Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Kilo bildirimim
Geçen hafta 64.50
Bu hafta 63.65
Fark 850 gr
Yüzde %1,318
Eki Görüntüle 2889347
Zipzip- E Elif_Eylul

Gecen hafta 82.6
Bu hafta 82.7

Ben bu hafta elimden geleni yaptim sporum azdi uykum azdi stresim coktu. Onun disinda bu beslenme tarziyla hep 1 kilo civari verirdim.
Cok uzgunum
GECEN Cuma 66.3
BU Cuma 66.15
Giden 150 gr
%0.226
Zipzip-

Günaayyyydinnn herkeseeee

başlangic (12.07 ) pazartesi 77.9
bugun (16.07) cuma 75.6
fark :2.3 kg
%2.952
Eki Görüntüle 2889370

Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia

Geçen hafta 59.70
Bu cuma 58.75
Lavaboya çıkmama rağmen iyi

-950 Gr bir kilo diyelim yahu

Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia

Eki Görüntüle 2889372 +100 Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim haftaya daha iyi olacağım inşallah

Merhaba Cumartesi 63.300 bugün 62.900
Fark - 400
Neden bu kadar az veriyorum anlamadımEki Görüntüle 2889383

Kilo veren herkesi tebrik ederim ama artılar hiç olmamıs

Rize' de mıydı Bahar? Çok geçmiş olsun dileklerimizi ilet canim.
Tamam ablacım
Bir zarar varmiymis canim peki
Baharlar yaylada canm orda pek bisey olmamis sanrm.

Gelenek bozulmasın dedim sabah ben de tartıldım, önceki günlere göre -500 gr ım var ama tartı miktarını söylemicem bu tartıya güvenmiyorum eve gidince belli olacak ak koyun kara koyun.
Burda kilo verenleri kıskanarak izliyorum, keşke benim de olsa diyorum, renkşi gözlüyüm nazarım çabuk değer uyarayım dikkat edin

Şaka bir yana tebrik ederim herkesi.

Tebrikler canim

Tartilmadinmi daha canim kabizlik icin dun biseyler yaptinmi inşallah istedigin sonucu alirsin

Tebrikler canim

Kiz dur bakim sabah saat 8.30 yazmissin karga seyini yemeden
Teşekkür ediyorum canim seninde eksik pek güzel

Azıcık daha bekleyemezdim, çocuklar gelmeden yürüyüşe çıkmam lazımdı. öğleden sonra eşim işe gidecek ,onları yalnız bırakıp 2 saat yürüyüşe çıkamazdım. Gerçi ben girdim onlar girdiler eve bugün erken geldiler. Yürüyüşümü yaptım sırada sporlar var ama halim yok. Ayaklarım pert 2 küçük parmağım su topladı ayağımın altı su topladı ayaklarım acıyor ama hala devam ediyorum yürüyüşe pes etmek yok. Yüzde ile geçtin beni evet tebrik ederim ama benim rakibim değilsin

Ben bayramlari sevmiyorum babam öldügünden beri zaten ama bayram iste annemi yanliz birakmiyoruz,artik bayramda kalmadi cocuklar büyüdü uyuyolar kahvaltiya zor kalkiyolar falan filan
Allah rahmet eylesin canimm benim kac sene once
Allah rahmet eylesin. Benim babam daoo erken gitti hayat devam ediyor ama. Allah annelerimize sağlıklı uzun ömürler versin inş
allah rahmet eylesin
Çok teşekkürler canım.
Şuan zaten çok ama çok mutluyum. Şükür. İnşallah bir daha şaşırmam.
allahim daim etsin mutlulugunu guzelim benim
Boşver onu. Annesi olsa kiyamet kopardı. Erkekler bencil. Alilemle geçireceğim bir günü milyonlara değişmem. Ağustosta o köye gitsin. Ne yaparsa yapsın.
harikaaa aile cok kiymetli bende cok ozledim
Ben yine hastalandım ya. Vallahi bir başımı toplayamadım. Bu sefer de grip olmuşum arada ateşim çıkıyor
gecmis olsun kuzum
Birde kadının ailesini yok sayıyor çoğu. Bu nasıl bencillik. Daha eşimin haberi yok ama 2-3 gün k.v dede 2-3 gün annemde kalmak istiyorum. Bunun için izin alacak değilim. Bilgi vereceğim sadece.
offf beeee tavrını seveyimm seninn
Yaa evet yine bir salgın var. Dün de instada gördüm delta varyantının belirtileri de aynı grip gibiymiş. Korona da burun akmıyordu bu versiyonda onu da akıtmışlar
akitmişlarr
Akşam size birşeyler olmuş
sen yoksun ama
Eksin çok guzel canim tebrikler
tesekkur ederimmmmmcanimbenimm
Günaydın canim eksin cok guzel tebrik ederim
tessekkur ederimm kaptanimm
Tebrikler canim

Tebrikler tatlim

Tebrikler tatlim
tesekkur ederimmmm
Tutku44 muhteşem canım tebrikler
sagoll canim brnimmmm
Kilo veren herkesi tebrik ederim ama artılar hiç olmamıs

Tamam ablacım

Baharlar yaylada canm orda pek bisey olmamis sanrm.
tesekkur ederimm
Bizmi kokutduk acaba
wallaa tek senin bebe degil bir suuru bebe var bezini atan bezi olan farketmiyor kokuyordu yani hallettik sorun yok bizim canlarimiz onlar

Tabi ki herkesin bir yogunlugu olacak canim ben ilk gun iptalim mesela ama kacamak acisindan dersen kacamagi en az düzeyde yaparim
Haftaya cuma yine bildirim yapacağız
Tamamdır et ağırlıklı beslenmek dışında çok kaçamak Olmaz gibi geliyor banada. Bide kahve yanına çikolata vs. Onun dışında çok baklava vs olmuyor Burda kurbanda

canim ayagin acidysa biraz dikkat et iyilessin sagligimiz cok onemli

Maşallah yok yahu kaçamak yapıp şişko olalım demiyorum. Bayram yoğun olacak yürüyüş yapamam mesela. Sürekli iş olacak yeme içme düzeni olmayacak bahsettiğim buydu.

Teşekkür ediyorum canim rakibmbeni ezdin gectin bu hafta hakettin ve aldin yarisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…