• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Çocuk berekettir. Ama burda ailem olmadığı için 2 çocuğa zor baktım. Aslında istiyorum ama bakamam diye korkuyorum . Yaşta ilerledi. Hayırlısı olsun ya
Ayyy yap yap 3cocuk bereket evet🙄

Bu sabah tartıldım yarın da geç tartılacağım . Aman dikkat etmeme ragmen gramlarla uğraşıyorum. Dedim ama ben 10 kilodan sonra yavaşlıyor bende kilo. Artık kilo yarışması değil de spor yarışmasına katılsınlqr benimle . 😆😆😆
Gram gramda olsa gitmesi guzel canim haftalik 500-600 versen ayda 2 kilo eder 6 ayda 12 kilo eder

Afiyet olsun canım. ♥️♥️♥️

🧿🧿🧿👏👏👏♥️♥️♥️

Afiyet olsun.💋💋💋🤩🤩🤩

Afiyet olsun canım..♥️♥️♥️

Afiyet olsun canım. 💋💋💋♥️♥️♥️

👏👏👏🧿🧿🧿🤩🤩🤩

Afiyet olsun canım. ♥️♥️♥️ 💋💋💋
Kızının kalan yemeğini yeme tatlım. Kimseye ayıp olmaz. 👍

Afiyet olsun canim.🤩🤩♥️♥️🥰🥰😘😘

🤩🤩🤩🧿🧿🧿👏👏👏

Afiyet olsun. ♥️😘🥰🤩🤗
misafirlikte herkes cocugunun tabagini masaya aldi yedi ben almasam bi tuhaf olucakti bise de diyemedim oyke oldu kuzum

Gram gramda olsa gitmesi guzel canim haftalik 500-600 versen ayda 2 kilo eder 6 ayda 12 kilo eder
Evet canım haklısın. Az verdim diye kızmayın bana . Vücut işte elimden geleni tabi yapacağım inşaAllah

misafirlikte herkes cocugunun tabagini masaya aldi yedi ben almasam bi tuhaf olucakti bise de diyemedim oyke oldu kuzum
Ben tabakları babasına yolladım valla . Yemeyeceğim dedim. Ye ye bayram dediler yok canım bayram ye düğün ye seyran ye doğum günü ye. Nasıl gidecek kilolar dedim 😏

Pilav üstü sarmada pek hoş göründü gözüme 😂😂😂
Gözler bu menüyü gördü daha önce...

:skandal:

Alıntı
Akşam

Şehriyeli yoğurt çorbası
Bi tabak sarma
Pilav üstü 2 baklava

Çay yanına da kaşarlı simit tost
Bir baklava
Cips

Alıntı

Ben tabakları babasına yolladım valla . Yemeyeceğim dedim. Ye ye bayram dediler yok canım bayram ye düğün ye seyran ye doğum günü ye. Nasıl gidecek kilolar dedim 😏
Bitmiyor ki düğünü, bayramı, özel günü...
k.v diyor benim evde diyet yapma. Annem diyor yavru gibi kalmışsın ye.
Eee ne zaman zayiflayacagim ben.

Alıntı
Akşam

Şehriyeli yoğurt çorbası
Bi tabak sarma
Pilav üstü 2 baklava

Bir baklava
Cips

Alıntı
Dedi ve gitti.....

Alıntı
Akşam

Şehriyeli yoğurt çorbası
Bi tabak sarma
Pilav üstü 2 baklava

Bir baklava
Cips

Alıntı
Menüde güzel menüymüş. Pilav üstü et duydum da baklava yı da burda gördüm 😆😆😆

Allah yardimcimiz olsun haftaya inşallah nota almayız😒
Haftaya kadar duzelir bence ya
Zaten bayramda cogu takim diyet yapamayacagi icin yarin bildirim yapmama karari aldi haftaya cumaya daha cok var biz hallederiz 💪🤛

Son düzenleme:
Haftaya kadar duzelir bence ya
Zaten bayramda cogu takim diyet yapayacagi icin yarin bildirim yapmama karari aldi cumaya daha cok var biz hallederiz 💪🤛
Bizim listedekiler ortada yok😬

Back
X