Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Allah yardimcimiz olsun haftaya inşallah nota almayız😒
Haftaya kadar duzelir bence ya
Zaten bayramda cogu takim diyet yapamayacagi icin yarin bildirim yapmama karari aldi haftaya cumaya daha cok var biz hallederiz 💪🤛

Son düzenleme:
Gözler bu menüyü gördü daha önce...

:skandal:

Alıntı
Akşam

Şehriyeli yoğurt çorbası
Bi tabak sarma
Pilav üstü 2 baklava

Çay yanına da kaşarlı simit tost
Bir baklava
Cips

Alıntı
O kimin menüsüymüş ki 🤔

O kimin menüsüymüş ki 🤔
Hiç onu sorma bile çok seyler gördü bu gözler dalga gecti bizle resmen 2üyelik alip bizi katekulliye getircegini sandi ama yemezler çözdük işi sonra 2hesabida kapatip gitti :KK76: :KK76: :KK76:

Bir ara burada ölçü almıştık bayram ödemlerini atalım tekrar olculelim. 🥳🥳🥳
Bende mezure olmadığı için ölçü alamadım ben . Gidip bir yerden mezure bulmam lazım. 😕
Ooo sen erken evlenmissin canim 🥰 cocuklar buyuk deyince acaba bizden buyukmu dedim ya 🙄
Sen 83 lü müsün ? Benim acelem vardı. İllakç evlenecem dedim . Ne zorum varsa küçük yaşta . Okulum bitti iş bulamadım. Hep uzaklarda antalyada çalıştım muhasebeci olarak. Kardeşlerimde çalışmayınca ikisi de tutturunca dershaneye gidecez okuyacağız diye. Trabzona taşındık tekrar en azından ev kirası ödemiyoruz diye. Ev bizimdi çünkü. Sonra dershaneye gittiler bende evde boş boş durdum . Sonra da eşim istemeye gelince gurbete gideyim değişiklik olsun dedim geldim işte . 😆😆😁😁ama eşimi de sevdim de evlendim 🥰

Hiç onu sorma bile çok seyler gördü bu gözler dalga gecti bizle resmen 2üyelik alip bizi katekulliye getircegini sandi ama yemezler çözdük işi sonra 2hesabida kapatip gitti :KK76: :KK76: :KK76:
Yani resmen dalga gecmis zaten 🤔
Belki sizle zitlasan biri uyelik alip saçmalamış olabilir
Manyak cok 😳🙄
Pilav ustu baklava ne ya tam diskalifiyelik 🤭
Bende bizim takimdan biri yazdi sandim
iyice cozuttugumuzu dusundum 🤭🤭

Yani resmen dalga gecmis zaten 🤔
Belki sizle zitlasan biri uyelik alip saçmalamış olabilir
Manyak cok 😳🙄
Pilav ustu baklava ne ya tam diskalifiyelik 🤭
Bende bizim takimdan biri yazdi sandim
iyice cozuttugumuzu dusundum 🤭🤭
Bizim takımdan şöyle bakınca kimse bu türlü şey yemez diye düşünürüm

Bende mezure olmadığı için ölçü alamadım ben . Gidip bir yerden mezure bulmam lazım. 😕

Sen 83 lü müsün ? Benim acelem vardı. İllakç evlenecem dedim . Ne zorum varsa küçük yaşta . Okulum bitti iş bulamadım. Hep uzaklarda antalyada çalıştım muhasebeci olarak. Kardeşlerimde çalışmayınca ikisi de tutturunca dershaneye gidecez okuyacağız diye. Trabzona taşındık tekrar en azından ev kirası ödemiyoruz diye. Ev bizimdi çünkü. Sonra dershaneye gittiler bende evde boş boş durdum . Sonra da eşim istemeye gelince gurbete gideyim değişiklik olsun dedim geldim işte . 😆😆😁😁ama eşimi de sevdim de evlendim 🥰
Evet 83 dogumluyum canim 🥰
Alisabildin mi oralara
Gurbet zor ya dil ogrenmek herseye sifirdan baslamak 🙄

Evet 83 dogumluyum canim 🥰
Alisabildin mi oralara
Gurbet zor ya dil ogrenmek herseye sifirdan baslamak 🙄
Tabi zorlukları çok olmaz mı ? Yalnızdım eşimden başka kimsem yoktu. Kayınvalideyle altlı üstlü oturuyorum . Valla gurbetten gelen gelinleri burda kaynanalar hep eziyor. Anaları babaları yok diye. Burdaki çevreden gördüklerimi söylüyorum. Ama ben ezdirmem kendimi dilimi az çok öğrenip mecbur kursa gitmen gerekiyor gittim sınavları verdim otururumu ehliyetimi aldım. Benim en büyük destekçim eşim ve çocuklarım. Gerisi beni ilgilendirmiyor zaten. Şimdi de çocuklarımı biraz daha büyütüp ile girmek istiyorum. Belki diploma denkleştirmesi yaptırırım . İşletme mezunuyum ben . Bakalım hayırlısı canım ya . Gurbette herşey zor. Kolay değil ama biz başarılı hatunlarız😁

Eeee neler yapıyorsunuz bayramınız nasıl geçiyor bende dr gideceğim saatimi bekliyorum. Burda elhamdülillah hava çok güzel. 🤗🤗🤗
Ben yemek yedim simdi 2makina camasir astim oturcam yada uyucam🤔
Hava serin bugun çok guzel rüzgar var

X