Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

iyiyiz canım hoş geldin sende tanısamadık a.s.

tanisalim canim ben adimdan anlasildigi gibi burda cok yanlizim,evliyim,1 oglum var.12 gündür bende lara nin yaptigi diyeti yapiyorum.hic bozmadim ve su an kan ilaci kullanmak zorunda kaldim.biliyosun bu ilac kilo aldiriyo ve istah aciyor.ama heralde bu sefer basaricam su ana kadar 1,5-2 kilo verdim.insallah devam ederim.bu arada sen nasil oldun biraz rahatsizdin gecmis olsun canim.a.s.

cceylin senide kutlarim takip ettigim kadariyla sinavlarina cok güzel hazirlandin.issallah istedigin gibi olur hepsi canim.

tanisalim canim ben adimdan anlasildigi gibi burda cok yanlizim,evliyim,1 oglum var.12 gündür bende lara nin yaptigi diyeti yapiyorum.hic bozmadim ve su an kan ilaci kullanmak zorunda kaldim.biliyosun bu ilac kilo aldiriyo ve istah aciyor.ama heralde bu sefer basaricam su ana kadar 1,5-2 kilo verdim.insallah devam ederim.bu arada sen nasil oldun biraz rahatsizdin gecmis olsun canim.a.s.

iyiyicim canım gecti çok şükür hiç kendini yalnız hissetme bak oglun varmış hemde yanında ilaç kullanıyorum deyipte hiç umutsuzluga kapılma bendede pkos var bu kilo aldıran bi hastalık tedaviside hormon hapları ben bu ilaçlarla birlikte verdim biraz daha zor oluyo ama oluyo ayrıca cokta kilon yok senın cabucak halledersin eminim

amaneyyy bizim takım nereyedur daaa?kimsecikler yazmamış son 3-4 saat tir..ben çok yoğundum kızlarr misafir vardı,sabahtan beri koşuşturuyom,bi okadarda atıştırıyom(burasını okumayabilirsiniz)daha sayfaları okuyamadım,okuyabileceğimide sanmıyom...oğluş hasta,ishal oldu kusçağım var deyip dünden beri tasla geziyo yavrım... reff seni gördüm altta merhaba canım ama gitmeliyim,buğuz çok bildiğiniz üzre... bayyy öptüüümmm....

pinarımmm burdamısın hala ya yeme işte lahana eziyeti boşa gidecek bak yapma yaaa

hehehehee pınarın lahana diyeti suya düştüüüüü

günaydın kızlarrrr

nasılsınız ? 2 gündür takımda bir durgunluk var hayırdır hatunlar?? benim diyet iyi gidiyor dün yedigim 2 kaşık soslu makarnayı ve 2 adet sarmayı saymazsak.... ama sabah tartıldım kötü etkisi olmamş çok şükür.

pınarcım oğluşuna çok geçmiş olsun,bu aralar gerçekten herkes çok kötü,ablasından kocaman öpücükler ona.

çok yalnızım teşekkür ederim sana da ewet canım iyi hazırlandım sayılır,işte son 1 hafta ders çalışmakla ne kadar olucak bakalım:=))

ceylincim sağol canım,bugün biraz iyi akşam hiç kusmadı,veishalide azaldı...
neyse kütom ben kıtlıktan çıkmışa uğradım yaaa..şu diet benim metabolizmayı allak bullak etti,ağzım hiç boş kalmasın istiyorum..valla sakızı bile deniyorum ama nafile inşallah bugün son olur....

Günaydin sekerler, ben birazdan cikacagim calisacagim bugün. Moralim yerinde, tartildim ve tarti kipirdamis: 58,7 kg : ) Demekki yavas yavas adam oluyor bu metabolizma.

ref üzüldüm canim ya, insallah bir an önce hersey düzene girer yeniden, allah yardimciniz olsun, rizk kapilari acsin size insallah. Bu ser gibi gözüken olayda hayira döner insallah.

En kötü seylerden ikincisi bu dünyada gercekten para sikintisi, en kötü seyde saglik problemleri. Diger ne sikintilar varsa zaten parayla gidiriliyor gibime geliyor hep, birde saglika cogu zaman paraylada care bulunamiyor. allah beterinden korusun.

Herkesi öptüm, kendinize iyi bakin, zayiflamakla devam : )

hah aşağıda 1 kişi görebildim sonunda..ceylinim merhaba canım...
kızlar yaaa enesin annesi hiç uğramıyor ya bilgisi olan var mı?salıdan beri felan gözükmedi,inşallah bişeyciği yoktur....

valla kızlar bu gün kaçkere uğradım,sözbirliği etmiş gibi hiçbiriniz gelmediniz..
neyse yarın balıkesire dr. a gidicem,salı girerim büyük olasılık,ozaman gelişmeleri anlatırım,öptüüümmmm.....

geçmiş yokmuş neredeyse haftasonu durgunlugu olur böle benımkıde haftasonu uykusu :)))

ceylin o kadarcıktan kaçamakmı olurmuş için rahat olsunnnn

pinar hayırdır ogluşumu dr a götürecenn

viva çokk haklısın canım tartı konusundada gözün aydınn

X