İyiyiz canım sen nasılsın? Hoşgeldin.Selamun aleykum kızlar kaçak Merve gerı dondu tabıkı Kaptanım(Zipzip- ) izin verırse Oldukca fazla kılo aldım emeklerimın hepsini heba ettim bugun salona ve diyete donus yaptım bugun tartılmadım bı sure tartıya cıkmadan kılo vereyim diyorum birbirimızın desteğiyle umarım herkes ıyıydır
Şuanda okuyunca bile sinir oldumsinirdendir
Zaten annemde hep öle derdiben hep yolda duruyom heralde kocamda yoldamı buldu ki
Belki Allah söyletmiştir, cumaya çokkk çok eksiler gelecektir ondan yanlışlıkla yazmışsındırŞuanda okuyunca bile sinir oldum
Duzenlemede gecmis
Oda olabilirBelki Allah söyletmiştir, cumaya çokkk çok eksiler gelecektir ondan yanlışlıkla yazmışsındır
birde maruzatım olacaktıOda olabilir
Nebilim neden yapiyo bu delilerbirde maruzatım olacaktıben çay saati menülerine gittim geldim de, böyle güzel şeyler neden yapıyosunuz yaaa, canım çekti kııız
Mesaji yeni gördüm eksin cok guzel tebrik ederim canımBen de @Cedarice Bildirim yapmış niye yaptı ki diyorum
Bi an için pazartesi olduğunu unutmuşum...
Şekerim benden eksi var ama benim eksim takım adına pek bis ise yaramıyor
Cuma 56.2
Cumartesi 56.9
Pazar 56.1 veee
Bugün 55.5
Fark -700
Kesinlikle doğru beslenmek en önemlisi. Hamur işi en kötüsü zaten ama benim de zaafım onlar malesefDengelelemeyı ogrensek zaten bırdaha kilo derdımızde kalmazBen hamurişi tatlı yedığim zaman ogun iştahımı kontrol etmek de çok zorlanıyorum ... Yulaf ,yumurta ,aksam da sebze yada et salata yemek bana daha iyi geliyor hem tok kalmış hemde ıstahımı dızgınlesmiş oluyoru. Usunede tartıds eksı gorursem değme keyfime
Geçmiş olsun canımSelam kizlar hic giremedim.
Cocuklar da ben de hastayiz.korona oldugunu sanmam ben 2 doz asiliyim. Belirtiler de pek benzemiyor. Anlik sonuc veren testlerden yaptim negatif cikti.
Ev islerini de halledemedim ev nanay. Temizlikci cagiracaktim kendi kazancimdan fazla saatlik isteyince paraya kiyamadim avrupada malum insan gucu pahaliCocuklar okula gidemezler yarin muhtemelen oksururken kabul etmiyor okul. Evden calisiyorum yarin cinnet gecirmezsem gorusuruz
4 temmuz öğün paylaşımı(unutmuşum kızlar kusura bakmayın)
11.30=haşlanmış yumurta 1dilim etimek 1yk labne 3 yeşilzeytin domates salatalık çay
14.30=2 adet sade activia
19.00=250gr et salata 2yk barbunya pilaki 2yk humus 3yk yoğurtlu semizotu 3-4 kornişon turşu 6-7 patates kızartması ve 2 duble rakı (üzgünüm evlilik yıl dönümü önden kutlandı danormalde 7 temmuzdu.)
Su 2 litre üstü
Dünkü adımda bu kadar oldu.
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Afiyet olsun kizlarMenümü vereyim adım da akşam atacağım
Sabah
1 muz
3 çilek
Öğlen
2 dilim ekmekle peynirli tost
6 zeytin
Birkaç parça karpuz
Ara
2 kayısı kurusu
1 kahve
Akşam
1 porsiyon ızgara et
Salata
Ara
1 filtre kahve
1 bardak pirincle hem esim hem cocuklar yiyor bitiyor. Ben cok uzun zamandır yemedim pilavCanim ya cocuklarda yer diye biraz fazla yaptim bi dahakine dedigin gibi az yapacam onlarin tabagina kattini bana kalmaz daha iyi olur
Eksidesin sanirim canim cok gecmis olsun minigeAaa ben kilo bildirimi mi unutmuşum yaa iyice leyla oldum benim minik grip oldu gece uyku yok sabahda küçük kızı kursa götürdüm tüh ya
Zipzip-
Tatlım rüyalar güzellikler
10:00
1Salatalık
2domates
2 tane haşlanmış yumurta
3 bardak siyah çay
5 adet tosta bastırılmış biber
15:00
Çok küçük dilim kek
Kahve
17:30
Büyük porsiyon karışık salata
Bugün menüde ekmek yok. Onun yerine tadımlık kek yedim
2lt su
Spor
100 squat =100
100 jj. =100
45 sn plank=45
Adım 15045=1504
Toplam =1749
Zipzip- Cordelia E Elif_Eylul
4 temmuz menüsü
11.30
1 haslama yumurta
Peynir, zeytin
3 4 patates kizartmasi
Domates salata
Çay
Ara turk kahvesi- 4 k.kayisi, 6 badem
Akşam 18.30
3 yk bulgur
2 servis kasigi taze fasulye
Yogurt ve salata
Ara nescafe
E Elif_EylulCordelia Zipzip-
İlk menüm ile başlayayım
Bugün omad yaptım.
4-5 yemek kaşığı yulaf ile sütlü yulaf lapası
Üzerine 1 yemek kaşığı şekersiz fındık ezmesi
1.5 tatlı kaşığı şekersiz dört meyve reçeli
2 yemek kaşığı yağsız lor
2 domates
Spor
2000 adım
5 dk pilates
5 dk stepper
toplam puan: 265
Su 2 lt
Afiyet olsun kizlar4 Temmuz Pazar
Kahvaltı 11.30
1 haş yumurta
2 yk menemen
Biraz telli peynir
9 zeytin - 3 ceviz
Salatalık
4-5 kayısı
Ara 16.00
2 hilal dilim kavun
1 avuç sarı/beyaz leblebi
Akşam 19.30
6 yk bulgur pilavı
5 köfte
Cacık
Zipzip- E Elif_Eylul Cordelia
Hoşgeldin canımSelamun aleykum kızlar kaçak Merve gerı dondu tabıkı Kaptanım(Zipzip- ) izin verırse Oldukca fazla kılo aldım emeklerimın hepsini heba ettim bugun salona ve diyete donus yaptım bugun tartılmadım bı sure tartıya cıkmadan kılo vereyim diyorum birbirimızın desteğiyle umarım herkes ıyıydır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?