Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

küto yok tatlım sorun falan hg...

hı tamamm kafa yerinde deel yanlış bişimi yaptımkine dedim ee siz napıyonus ref hakkaten hayatın kaçamak oldu bee nazlı kıyamamya mide bulantısı kadar gıcık bi durum yok ya akşam yemekteyize bile bakamadım o dereceydim

kızlar yaa alıntı yapma butonunu çalıştıramıyorummmm( size cevap yazmak istiorum ama unutuyorum aklımda kalmıyo alıntı yapmayınca....
nazlıcım çook geçmiş olsun canımmm,acaba o şok diyet seni çok mu etkiledi diye geçiyor aklımdan??

Ama kütoooooooooo kaçamak yaptığım halde kilo vermiyormuyum önemli olan o değil mi kuzummm :)delikafadulden

reff seni kıskanıyoruzzz,biz yiyemiyoruzz yani kaçamak yaparsak hemen geri alıyoruzz ondannn ((

Kızlar yeni bir işim daha oldu tahsilatçılık. Burda bir işe el atınca yapışıyor üzerimize.

Kızlar yeni bir işim daha oldu tahsilatçılık. Burda bir işe el atınca yapışıyor üzerimize.

kız nazlı sen yakında şöför bahcıvan aşcı falanda olursun bu gidişle hatta patronu kov patronda sen ol

:teselli: bi insana neden bu kadar fazla sorumluluk ya yazıktır can budaa

kız nazlı sen yakında şöför bahcıvan aşcı falanda olursun bu gidişle hatta patronu kov patronda sen ol

:teselli: Bi insana neden bu kadar fazla sorumluluk ya yazıktır can budaa

direksiyonumu iyice geliştireyim yakında oda olur.

kızlarrr resimler ekledim ama yeni çekilen resim yok belki görmedikleriniz vardırr albümü düzenledim

Ceylincim bende şimdi gördüm resimleri sevdiceğinle çok yakışmışsınız maşallah Allah tamamına erdirsin canım :) Kızlar ben çıkıyorum iyi hafta sonları buradan kursa giciem sanırım stresten ve hiçbirşeye yetişememkten dün ilk defa umuzumda yumurta kadar büyük bir şişlik çıktı çok kaşındı sabah yoktu ama yine heryerim kaşınıyor bu hiçbirşeye yetişememe derdi benim ömrümden ömür götürüyor İyi akşamlarrrrrrr

iyi akşamlar refcimm çoook geçmiş olsunnn Allah korusun saglık herşeyden öenmli çok dert etme kendine herşeyiii...

ben kaçtım kızlarr kendinize iyi bakin refcimm ihmal etme önce saglıkya bitecek bu sıkıntılı günler zamanıgeldiginde özlersin bile bu günleri inan

ceylinim öptüm fıstıkım

kızlar akşam yemegimi yedim geldim biraz düseltim çok şükür depresyon moduna kaymak üzereydin el koydum duruma yarın dışarı çıkcam birde arkadaşa ugrarım şimdide o gelecek neise günün menüsü

sabah :5 adet etiform

ögle bi kase mısır gevregi

akşam:bi tabak spagetti domatesli yagsız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…