Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Takım gerilerde mi kalsın. :KK69:
Antalya sahillerine bir ineyim Allah'ın izniyle yağlarımi oraya dökerim ben. :KK39:
Ne varmış yaşımda üç defa çıkarırım seni cebimden :63::63::63:
3defa beni cebinden çıkarırsın evet abla dogru söze ne denirki :KK14:

Bu arada kaptanlarım bayramda devam ediyor muyuz? Bence bayram haftası izin olmalı. Çünkü düzenli bir beslenme olmuyor malesef. Kimisi memlekete kimisi tatile gidiyor. Evde olanlar kurbanla uğraşıyor bayramın adeti sürekli et pişiriliyor falan. Tabi siz bilirsiniz ama ben bayramda listeye uyacağına inananlardan değilim 😐 Zipzip- Zipzip-
Ne çok bahane saydın.Yemek zorunda değiliz. Düğünler doğum günleri yıl dönümleri altın günleri hepsi olacak olsun da zaten. Bütün bunlara katılıp çıtır olanlar nasıl oluyor. Benin anneme de bayram var kadın 63 ü hiç geçmiyor. 58-63 arası yıllardır. 🥰

IMG-20210716-WA0001.jpg

Zipzip- Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia Cordelia North River North River
Bahar in tartısı, selden dolayı net pek iyi değilmiş

Film bakıyorduk zaten bende meraklı girip etrafı kolaçan edip çıkıyordum burdan. Çaktırmadan yine girip bakıyordum ..👀ne var ne yok diye. Film bitti koca gitti kumama .😒 eşimin çocukluk arkadaşı var alman(erkek bu arada ) 🤭 ona kumam derim hep . Sürekli beraber oldukları için. Benim işime geldi git dedim yatıp uyuyayım bende 2. Filmi bakacak hal kalmadı zaten . Hayırlı geceler
ne guzel samimi arkadasin olmasi💫 kumam demen cok komik ama 🙃
Ayyy plansız çok zor. Ben de plan yaptım 2 yıl olmadı boşanma aşamasından döndük o gün hamile kaldım nasıl ama 🤣😬 hem planlı hem plansız. Neyse iyi ki olmuşlar doğan büyüyor Allah sağlıklı uzun ömürler versin inş hepsine

Evet cnm biri 5,5 aylık diğeri 8 olacak aralıkta
allah bagişlasin canimm benim benim kiz 6 yasinda
Allah kabul etsin canim
Burdada 10 da karariyor hava
evet evet sagol canim 🤗
Gunaydıııın 6. Takım :KK68: :KK68: :KK68: :KK68:
Ellerine sağlık simaycim. :KK60:
Misss gibi temiz bir güne uyandım sayende. Yoksa burnumuzun direği sizlayacakti bu spor delileri yüzünden. :KK73:
rica ederimm ablacimmm 😘😘😘 bir video paylastim sen seversin o tip videolari bi baksan 🤗💫
Günaydın 6. Takım. Yeni bir 1.lige hazır mıyızzzz. 👍🌹🌺🌷🌹🌸🌷🌺🌹🌸🌷🌺🌹🌸🌷

Günaydın kizlar :KK36: :KK36:

Kızlar gunaydın ☺️
Günaaaydddinnnn kizzzlaaaar 🌺🌼🌻🌼🌿🌼🌻
Gecmis olsun canim 🤲

Afiyet olsun canım 💕

Afiyet olsun canım 💕

Afiyet olsun canım 💕

Afiyet olsun canım 💕

Afiyet olsun canım 💕
tesekkur ederimm 🌸🏵️
Günaydın hayırlı cumalar bol.eksiler :KK68: :KK68: :KK68:
gunaydinnn 🌟😘😘🌺
Herkese hayırlı nurlu bereketli güzel , bol eksili cumalar diliyorum . :halay:
Herkes hazır mı ?
Oynamaya devam haydeee..🤭
bak baakkk mendilin varsa bir tanede banaa verrr 🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️
Gecen hafta 68.600
Bu hafta 68.100
-500
Zipzip- Zipzip-

E Elif_Eylul
harikaaaa 🍃🍃🍃🍃🍃💚 tebrik ederim 😘
Günaydın kızlarrr :KK68: :KK68: :KK68: :KK68: :KK68:

gunaydinnn kizlaaaarrrr 🤗🤗🤗🤗🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️
:KK17: :KK17: :KK17:
Geçen cuma
79.9
Bugün
77.6
Aradaki fark
-2.3
Yüzde
2.878
Zipzip- Zipzip- Cordelia Cordelia E Elif_Eylul @TekrarDene
@sleep
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :KK73: :KK73: :KK73: :KK73: :KK73: :KK73: :KK73: :KK73: :KK73: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK71: :KK73: :KK73: :KK73: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :KK71: :KK71: :KK71: :KK73: :KK73:

harikaaasin tatlimmm 😘😘

ama yüzde olarak seni gectim sanirim :cool::KK3::KK68::KK68:
:KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19::KK19:

Günaydın 💕
Bol eksiler kızlarcım 😘
gunaaaydinn 💚🍃
Asimi oldum yoldayım simdi vaktim var bakiyorum canim 🤭🤭
sifa olsun kaptanimmm 🤗
Amanın burda 8 36 hava biraz düzelmişken ben yürüyüşe çıkacam 9 da. Ne bilem kaptanım heyecan yaptım galiba sabah sabah. Birde çok acıkmışım yedim doydum şükür. Akıl gelir başıma 🤪
kiz azcik bekleseydin :ukala:
Listede kim var hiç bilmiyorum isler o kadar yoğun ki gece 12 ye kadar mesai yapıyoruz bugün bitecek İnşaAllah 🥺
kolay gelsin arkadasim ne is yapiyorsunuz 🤗

Film bakıyorduk zaten bende meraklı girip etrafı kolaçan edip çıkıyordum burdan. Çaktırmadan yine girip bakıyordum ..👀ne var ne yok diye. Film bitti koca gitti kumama .😒 eşimin çocukluk arkadaşı var alman(erkek bu arada ) 🤭 ona kumam derim hep . Sürekli beraber oldukları için. Benim işime geldi git dedim yatıp uyuyayım bende 2. Filmi bakacak hal kalmadı zaten . Hayırlı geceler
Benimde var böyle kumam.🙈

X