dora viva hoş geldinizzzzzzzz
slm kızlar akşam üzeri gelmiştim tam yazıyordum elektrkler kesildi
diyetimde dün iyi gitmişti taki akşam yediğim sup ve tatlı dışında
bu gün iyiyim bir aksi olumsuzluk olmadı bakalım. delikafadulden
vitacığım çok geçmiş olsun canım. tabi pınarcığımada:1hug:
kütooo misafirmi dedinnnndelikafadulden tama gitti diyet desenekaydirigubbakcemile
hoş bulduk yalnız şövalye. bak senin yalnız takınmada gönlümüz razı olmadı:lepi: hemen zıpladık burayadelikafadulden
ara öğünüme bir kaçta kuru üzüm ekledim. şu an şekersiz çayla birlikte yiyorum. kuru kayısı bir kaç beyaz leblebi ve üzümmm
ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiim herkese günaydın hayırlı güzel ii ve çabuk geçecek hafta olsun inş hepimiz eriyek böle yağlardan(ben miğde kısmımdan ):roflol:...
delikafaduldennazlı canım benım yazacaklarımın aynını yazmışın hatta eksik ....:1no2:bide patates kızartması az kola ve dondurmada ekle ...:mymeka:bende dışardaydım ..-tatlicadiarzu- bü günkü listemizde aynı ...günaydın kızlar nasılsınız haftasonu yazamadım hiç. cumartesi pazar dışardaydım hep. bu arada hafta sonu katliam yaptım ben yaaaaa. vicdan azabı çekiyorum şimdi. cumartesi günü 1 adet lahmacun yedim. pazar günü sabah normal kahvaltımı haptım ama öğleden sonra küçük boy 1 pizza yedim. hafta sonunu telafi etmek için bugün prinç lapası diyetine başladım offfff offfffffff önce ye ye sonrada vicdanın sızlasın. neyse artık bu hafta telafi edicem artık bir şekilde. sabah yediklerimida yazayım
1 kase lapa ( domates ve salatalıkla karıştırıp yedim.)
3 adet kuru kayısı yiyeceğim şimdi.
1 bardakta şekersiz çay içtim.
kızlar ben bugün taşınıyorum. bütüneşyalarımı topladım. gözümde okadar çok büyüyorki bunları tekrar yerleştirmek 7 dolap hepsini sil tekrar yerleştir. offfffff ya işe yaramanları çıkar arşive kaldır. şimdiden darlandım valla. minik serçeyi taşıyolar şimdi onun işi bitsin sonra benim eşyalar gidecek. inşallah öğlene kadar biter .