65' e şurada ne kaldıKesinlikle benim daha mucizem gerçekleşmedi ama umutla bekliyorum
Sadece hailanmış pirinç olur ama tuzsuz yağsız onu yiyebilirsibKizlar esim dun yemeklerin yanina pirinç pilav yapiyordun niye yapmiyon gibi bisey dedi bende bugun taze fasulyenin yanina pilav yaptim pirinc pilâvda cok severim nasil atlatacam bugunu dayanamayip yersem
Ne zamam yesem arti cikiyorum bugun mumumkun oldugunca az karbonhidrad tuketmem lazim
Kurtarin beni
Mis kokar simdiEki Görüntüle 2883050
Ihlamur topladık bakamadim takimada köyde günler yogun geçiyor:)
Çok yogun kokuyor canim yaa agir geliyor bana kokusu ama cicekleri cok hosuma gidiyor:))Mis kokar simdi
Ayy cins bu kiz cinsÇok yogun kokuyor canim yaa agir geliyor bana kokusu ama cicekleri cok hosuma gidiyor:))
Afiyet olsun canım sabah 7 de kahvalti yaptim demistin onu yazmadin mi menüye5 temmuz menüsü
10.30
Kasarli maydanozlu omlet
Nescafe
3 4 zeytin
Domates salata
1 dilim ananas
Kiraz sapi çayı
Dondurma
18.00
Ton balıklı salata
Kirazli detoks suyuyla 3 lt su vardir
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Hic kullanmadim canim yaa ama cok alistirma kendini derimAçljk otu bezelyeye benziyotadı da kötü ama çok berbat değil içilir
İlk gün için harika sonuç verdi diyemem ama wc ye çıkartıyo az da olsa bakalım bu hafta ne yapcak
Kimi hergün içebilirsin diyo kimi gün aşırı ne yapsam bilemedim
Zaten normalime bi dönebilsem haftada 1falan içerim ama şuan için baya kötüyümHic kullanmadim canim yaa ama cok alistirma kendini derim
Yedigin sebze miktarini artir
Kahvaltida ve aksam yemegine salata ekle
Aynen kaptanım almadan dönüp hemen girmek istiyorum inşallah okullar açılmadan 63gorursem süper olur65 ile mezun oldu canim hemen alalim.listeye izin kilonun altindasin zaten
Ohh güle güle kullan canım bende dönünce kestirip bebek sarısı yapacagim :)Sorma canım çok yanlış bir tarihte yapmışım.
Ev serin. Evde takılacağim. Pazartesi akşam yıkarım diyorum. Bayrama hazirim tek tesellim bu.
Mecbur canım ya ben yolculukta çok ödem tutuyorum listeye yansirdi,tartıyı getirmedim burda var diye geçen sene duzgundu ama bu sene biraz free takılınca eve dönüşe kaldı benim diyetAllah razı olsun abla
Öyle olmuş canım yaa ne güzel çiçekleri yere serecektik
65 ile canım izne ayrılmasaydın sende erirdin
2gun öncede bizimkiler yaptı kuruyorEki Görüntüle 2883050
Ihlamur topladık bakamadim takimada köyde günler yogun geçiyor:)
Bence zararlı canım sen yine çok alıştırmaAçljk otu bezelyeye benziyotadı da kötü ama çok berbat değil içilir
İlk gün için harika sonuç verdi diyemem ama wc ye çıkartıyo az da olsa bakalım bu hafta ne yapcak
Kimi hergün içebilirsin diyo kimi gün aşırı ne yapsam bilemedim
Herkes eriyemiyor bugun artılarımız coktuHerkese iyi akşamlar özledim valla 2-3 gündür baya yoğun geçiyor yaylaya filan çıktık bakamadım herkes eriyor mu
Ben regli oldum. Sorun yok kaptanım.Herkes eriyemiyor bugun artılarımız coktu
Afiyet olsun canımMenümü vereyim adım da akşam atacağım
Sabah
1 muz
3 çilek
Öğlen
2 dilim ekmekle peynirli tost
6 zeytin
Birkaç parça karpuz
Ara
2 kayısı kurusu
1 kahve
Akşam
1 porsiyon ızgara et
Salata
Ara
1 filtre kahve
Afiyet olsun canimMenüm
1000 kalori
3 litre su
1 sütlü kahve içtim.
Detok suyu içecegim.
Teşekkürler kaptanım. Misafir vardı. Kahve çay yanında leblebi olayını abarttim.Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canim
Cokda yememissin aslinda canimTeşekkürler kaptanım. Misafir vardı. Kahve çay yanında leblebi olayını abarttim.
Burda normalden fazla yedim, ve normalden az su yeşil çay vs içtim. Ama cumaya kadar telafi edip mezun olacağım bu hafta.Tarti farkini anliyorum wc yide yedim ve icmedimi anlamadim artin cumaya gore fazla ben şok
Yaaa ben de bana bu +700 nerden geldi diyordum demek ki sen göndermişsin, rica etsem bir kısmını geri alır mısınBen deChedarice Bildirim yapmış niye yaptı ki diyorum
Bi an için pazartesi olduğunu unutmuşum...
Şekerim benden eksi var ama benim eksim takım adına pek bis ise yaramıyor
Cuma 56.2
Cumartesi 56.9
Pazar 56.1 veee
Bugün 55.5
Fark -700
Arkadaşı olan insanın burda işi neKızlar tatilde neler yapıyorsunuz? Ben eşimin memleketinde yaşıyorum. Akrabalık ilişkileri hiç yok kardeşler de dahil. Benim okul ortamı kötüydü samimi arkadaşım da yok 1 tane var o da yeni başka yerde geçirecek. Esimin arkadaşları iyiler ama öyle ailecek görüştüğümüz kimseler değil.Bir tek ailecek eski komşu mla görüşüyoruz. Oturduğum apartmanda aile apartmanı dışardan gelenlerle komşuluk yapmıyorlar bir de hapis gibiler dışarı çıkmıyorlar hiç. Benim alemde sıkıntı lı sürekli gidip kalmam. 5 günde bir bahçeye gidiyoruz. Çıkıp geziyoruz ama arkadasSiz Çok yalnız hissediyorum. Herkes mi böyle
Afiyet olsun canim Sen bu menuyle açım.açım diye gezersin kilona göre az ekmek yok hadi sicak dondurma yemissin onun yerine doyurucu birseyler yeseydin keske tonbalikli salatanin yanina enazindan ekmek yeseydin yada ek yemek ananasin yanına 1kase yogurt yeseydin yada ceviz badem gibi5 temmuz menüsü
10.30
Kasarli maydanozlu omlet
Nescafe
3 4 zeytin
Domates salata
1 dilim ananas
Kiraz sapi çayı
Dondurma
18.00
Ton balıklı salata
Kirazli detoks suyuyla 3 lt su vardir
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Afiyet olsun canımMenüm
1000 kalori
3 litre su
1 sütlü kahve içtim.
Detok suyu içecegim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?