Elisacim artıları silince bir rahatlama geliyorMaşallah abla supersin
Süpersin .Ben tercume edeyim
Tebrik ederim sizi cok guzel artilariniz var cumaya kadar toz olun diyo
Çok tatlısın abla ya maşaallah . Şen şakrak seninle olan adam yaşlanmaz.Ben de bilmiyorumiyi bir şey olsa adı doppel olmazdi
Darisi bize ablacimElisacim artıları silince bir rahatlama geliyortesekkur ederim.
Ay sendemi pilav var tavuklu pilav guzel oluyor ya ama bem genelde cumaya sakliyorum tavugunu sen ye pilavini esin yesinOnların yüzünden kilo alıyoruz zaten banada bugün tavuklu pilav yap dedi canı çekmiş tavukda almış yapicam artık
Sagol canim bende bugun kiraz sapi cayi aldim demledim iciyorumNeyse ben artık biraz çekilelim.
Alayım elime yeşil çayımı , kitabımı, çocuklar yokken tadını çıkartayım çocuklarım gelene kadar. Hadi güzellikler sizlere kolay gelsin. Güzel günleriniz olsun.
Ekside olman guzel tebrik ederim canım
Eksiyle baslaman guzel olmus canim
Ne diyeti bu kiloda kız57,8 regl oldum sabah şişliğim çok
O zaman yavaş ilerleyerek verirsin sende canım bende eskisi gibi ac bırakmiyor um kendimi yiyerek zayıflama ya çalışıyor umKesinlikle haklısın canım ama özel günlerde oluyor sadece denk gelmesi kötü oldudiyetisyen günüydü bugün. Geçen hafta 67.7 idi onun tartısında. Bugün 65.4 çıktım. Yine iyi gitmiş dedi kaçamaklara rağmen. Bu hafta daha dikkatli olacağım. Sadece cumartesi açık büfe kahvaltısı var ona izin aldım akşamına sadece meyveli yoğurt yenecek. Bide yarın komşuya gidecem. Orda da az az alabilirsin akşam yemeğine sayarız dedi onlar dışında kaçamak yok inşallah. Artık kaçamaklarda izinli olacak. Çok sıkınca çabuk bıkıyorum böyle daha güzel oluyor.
Sağol kaptanımGünaydın canım hoşgeldin
Ekside olman guzel tebrik ederim canım
Afiyet olsun canim
Guzel eksi tebrik ederim canim
Guzel ablacim kilonu korumussun
Günaydın canım
Günaydın canım
Günaydın canım hallderdesin cumaya kadar
Günaydın kızlar, mezuniyetten beri aktif olamadım hepinizi çook özledim ama geldim. Telefon ekranı kırık bozuk idare ediyorum uzun zamandır. Çok şükür yaptırabildim.
Seni sevmiyor beni seviyor ondan. Seni yolda bulmuşlar.Olsun ona bişey olmaz cumaya eksiyle gelirsin dedin ama bana kızdın
Aynen öyle valla yavaş olsun ama sağlam olsunNe diyeti bu kiloda kız
O zaman yavaş ilerleyerek verirsin sende canım bende eskisi gibi ac bırakmiyor um kendimi yiyerek zayıflama ya çalışıyor um
Sağol kaptanım
Ben deEksiyle baslasak ne olur pazartesi gunu acaba
Canım nasılsın???Bayıldım maşallah canım
Takıma hoşgeldin canım
Canım bende de 3 çocuk var hepsi boy boy seni çok iyi anlıyorum bende sıkılıyorum ama napalim sağlıklı olsunlar da her şey olur modundayim. Sağlık sıkıntın için geçmiş olsun
Günaydın kizlar
Vavvvv super canim tebriklerBen deChedarice Bildirim yapmış niye yaptı ki diyorum
Bi an için pazartesi olduğunu unutmuşum...
Şekerim benden eksi var ama benim eksim takım adına pek bis ise yaramıyor
Cuma 56.2
Cumartesi 56.9
Pazar 56.1 veee
Bugün 55.5
Fark -700
Aynen öyle canım devam etAynen öyle valla yavaş olsun ama sağlam olsunböyle rahat olunca daha rahat gidiyor hem baksana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?