim unuttum yarin bakicaz artik
anladim canimm pekiii
flemkcede hangi seviyeye geldin canim
Eeee neler yapıyorsunuz bayramınız nasıl geçiyor bende dr gideceğim saatimi bekliyorum. Burda elhamdülillah hava çok güzel.
bizim bitti gibi ama bogazlarim sis agriyor hic tadim yok cok bitkin hissediyorum .. dik kocu ile bulustuk 1 saat pratik yaptik
Yaa bu ne böyleee çok tatlı maşallah. Nasıl düzeldimi?
Alıntılamışım cevap yazmayı unutmuşum

Teşekkür ederim canım
walla bu hafta ne sen ne ben iyi degildik canim yarin icin tartilmak icin heyecanim yok endisem var

Afiyet olsun canım
kızim bu gece dogru duzgun uyumadi atesi vardi simdide hapsuruk falan ikimizde yutkunurken bigazlarimiz agriyor
Yaaa gecmis olsun canim

Canım ben almanca biliyorum . Senin dili bilmem ki
kızim bu gece dogru duzgun uyumadi atesi vardi simdide hapsuruk falan ikimizde yutkunurken bigazlarimiz agriyor
Çok geçmiş olsun. Benimde boğazım ağrıyor havalardan herhalde. Bir sıcak bir soğuk .

Sabahtan beri yollardayım ya , şimdi yemek hazırlayıp 18 30 da eşimi işten almam gerekiyor. Hala spor yürüyüş yapamadım. İçim içimi yiyor. Bunhafta hiç düşündüğüm gibi olmadı
Kolay gelsin canim yediklerine dikkat ettiysen bu tempoda az da olsa kilo verirsin canim sikma canini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…