Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merve hosgeldin insaallah 80lere cıkmamışsındır 🙁
Hosbuldum ponıcım tartıya cıkmadım valla ama kilo aldıgım kıyafetlerden ve gobekten bariz belli canım
Hoşgeldin canım :KK54: giden kilo alıp dönüyor zaten zayıflayıp gelen yok 🤷🏻‍♀️ bende +10 kiloyla döndüm kürkçü dükkanına:olamaz:
Hosbuldum canım muhtemelen bende o cıvarlarda aldım sanırım😔
Hoşgeldin canım iyiyiz sen nasilsin 💕
Gecen aklimdan gecirdim ne alemde diye merak etmiştim yeniden diyete ve spora baslamana sevindim 💕💕
Hosbuldum Kaptanım bugun start verdım bakalım spor salonunu dondurmustum sımdı havuzu, grup dersleri vs acildi her turlu degerlendırmeye calısıcam
Kızlar tatilde neler yapıyorsunuz? Ben eşimin memleketinde yaşıyorum. Akrabalık ilişkileri hiç yok kardeşler de dahil. Benim okul ortamı kötüydü samimi arkadaşım da yok 1 tane var o da yeni başka yerde geçirecek. Esimin arkadaşları iyiler ama öyle ailecek görüştüğümüz kimseler değil.Bir tek ailecek eski komşu mla görüşüyoruz. Oturduğum apartmanda aile apartmanı dışardan gelenlerle komşuluk yapmıyorlar bir de hapis gibiler dışarı çıkmıyorlar hiç. Benim alemde sıkıntı lı sürekli gidip kalmam. 5 günde bir bahçeye gidiyoruz. Çıkıp geziyoruz ama arkadasSiz Çok yalnız hissediyorum. Herkes mi böyle :KK43:
Komsular la asagıda oturmasak bende farksız olurdum herhalde canım hergun olmasada 2 3 Gune oturuyoruz
Hosbuldum tatlım
Canım hoşgeldin nbr nasılsın
Hosbuldum canım teşekkür ederim sen nasılsın
İyiyiz canım sen nasılsın? Hoşgeldin. ♥️
Elhamdülillah canım seni sormalı
Hoşgeldin canım 💕
Hosbuldum canım 💕

Hosbuldum ponıcım tartıya cıkmadım valla ama kilo aldıgım kıyafetlerden ve gobekten bariz belli canım

Hosbuldum canım muhtemelen bende o cıvarlarda aldım sanırım😔

Hosbuldum Kaptanım bugun start verdım bakalım spor salonunu dondurmustum sımdı havuzu, grup dersleri vs acildi her turlu degerlendırmeye calısıcam

Komsular la asagıda oturmasak bende farksız olurdum herhalde canım hergun olmasada 2 3 Gune oturuyoruz

Hosbuldum tatlım

Hosbuldum canım teşekkür ederim sen nasılsın

Elhamdülillah canım seni sormalı

Hosbuldum canım 💕
İyiyim canım teşekkürler. 🥰♥️

Eğer gerçekten yemen gerekmiyorsa,yemek saatin gelmediyse yeme o zaman canım ama seni hep açım derken görüyorum sanki üzülüyorum vallahi. uzun süren açlık saatlerin mi var
Yok canim maalesef cok cabuk acikan bir bunyem var. İnsulin direnci vardi eskiden. Hâla var mi bilmiyorum. Ama bugün aperatifle geçirmiş oldum. Az yedim yani. Yemem lazım çünkü bebeleri parka cikarcam orda enerji lazim 😕

Back