Bende unutuyorum orayi o kadar cok alismisim ki burda olmasinaBen neden hic menü ve spor sayfasina bakmiyorumki
Bir bakiyorumki etiket varmisBende unutuyorum orayi o kadar cok alismisim ki burda olmasina
E nabizdan bulabilirsin canimKızlar bısey sorucam gecmıs ilaç bılgılerini nerden buluyorduk??mhrs degıldı baktıö bulamadım
Dogruya e nabız ya düşünüyorum neydı dıye cok sagol canımE nabizdan bulabilirsin canim
Mucizem demek insana huzur veriyorGünaydın canlarım
Artık demiyorum200 artıdan sayma yardımcı kaptanıcem bi wc girmrme bakar
Mutlu yaşayın canım.Evet ya evlilik yıl dönümümüzdü
Hosbuldum ponıcım tartıya cıkmadım valla ama kilo aldıgım kıyafetlerden ve gobekten bariz belli canımMerve hosgeldin insaallah 80lere cıkmamışsındır
Hosbuldum canım muhtemelen bende o cıvarlarda aldım sanırımHoşgeldin canımgiden kilo alıp dönüyor zaten zayıflayıp gelen yok bende +10 kiloyla döndüm kürkçü dükkanına
Hosbuldum Kaptanım bugun start verdım bakalım spor salonunu dondurmustum sımdı havuzu, grup dersleri vs acildi her turlu degerlendırmeye calısıcamHoşgeldin canım iyiyiz sen nasilsin
Gecen aklimdan gecirdim ne alemde diye merak etmiştim yeniden diyete ve spora baslamana sevindim
Komsular la asagıda oturmasak bende farksız olurdum herhalde canım hergun olmasada 2 3 Gune oturuyoruzKızlar tatilde neler yapıyorsunuz? Ben eşimin memleketinde yaşıyorum. Akrabalık ilişkileri hiç yok kardeşler de dahil. Benim okul ortamı kötüydü samimi arkadaşım da yok 1 tane var o da yeni başka yerde geçirecek. Esimin arkadaşları iyiler ama öyle ailecek görüştüğümüz kimseler değil.Bir tek ailecek eski komşu mla görüşüyoruz. Oturduğum apartmanda aile apartmanı dışardan gelenlerle komşuluk yapmıyorlar bir de hapis gibiler dışarı çıkmıyorlar hiç. Benim alemde sıkıntı lı sürekli gidip kalmam. 5 günde bir bahçeye gidiyoruz. Çıkıp geziyoruz ama arkadasSiz Çok yalnız hissediyorum. Herkes mi böyle
Hosbuldum tatlımHosgeldin canim
Hosbuldum canım teşekkür ederim sen nasılsınCanım hoşgeldin nbr nasılsın
Elhamdülillah canım seni sormalıİyiyiz canım sen nasılsın? Hoşgeldin.
Hosbuldum canımHoşgeldin canım
Rüya gibi bir sonuç...57,8 regl oldum sabah şişliğim çok
Yok artık...Evde domates yoktu canım bahçeden gelen salatalık vardı tabağım küçük olunca o kadar sığdısiyah çaydan vazgeçmem 2 şeker atar 3 tane duble içerim sabahları 2×3 6
Maşallah bitanemeGünaydın kızlar. 100 gör eksi.
72.700
Kesinlikle benim daha mucizem gerçekleşmedi ama umutla bekliyorumMucizem demek insana huzur veriyor
Çok teşekkür ederim. Hepimizin. İnşallahMutlu yaşayın canım.nice yıllarıniz olsun.
İyiyim canım teşekkürler.Hosbuldum ponıcım tartıya cıkmadım valla ama kilo aldıgım kıyafetlerden ve gobekten bariz belli canım
Hosbuldum canım muhtemelen bende o cıvarlarda aldım sanırım
Hosbuldum Kaptanım bugun start verdım bakalım spor salonunu dondurmustum sımdı havuzu, grup dersleri vs acildi her turlu degerlendırmeye calısıcam
Komsular la asagıda oturmasak bende farksız olurdum herhalde canım hergun olmasada 2 3 Gune oturuyoruz
Hosbuldum tatlım
Hosbuldum canım teşekkür ederim sen nasılsın
Elhamdülillah canım seni sormalı
Hosbuldum canım
Eğer gerçekten yemen gerekmiyorsa,yemek saatin gelmediyse yeme o zaman canım ama seni hep açım derken görüyorum sanki üzülüyorum vallahi. uzun süren açlık saatlerin mi varKarnim aç ama canim hiçbir şey istemiyor
Yok canim maalesef cok cabuk acikan bir bunyem var. İnsulin direnci vardi eskiden. Hâla var mi bilmiyorum. Ama bugün aperatifle geçirmiş oldum. Az yedim yani. Yemem lazım çünkü bebeleri parka cikarcam orda enerji lazimEğer gerçekten yemen gerekmiyorsa,yemek saatin gelmediyse yeme o zaman canım ama seni hep açım derken görüyorum sanki üzülüyorum vallahi. uzun süren açlık saatlerin mi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?