- 8 Eylül 2016
- 103.197
- 437.823
- 35
Tatil bitsin de bana da zorla eva yaptırYemin ediyorum aynen öyle çok özledim Mira ile zıp zıp yapmayı.
Zayiflamam lazim acilen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatil bitsin de bana da zorla eva yaptırYemin ediyorum aynen öyle çok özledim Mira ile zıp zıp yapmayı.
Günaydın kızlar
Günaydın
Gunaydin kizlarNassin bakalim bayram çocugu
Günaydın canimGunaydin
Benimde iki tane afacan var onlarin randevularina kosturuyom okul kapandi surekli oyun parkindayiz nryseki evin arkasi onu oyun parki canim seninle ayniyiz ama senin cocuklar buyukAfiywt olsun canım . Yine kuş kadar yemişsin . Ha benim yemek yemeğe zamanım yok. Sen neyin var. Yesene biraz. Bu kadar yiyorsan her zaman nasıl kilo aldın sen ?
Senin afacanlar kaç yaşlarında Allah kolaylık versin canım ebeveyn olmak zor ama tatlıBenimde iki tane afacan var onlarin randevularina kosturuyom okul kapandi surekli oyun parkindayiz nryseki evin arkasi onu oyun parki canim seninle ayniyiz ama senin cocuklar buyuk
Dun bisey canim istemedi bugunde az yemem lazim bayramda baya saldik ya
Gunaydin canimGünaydınlarrr
Oglan 7 kiz 5 yasinda kizim bazen cok huysuz oluyor canimi okuyor bazenSenin afacanlar kaç yaşlarında Allah kolaylık versin canım ebeveyn olmak zor ama tatlı
Totonu kaşısaydınE Elif_Eylul cocuk demisken aklima geldi şimdi dün bana 20 yaşında misin diye sordular
Hic de aklima gelmediTotonu kaşısaydın
Ne yidin ictin soyle soz kimseye demiyecem
Kızım ocakta 11 olacak oğlumda 7 yaşında.Oglan 7 kiz 5 yasinda kizim bazen cok huysuz oluyor canimi okuyor bazen
Canlari sagolsun
Evet ebeveyn olmak zor ama onlarin bir opucugu yetiyor
Seninkiker kac yasinda sen kac yasindasin canim bizden yas olarak buyukmusun
Senin iş zormuş cnm. Diş ağrısıda kötü ama iyi tarafından bak şişmanlamak YokSlm canım. Biz de dün kurbanlıkla bugün de yakın akrabalara gitmekle geçti, iadeyi ziyaret adeti var kime gittiysen onlar sana geliyor ya da sen gelenlere gidiyisn . Dişim ağrıyor diye bi yerde bişey yemedim zaten kimse sarma sarmamış Yarın sabahta 10 saatlik yolculuğa cıkıcaz
Sana yetmiyor muyuz gıııMuhabbet ettigimizi biliyorum buneee belirli kisiler var
Ben herkes olsun istiyorumSenin iş zormuş cnm. Diş ağrısıda kötü ama iyi tarafından bak şişmanlamak Yok
Hayırlı yolculuklar
Sana yetmiyor muyuz gııı
Hımm doyumsuz seniBen herkes olsun istiyorum
Selam canim sifa olsun inşallahSelam gençler.
2. Doz aşımı oldum şimdi hastanede bekliyorum eşimin gelmesini. Bir bakayım dedim. Herkes iyidir inş.
Ben Regl oldum aşırı sancım var. Çocuk doğurunca geçecekti güya
O da yalanmış 2 oldu geçmedi be
İnş cnm teşekkür ederimSelam canim sifa olsun inşallah
Regl sancısı fena oluyordur geçmiş olsun canim
Yalaaaaaannnn , geçmiyor bende 2. Doğurdum geçmed . Acaba keramet 3. Çocukta mı?Selam gençler.
2. Doz aşımı oldum şimdi hastanede bekliyorum eşimin gelmesini. Bir bakayım dedim. Herkes iyidir inş.
Sifa olsun canimSelam gençler.