Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Tam istediğim yarış olmadı, benim gönlümün 1.sisin bunu bil. Azmini ve seni sevdim 💞
gel bakimmm sen kenara soyleeee:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:

istediginn yariş nasıl birsey de bakim anlata bana bu hafta deneyelimm

bu hafta sen 2.8
ben 2.9 yuzdelerimiz mukemmeldi bence bu hafta ..........

.:KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11:

ne dersinn 🌼

Ne güzel bir sahne 100 defa izlemiştim.
- Nihal tek nefeste sönüverecek bir çiçek, peki yaa Bihter?
Güçlü kadınlar her zaman zorlanıyor, zayıf olanı herkes koruyor, güçlü nasılsa bir şekilde halleder ona bir şey olmaz.

:KK70::KK70:gel bakimmm sen kenara soyleeee:KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4::KK4:

istediginn yariş nasıl birsey de bakim anlata bana bu hafta deneyelimm

bu hafta sen 2.8
ben 2.9 yuzdelerimiz mukemmeldi bence bu hafta ..........

.:KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11::KK11:

ne dersinn 🌼
Allah ım benimle yarışmaya bayılıyorsun? :KK70: :KK70:
Onun bebeği vardı o yüzden dedim . Benim gönlümün 1. Si o Fitt_anne Fitt_anne yoksa beni haklardı o . Ondan gözüm korkmuştu yalan değil

Dur sıranı bekle önce F Frozen01 Arkadaşımın boyunun ölçüsünü alacam ondan sonra senin ölçünü alırım .
Senden korkmuyorum nedense biraz gözümü korkut 1 hafta daha bekle kapışalım inşaAllah 🥰

Güçlü kadınlar her zaman zorlanıyor, zayıf olanı herkes koruyor, güçlü nasılsa bir şekilde halleder ona bir şey olmaz.
Haklısın canim. 👍
Behlül telefon ediyor ya söyleme kimseye falan. Bihter tamam diyor. Kendini öldürecek bir insan böyle tepki verir bence de... Beni senarist ve yönetmen çok etkiledi. Berenin oyunculuguna bayıldım. Çok Türk dizisi izlemiyorum. Aşk-ı memnu da ise neden bilmem tekrarlarına bile bakarım. 🤷🤦‍♀️

Günaydın💐💐💐

10dk dır telefonla cebelleşiyorum yazmadı
Geçen cuma 67.7
Bugün 67.0
Fark 0.7
Zipzip- Zipzip-
Eki Görüntüle 2889310
Şimdiden iyi bayramlar herkese bayramdan sonra görüşürüz

Kilo bildirimi
Cuma 70.8
Bugun 69.6 hosgeldin 6li rakamlar la la la :KK47::KK75: :21: :halay:
-1.2
Eki Görüntüle 2889320

:KK73:Günaayyyydinnn herkeseeee :KK73:

başlangic (12.07 ) pazartesi 77.9
bugun (16.07) cuma 75.6
fark :2.3 kg
%2.952
Eki Görüntüle 2889370

🏵️💐🌼💐🌼🌻🌹🌼💐🌼🏵️🌹🌼💐🌼🌻🌹🌼💐🌼🌻🌹🌼💐🌻💐🌼🌼💮🍃💮🍀💮🍀🌼💮🏵️🌸🌹🌼💐☘️🍂🍃💮🍀🍀💮
Zipzip- Zipzip- @Filizzz16 Cordelia Cordelia
🌺💐🌸🏵️💐🌻🌼💮🌿☘️🍀💐🌼💐🌻💐🏵️💐🌺🌹☘️💮🍀💮☘️🌼💐🌻💐🏵️🌹🌸🌺
Tebrikler kızlar 🥰

Onun bebeği vardı o yüzden dedim . Benim gönlümün 1. Si o Fitt_anne Fitt_anne yoksa beni haklardı o . Ondan gözüm korkmuştu yalan değil

Dur sıranı bekle önce F Frozen01 Arkadaşımın boyunun ölçüsünü alacam ondan sonra senin ölçünü alırım .
Senden korkmuyorum nedense biraz gözümü korkut 1 hafta daha bekle kapışalım inşaAllah 🥰
Düello mu var? Tutku44 Tutku44 C Chikolata_gozlum le rakip olabilirsin diyet yapacak .i bilmiyorum gerçi?

Anam havalara bak 🤣

Düello mu var? Tutku44 Tutku44 C Chikolata_gozlum le rakip olabilirsin diyet yapacak .i bilmiyorum gerçi?
Yarıştır ikisini ama tutku uzakta Belçika da ya bizim buralarda bayramlar Türkiye de ki gibi değil . bayram falan dinlemez 7 24 spor yapar. Bayram temizliği kurban bayramı dinlemez gibime geliyor. Çok hırslı yarışsınlar da göreyim hadi bakayım . Çikolata ister mi acaba 🤔
Ay çok heyecanlı :halay:

Allah rahmet eylesin canimm benim 💚kac sene once

allah rahmet eylesin 🌿

allahim daim etsin mutlulugunu guzelim benim 🤗😘😘 :KK68:

harikaaa 🤗🤗🤗🤗🤗🤗🤗 aile cok kiymetli bende cok ozledim 😔

gecmis olsun kuzum 😔

offf beeee tavrını seveyimm seninn 😅😅😅😅😅

akitmişlarr 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂

sen yoksun ama 😑

tesekkur ederimmmmmcanimbenimm 🌟🌸

tessekkur ederimm kaptanimm 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘

tesekkur ederimmmm 😘😘

sagoll canim brnimmmm 🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️🤸🏻‍♀️😘😘😘🌟

tesekkur ederimm 😘😘🤸🏻‍♀️

wallaa tek senin bebe degil bir suuru bebe var:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: bezini atan:skandal: bezi olan:KK53: farketmiyor kokuyordu yani hallettik sorun yok bizim canlarimiz onlar :süslü::süslü::süslü:
Ah canım ya bende o bebe yüzünden saat 5 te kalkmıştım sonra öğlen falan uyumiyınca aama erkenden uyudum bu günde 5 te kalktık :KK30:

X