Anam ne yaptın sen? Muhtişiiimmmm ötesi dostum.Günaayyyydinnn herkeseeee
başlangic (12.07 ) pazartesi 77.9
bugun (16.07) cuma 75.6
fark :2.3 kg
%2.952
Eki Görüntüle 2889370
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
3defa beni cebinden çıkarırsın evet abla dogru söze ne denirkiTakım gerilerde mi kalsın.
Antalya sahillerine bir ineyim Allah'ın izniyle yağlarımi oraya dökerim ben.
Ne varmış yaşımda üç defa çıkarırım seni cebimden
Eksin guzel canim tebriklerMerhaba Cumartesi 63.300 bugün 62.900
Fark - 400
Neden bu kadar az veriyorum anlamadımEki Görüntüle 2889383
Cebinde başka kimler var bakım..Takım gerilerde mi kalsın.
Antalya sahillerine bir ineyim Allah'ın izniyle yağlarımi oraya dökerim ben.
Ne varmış yaşımda üç defa çıkarırım seni cebimden
Bak şimdi sen efkarlandin içime sinmedi. Hadi ikiyi sildim. Bir defa çıkarırım ...3defa beni cebinden çıkarırsın evet abla dogru söze ne denirki
Allah seni napmasinBak şimdi sen efkarlandin içime sinmedi. Hadi ikiyi sildim. Bir defa çıkarırım ...
Cebimde dur bakiiiiimCebinde başka kimler var bakım..
Ne çok bahane saydın.Yemek zorunda değiliz. Düğünler doğum günleri yıl dönümleri altın günleri hepsi olacak olsun da zaten. Bütün bunlara katılıp çıtır olanlar nasıl oluyor. Benin anneme de bayram var kadın 63 ü hiç geçmiyor. 58-63 arası yıllardır.Bu arada kaptanlarım bayramda devam ediyor muyuz? Bence bayram haftası izin olmalı. Çünkü düzenli bir beslenme olmuyor malesef. Kimisi memlekete kimisi tatile gidiyor. Evde olanlar kurbanla uğraşıyor bayramın adeti sürekli et pişiriliyor falan. Tabi siz bilirsiniz ama ben bayramda listeye uyacağına inananlardan değilimZipzip-
Yaşasın ben de varım.Cebimde dur bakiiiiim
Sardunya var, kaptan Elif var, sen varsın
Bağırsak tembelliği çok zor canım...Açlık otu, hibiskus çayı demle iç. Ben öyle çözüyorum.Canim maalesef ki tuvalete çıkamıyorum o yüzden
O iyidir inşallah selam söyle.Eki Görüntüle 2889385
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia North River
Bahar in tartısı, selden dolayı net pek iyi değilmiş
Rize' de mıydı Bahar? Çok geçmiş olsun dileklerimizi ilet canim.Eki Görüntüle 2889385
Bir zarar varmiymis canim pekiEki Görüntüle 2889385
ne guzel samimi arkadasin olmasiFilm bakıyorduk zaten bende meraklı girip etrafı kolaçan edip çıkıyordum burdan. Çaktırmadan yine girip bakıyordum ..ne var ne yok diye. Film bitti koca gitti kumama . eşimin çocukluk arkadaşı var alman(erkek bu arada ) ona kumam derim hep . Sürekli beraber oldukları için. Benim işime geldi git dedim yatıp uyuyayım bende 2. Filmi bakacak hal kalmadı zaten . Hayırlı geceler
allah bagişlasin canimm benim benim kiz 6 yasindaAyyy plansız çok zor. Ben de plan yaptım 2 yıl olmadı boşanma aşamasından döndük o gün hamile kaldım nasıl amahem planlı hem plansız. Neyse iyi ki olmuşlar doğan büyüyor Allah sağlıklı uzun ömürler versin inş hepsine
Evet cnm biri 5,5 aylık diğeri 8 olacak aralıkta
evet evet sagol canimAllah kabul etsin canim
Burdada 10 da karariyor hava
rica ederimm ablacimmmGunaydıııın 6. Takım
Ellerine sağlık simaycim.
Misss gibi temiz bir güne uyandım sayende. Yoksa burnumuzun direği sizlayacakti bu spor delileri yüzünden.
Günaydın 6. Takım. Yeni bir 1.lige hazır mıyızzzz.
Günaydın kizlar
Günaaaydddinnnn kizzzlaaaarKızlar gunaydın
tesekkur ederimmGecmis olsun canim
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
gunaydinnnGünaydın hayırlı cumalar bol.eksiler
bak baakkk mendilin varsa bir tanede banaa verrrHerkese hayırlı nurlu bereketli güzel , bol eksili cumalar diliyorum .
Herkes hazır mı ?
Oynamaya devam haydeee..
harikaaaa
Günaydın kızlarrr
Gunaydin kizlar
Geçen cuma
79.9
Bugün
77.6
Aradaki fark
-2.3
Yüzde
2.878
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul @TekrarDene
@sleep
gunaaaydinnGünaydın
Bol eksiler kızlarcım
sifa olsun kaptanimmmAsimi oldum yoldayım simdi vaktim var bakiyorum canim
kiz azcik bekleseydinAmanın burda 8 36 hava biraz düzelmişken ben yürüyüşe çıkacam 9 da. Ne bilem kaptanım heyecan yaptım galiba sabah sabah. Birde çok acıkmışım yedim doydum şükür. Akıl gelir başıma
kolay gelsin arkadasim ne is yapiyorsunuzListede kim var hiç bilmiyorum isler o kadar yoğun ki gece 12 ye kadar mesai yapıyoruz bugün bitecek İnşaAllah
Sağol Meryem ablamCanım geçmiş olsun. Dinlenebilsen keşke...
Benimde var böyle kumam.Film bakıyorduk zaten bende meraklı girip etrafı kolaçan edip çıkıyordum burdan. Çaktırmadan yine girip bakıyordum ..ne var ne yok diye. Film bitti koca gitti kumama . eşimin çocukluk arkadaşı var alman(erkek bu arada ) ona kumam derim hep . Sürekli beraber oldukları için. Benim işime geldi git dedim yatıp uyuyayım bende 2. Filmi bakacak hal kalmadı zaten . Hayırlı geceler
Açmı geziyosun sen yoksa canım nekadar eksin varsa paylaş gezmeaçBenim ne kadar zamanım var bildirim için?