Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Sadece hailanmış pirinç olur ama tuzsuz yağsız onu yiyebilirsib

Hic kullanmadim canim yaa ama cok alistirma kendini derim
Yedigin sebze miktarini artir
Kahvaltida ve aksam yemegine salata ekle

65 ile mezun oldu canim hemen alalim.listeye izin kilonun altindasin zaten
Aynen kaptanım almadan dönüp hemen girmek istiyorum inşallah okullar açılmadan 63gorursem süper olur
Sorma canım çok yanlış bir tarihte yapmışım.
Ev serin. Evde takılacağim. Pazartesi akşam yıkarım diyorum. Bayrama hazirim tek tesellim bu.
Ohh güle güle kullan canım bende dönünce kestirip bebek sarısı yapacagim :)
Allah razı olsun abla

Öyle olmuş canım yaa ne güzel çiçekleri yere serecektik

65 ile canım izne ayrılmasaydın sende erirdin
Mecbur canım ya ben yolculukta çok ödem tutuyorum listeye yansirdi,tartıyı getirmedim burda var diye geçen sene duzgundu ama bu sene biraz free takılınca eve dönüşe kaldı benim diyet
Eki Görüntüle 2883050
Ihlamur topladık bakamadim takimada köyde günler yogun geçiyor:)
2gun öncede bizimkiler yaptı kuruyor
Bence zararlı canım sen yine çok alıştırma

Afiyet olsun canım
Menüm

1000 kalori
3 litre su
1 sütlü kahve içtim.
Detok suyu içecegim.
Afiyet olsun canim

Tarti farkini anliyorum wc yide yedim ve icmedimi anlamadim artin cumaya gore fazla ben şok
Burda normalden fazla yedim, ve normalden az su yeşil çay vs içtim. Ama cumaya kadar telafi edip mezun olacağım bu hafta.

Yaaa ben de bana bu +700 nerden geldi diyordum demek ki sen göndermişsin, rica etsem bir kısmını geri alır mısın
Arkadaşı olan insanın burda işi ne
Ben de öyleyim, ankarada ailemden kimse yok, eşimin ailesinden dayısı var onlar gelmez biz arada gideriz, iş arkadaşım yok zaten 2-3 ay anca gittim işe anlarada, apartmandan kimseyi tanımıyorum zaten komşuculuk da pek sevmem (kapıcı hariç - arada o bahçeye çağırır, şimdi yönetici olduk pek yüz göz olmaman gerek dedi eşim), üniden 1-2 arkadaşım var, ya boşanmış ya çocuksuz ben 2 çocukla başlarını şişirmek istemem, uzak da oturuyorlar. O yüzden yüzyüze kimseyle görüşemiyorum. İstanbulda her gece dışarı çıkardım, samsunda çocuksuz hep arkadaşlarla gezerdim, şimdi eve tıkılmış tek derdim çocuklar gibi hissediyorum ki öyle, biriyle dılarda buluşup kahve içmeyi gerçekten çok özledim.

Afiyet olsun canim Sen bu menuyle açım.açım diye gezersin kilona göre az ekmek yok hadi sicak dondurma yemissin onun yerine doyurucu birseyler yeseydin keske tonbalikli salatanin yanina enazindan ekmek yeseydin yada ek yemek ananasin yanına 1kase yogurt yeseydin yada ceviz badem gibi
Menüm

1000 kalori
3 litre su
1 sütlü kahve içtim.
Detok suyu içecegim.
Afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…