Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Merve hosgeldin insaallah 80lere cıkmamışsındır
Hosbuldum ponıcım tartıya cıkmadım valla ama kilo aldıgım kıyafetlerden ve gobekten bariz belli canım
Hoşgeldin canım giden kilo alıp dönüyor zaten zayıflayıp gelen yok bende +10 kiloyla döndüm kürkçü dükkanına
Hosbuldum canım muhtemelen bende o cıvarlarda aldım sanırım
Hoşgeldin canım iyiyiz sen nasilsin
Gecen aklimdan gecirdim ne alemde diye merak etmiştim yeniden diyete ve spora baslamana sevindim
Hosbuldum Kaptanım bugun start verdım bakalım spor salonunu dondurmustum sımdı havuzu, grup dersleri vs acildi her turlu degerlendırmeye calısıcam
Komsular la asagıda oturmasak bende farksız olurdum herhalde canım hergun olmasada 2 3 Gune oturuyoruz
Hosbuldum tatlım
Canım hoşgeldin nbr nasılsın
Hosbuldum canım teşekkür ederim sen nasılsın
İyiyiz canım sen nasılsın? Hoşgeldin.
Elhamdülillah canım seni sormalı
Hoşgeldin canım
Hosbuldum canım

İyiyim canım teşekkürler.

Eğer gerçekten yemen gerekmiyorsa,yemek saatin gelmediyse yeme o zaman canım ama seni hep açım derken görüyorum sanki üzülüyorum vallahi. uzun süren açlık saatlerin mi var
Yok canim maalesef cok cabuk acikan bir bunyem var. İnsulin direnci vardi eskiden. Hâla var mi bilmiyorum. Ama bugün aperatifle geçirmiş oldum. Az yedim yani. Yemem lazım çünkü bebeleri parka cikarcam orda enerji lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…