Kilo bildirimim
Geçen hafta 64.50
Bu hafta 63.65
Fark 850 gr
Yüzde %1,318
Eki Görüntüle 2889347
Zipzip- E Elif_Eylul
Gecen hafta 82.6
Bu hafta 82.7
Ben bu hafta elimden geleni yaptim sporum azdi uykum azdi stresim coktu. Onun disinda bu beslenme tarziyla hep 1 kilo civari verirdim.
Cok uzgunum
GECEN Cuma 66.3
BU Cuma 66.15
Giden 150 gr
%0.226
Zipzip-
Günaayyyydinnn herkeseeee
başlangic (12.07 ) pazartesi 77.9
bugun (16.07) cuma 75.6
fark :2.3 kg
%2.952
Eki Görüntüle 2889370
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Geçen hafta 59.70
Bu cuma 58.75
Lavaboya çıkmama rağmen iyi
-950 Gr bir kilo diyelim yahu
Eki Görüntüle 2889372 +100Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim haftaya daha iyi olacağım inşallah
Eksi de olan arkadaşları canı gönülden kutluyorum. Artı olanlarda üzülmesin telafi ederler haftayabende kilo bildirimi yapayım hemen. Bu hafta biraz garip geçti sanırım
Geçen hafta 65.75
Bugün 65.35
Fark - 400 gr
Merhaba Cumartesi 63.300 bugün 62.900
Fark - 400
Neden bu kadar az veriyorum anlamadımEki Görüntüle 2889383
Tamam ablacımRize' de mıydı Bahar? Çok geçmiş olsun dileklerimizi ilet canim.
Baharlar yaylada canm orda pek bisey olmamis sanrm.Bir zarar varmiymis canim peki
Aşı olma süresi 3 haftaya düştü o yüzden öne çektiler.Haberlerede baktim da pek birsey bulamadim
Beni beni bihterini???Aaaa gidenlerin çogunu almicam ben takima
Tuvalete çıkamadım. Çok az eksi. Herkes bildirdi mi? Şampiyonluk ihtimali varsa diye bekliyorum. Evet açım ama alışığım.Açmı geziyosun sen yoksa canım nekadar eksin varsa paylaş gezmeaç
Teşekkür ediyorum canim seninde eksik pek güzelTebrikler canim
Tartilmadinmi daha canim kabizlik icin dun biseyler yaptinmi inşallah istedigin sonucu alirsin
Tebrikler canim
Kiz dur bakim sabah saat 8.30 yazmissin karga seyini yemeden
Bizmi kokutduk acaba
her yer ter tuzu olmus
bebelerin çisi kokmus bide
Ne güzel bir sahne 100 defa izlemiştim.Aşı olma süresi 3 haftaya düştü o yüzden öne çektiler.
Beni beni bihterini???
Azıcık daha bekleyemezdim, çocuklar gelmeden yürüyüşe çıkmam lazımdı. öğleden sonra eşim işe gidecek ,onları yalnız bırakıp 2 saat yürüyüşe çıkamazdım. Gerçi ben girdim onlar girdiler eve bugün erken geldiler. Yürüyüşümü yaptım sırada sporlar var ama halim yok. Ayaklarım pert 2 küçük parmağım su topladı ayağımın altı su topladı ayaklarım acıyor ama hala devam ediyorum yürüyüşe pes etmek yok. Yüzde ile geçtin beni evet tebrik ederim ama benim rakibim değilsinne guzel samimi arkadasin olmasikumam demen cok komik ama
allah bagişlasin canimm benim benim kiz 6 yasinda
evet evet sagol canim
rica ederimm ablacimmmbir video paylastim sen seversin o tip videolari bi baksan
Günaaaydddinnnn kizzzlaaaar
tesekkur ederimm
gunaydinnn
bak baakkk mendilin varsa bir tanede banaa verrr
harikaaaatebrik ederim
gunaydinnn kizlaaaarrrr
harikaaasin tatlimmm
ama yüzde olarak seni gectim sanirim
gunaaaydinn
sifa olsun kaptanimmm
kiz azcik bekleseydin
kolay gelsin arkadasim ne is yapiyorsunuz
Allah rahmet eylesin canimm benimBen bayramlari sevmiyorum babam öldügünden beri zaten ama bayram iste annemi yanliz birakmiyoruz,artik bayramda kalmadi cocuklar büyüdü uyuyolar kahvaltiya zor kalkiyolar falan filan
allah rahmet eylesinAllah rahmet eylesin. Benim babam daoo erken gitti hayat devam ediyor ama. Allah annelerimize sağlıklı uzun ömürler versin inş
allahim daim etsin mutlulugunu guzelim benimÇok teşekkürler canım.
Şuan zaten çok ama çok mutluyum. Şükür. İnşallah bir daha şaşırmam.
harikaaaBoşver onu. Annesi olsa kiyamet kopardı. Erkekler bencil. Alilemle geçireceğim bir günü milyonlara değişmem. Ağustosta o köye gitsin. Ne yaparsa yapsın.
gecmis olsun kuzumBen yine hastalandım ya. Vallahi bir başımı toplayamadım. Bu sefer de grip olmuşum arada ateşim çıkıyor
offf beeee tavrını seveyimm seninnBirde kadının ailesini yok sayıyor çoğu. Bu nasıl bencillik. Daha eşimin haberi yok ama 2-3 gün k.v dede 2-3 gün annemde kalmak istiyorum. Bunun için izin alacak değilim. Bilgi vereceğim sadece.
akitmişlarrYaa evet yine bir salgın var. Dün de instada gördüm delta varyantının belirtileri de aynı grip gibiymiş. Korona da burun akmıyordu bu versiyonda onu da akıtmışlar
sen yoksun amaAkşam size birşeyler olmuş
tesekkur ederimmmmmcanimbenimmEksin çok guzel canim tebrikler
tessekkur ederimm kaptanimmGünaydın canim eksin cok guzel tebrik ederim
tesekkur ederimmmmTebrikler canim
Tebrikler tatlim
Tebrikler tatlim
sagoll canim brnimmmm
tesekkur ederimmKilo veren herkesi tebrik ederim ama artılar hiç olmamıs
Tamam ablacım
Baharlar yaylada canm orda pek bisey olmamis sanrm.
wallaa tek senin bebe degil bir suuru bebe varBizmi kokutduk acaba
Tamamdır et ağırlıklı beslenmek dışında çok kaçamak Olmaz gibi geliyor banada. Bide kahve yanına çikolata vs. Onun dışında çok baklava vs olmuyor Burda kurbandaTabi ki herkesin bir yogunlugu olacak canim ben ilk gun iptalim mesela ama kacamak acisindan dersen kacamagi en az düzeyde yaparim
Haftaya cuma yine bildirim yapacağız
canim ayagin acidysa biraz dikkat et iyilessinAzıcık daha bekleyemezdim, çocuklar gelmeden yürüyüşe çıkmam lazımdı. öğleden sonra eşim işe gidecek ,onları yalnız bırakıp 2 saat yürüyüşe çıkamazdım. Gerçi ben girdim onlar girdiler eve bugün erken geldiler. Yürüyüşümü yaptım sırada sporlar var ama halim yok. Ayaklarım pert 2 küçük parmağım su topladı ayağımın altı su topladı ayaklarım acıyor ama hala devam ediyorum yürüyüşe pes etmek yok. Yüzde ile geçtin beni evet tebrik ederim ama benim rakibim değilsin
Bihteri hiç sevmemAşı olma süresi 3 haftaya düştü o yüzden öne çektiler.
Beni beni bihterini???
MaşallahNe çok bahane saydın.Yemek zorunda değiliz. Düğünler doğum günleri yıl dönümleri altın günleri hepsi olacak olsun da zaten. Bütün bunlara katılıp çıtır olanlar nasıl oluyor. Benin anneme de bayram var kadın 63 ü hiç geçmiyor. 58-63 arası yıllardır.
Teşekkür ediyorum canim rakibmTeşekkür ederim canım seninki de çok güzel tebrik ederim güzelim
Kaçsaydım ben hemen kaçırdım. Ben burda duruyorsam demekki sende ışık var ki burdayım
Maşaallah hedefine ulaşana kadar devamke
Tarih ve zipzip kaptanın adı yanlış . Tebrik ederim canım çok güzel böyle devam süpersin
Ben memnunumAllah ım ebeden razı olsun birtanemden
Neden olmuyor ki kaptanım yüzde kaç olması lazım takıma girmesi için
Amin canım . Sizinde başınız sağolsun. Allah rahmet eylesin. Bende babamı 19 yıl önce kaybettim
Çok geçmiş olsun canım . Şifalar diliyorum.
Çok iyi hatunsun, sensiz yaşayamıyor
Tebrikler eksin çok güzel
Aman cvp vermesin takma kafana sakın toka tak
Ah bacım ah çok yemek , abur cubur hergün kola , ekmek tüketimi tatlılar ve en önemlisi gece yemekleri bana kiloları aldırdı. E spor da yok ye iç yat . Birde çocuklar okula ben yatağa 12 ye kadar uyurdum. Amaç olmayınca evdeyim ev işi Yarım saat 1 saat pandemi de var kimseye de gidemiyorum falan şişkoydum zaten iyice şişmiştim
Geçmiş olsun canım.Ben yine hastalandım ya. Vallahi bir başımı toplayamadım. Bu sefer de grip olmuşum arada ateşim çıkıyor
bugun boyle kuzum eskisi gibi gecmis yokGeçmişden çıkamıyorum bir türlü
Tam istediğim yarış olmadı, benim gönlümün 1.sisin bunu bil. Azmini ve seni sevdimTeşekkür ediyorum canim rakibmbeni ezdin gectin bu hafta hakettin ve aldin yarisi