Enerjimi toplamam lazım .Herkese hayırlı nurlu bereketli güzel , bol eksili cumalar diliyorum .
Herkes hazır mı ?
Oynamaya devam haydeee..
Bayram haftasi etaplar birlesti ama biz aynen devam edecegiz canimBu arada kaptanlarım bayramda devam ediyor muyuz? Bence bayram haftası izin olmalı. Çünkü düzenli bir beslenme olmuyor malesef. Kimisi memlekete kimisi tatile gidiyor. Evde olanlar kurbanla uğraşıyor bayramın adeti sürekli et pişiriliyor falan. Tabi siz bilirsiniz ama ben bayramda listeye uyacağına inananlardan değilimZipzip-
Günaydın tubişimGünaydın
Bol eksiler kızlarcım
Eksin guzel canim tebriklerEksi de olan arkadaşları canı gönülden kutluyorum. Artı olanlarda üzülmesin telafi ederler haftayabende kilo bildirimi yapayım hemen. Bu hafta biraz garip geçti sanırım
Geçen hafta 65.75
Bugün 65.35
Fark - 400 gr
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Tebrikler canimGünaayyyydinnn herkeseeee
başlangic (12.07 ) pazartesi 77.9
bugun (16.07) cuma 75.6
fark :2.3 kg
%2.952
Eki Görüntüle 2889370
Tebrikler tatlimEki Görüntüle 2889372 +100Zipzip- E Elif_Eylul
Cordelia geçmiş olsun dilekleriniz için çok teşekkür ederim haftaya daha iyi olacağım inşallah
Tebrikler tatlimGeçen hafta 59.70
Bu cuma 58.75
Lavaboya çıkmama rağmen iyi
-950 Gr bir kilo diyelim yahu
Anladım tabi siz bilirsinizBayram haftasi etaplar birlesti ama biz aynen devam edecegiz canim
Bayram diye ipin ucunu kacirirsak toparlayamayiz takimi
Sagol canim
Tebrikler canim
Haftaya duzelir insallah tebrikler canim
Tebrikler canim eksin cok guzel
100 gram artı neyseki haftaya eksiyle gelirsin
Ama artık 8lerden keske kurtulsan ayni yerde sayıyosun
Haftaya daha guzel olur
Eksin cok guzel tebrik ederim canim
Artin cok değil haftaya daha guzel olur
Daha Sık bekliyoruz artık
Ekside olman guzel canim haftaya daha guzel olur
Izne ayrilmisti canim izin kilosuna dönmesi gerekiyor listeye girebilmesi için
Kimse yemesin ben herkesin yerine kendimi feda etmeye hazırımBakalim bizimkinler napcak bayramda kim ne yicek görcez
Tabi ki herkesin bir yogunlugu olacak canim ben ilk gun iptalim mesela ama kacamak acisindan dersen kacamagi en az düzeyde yaparimAnladım tabi siz bilirsinizbende tamamen salmaktan yana değilim ama yoğun olunacak ondan söyledim.
Senin yaşın kaç abla ne yemesinden bahsediyosunKimse yemesin ben herkesin yerine kendimi feda etmeye hazırım
Canim maalesef ki tuvalete çıkamıyorum o yüzdenEksin cok guzel tebrik ederim canim
Artin cok değil haftaya daha guzel olur
Daha Sık bekliyoruz artık
Ekside olman guzel canim haftaya daha guzel olur
Izne ayrilmisti canim izin kilosuna dönmesi gerekiyor listeye girebilmesi için
Cengaver bacım benimMillet tatilde liste az
Biran önce listeye girmem gerek
Takım gerilerde mi kalsın.Senin yaşın kaç abla ne yemesinden bahsediyosun
Aşk olsun muhabbet tellalligi bizim işimizKimse kalmadiki muhabbet etmeye belirli kisiler var
Bursada canım evet ya esım ve aılesı koye gıtmek ıstıyo. Esım bu konuda bana karsı bıraz haın bencil bırı. Bana hastalık var deyıp göndermiyor ama koye gıdıcez. Nasıl bı celıskıyse.
Benim babam da kurban bayraminin ikinci günü veda etti bize...Ben bayramlari sevmiyorum babam öldügünden beri zaten ama bayram iste annemi yanliz birakmiyoruz,artik bayramda kalmadi cocuklar büyüdü uyuyolar kahvaltiya zor kalkiyolar falan filan
Canım geçmiş olsun. Dinlenebilsen keşke...Ben yine hastalandım ya. Vallahi bir başımı toplayamadım. Bu sefer de grip olmuşum arada ateşim çıkıyor