Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aeben ordamisin canim,nasil oldun merak ettim
özür canım görmedim geçmişi okuyodum biraz geçtıde sabaha tekrarlamassa ben gine bi kadın dogum cuya gidecem galiba yok göründü :1ninca:

çocuklarla gittik kızın dişine 2 ayrı tel takılacakmız 3bin .500 lr istiyo ...kafamçokkarıştıdr. tele .
sonra çıktık sinamaya gittik pek film yoktu bizde arog görmemiştik ona girdik . sonra 1.2. maza derken eşimle buluşup eve geldik . size bi bakım dedim ....:1hug:a.s.

diyete son gaz devam ama benim sorunum demir eksikliginden kaynaklanan kansizlik buda kilo vermemi yavaslatiyor.4 gündür kan ilaci aliyorum biliyorsun buda kilo aldiriyo ama yinede diyete devam,en azindan fazla veremesemde, kilo almam.bide bu diyet tam bana göre haftada gr gram versem bile raziyim.

diyete son gaz devam ama benim sorunum demir eksikliginden kaynaklanan kansizlik buda kilo vermemi yavaslatiyor.4 gündür kan ilaci aliyorum biliyorsun buda kilo aldiriyo ama yinede diyete devam,en azindan fazla veremesemde, kilo almam.bide bu diyet tam bana göre haftada gr gram versem bile raziyim.
aman dikkat et saglık herşeyden önemli a.skilo vermek 2. planda ......
canım çok yorgunum yatıcan yarın bol bol girerim nete umarım . iyi geceler . sana ....Şeniz

kıslar benim bu gün diyet malesef gine yok abartmadım ama .. sabah her zamanki gibi . öylende çubuk makarna haşlamıştım 8dk yogurtlayıp onuyedim yagsır . dışardada simit yedim . :mymeka: en kötüsüde akşamdı bulgur pilavı salata ve turşu ....-tatlicadiarzu-amacım pazartesiye kadar kilo almadan devam ondan sonrada sıkmak .. liliş ablam öyle veriyo . bi yiyip bi kısarak hem vucud açlıgada alışmıyo ....delikafadulden hay bu kilolar demedigimiz ne kaldı yav ama az kaldı ..:içelim::lepi:

sabah görüşürüz .......a.s.

yer acilinca aklinizda bulunsun ben talibim.yani sirada bekliyorum canim.:lepi:
canım sıra beklemene gerek yokki bizle beraber yaza bilirsin liste okadar önemli degill illede yarış istiyosan gözüne kestırdigin yakın kilondaklerle yarışa bilirsin :1hug:mesela ben ....:jeyyar:

canım sıra beklemene gerek yokki bizle beraber yaza bilirsin liste okadar önemli degill illede yarış istiyosan gözüne kestırdigin yakın kilondaklerle yarışa bilirsin :1hug:mesela ben ....:jeyyar:

yok anam yok sen cok disli bir rakip olursun.ben senle basedemem.ama burayada yazarim artik verdigim gramlari:a015:

günaydın kızlar. bu sabah sadece 3 adet kuru kayısı yedim. canım hiç bişey yemek istemiyor.

tünaydın takım terkedilmiş gibi ayol nerdesiniz . çıkın ortaya . yerim bak sonrada imdatt takımda kimse yoktü sorumlusu onlar diye bagırırım ......

özür canım görmedim geçmişi okuyodum biraz geçtıde sabaha tekrarlamassa ben gine bi kadın dogum cuya gidecem galiba yok göründü :1ninca:

çocuklarla gittik kızın dişine 2 ayrı tel takılacakmız 3bin .500 lr istiyo ...kafamçokkarıştıdr. tele .
sonra çıktık sinamaya gittik pek film yoktu bizde arog görmemiştik ona girdik . sonra 1.2. maza derken eşimle buluşup eve geldik . size bi bakım dedim ....:1hug:a.s.

aebenimm benim tellerim takılalı 2.5 seneyi geçti küçük yaşta taktırmanız çok önemli ben de küçükken ihmal ettim öyle yada böyle doktor takılacak diyorsa takılıyor ve işte martta 3 senem olacak benim 1-2 ay kaldı tedavimin bitmesine,2.5 sene önce 1800 dolar vermiştik.

günaydın kızlar bu arada.
sabah kahvaltısında 2 dillm kepek ekmek yedim ekstra olarak diger herşey aynı.
şimdi bulaşıkları yıkıycam annemle babam doktora gittiler onlar gelmeden bitirmem lazım öptüm sizi.

aebenimm benim tellerim takılalı 2.5 seneyi geçti küçük yaşta taktırmanız çok önemli ben de küçükken ihmal ettim öyle yada böyle doktor takılacak diyorsa takılıyor ve işte martta 3 senem olacak benim 1-2 ay kaldı tedavimin bitmesine,2.5 sene önce 1800 dolar vermiştik.
fıstıgım özeldemi bu fiyat saglık güvencen verdıda öyle miydi . biz sıra bulamadık 4.5 yıl atıyolar çareyi özelde bulduk ..o zaman senin yaptırdıgında özelle sagglık güvencesi arasında fıyat farki nekadardı bi bilgin varmı . :sm_confused:

Sabah kahvaltısında 2 dillm kepek ekmek yedim ekstra olarak diger herşey aynı.
şimdi bulaşıkları yıkıycam annemle babam doktora gittiler onlar gelmeden bitirmem lazım öptüm sizi.

kolay gelsin sana canım.

sabah kahvaltısında 2 dillm kepek ekmek yedim ekstra olarak diger herşey aynı.
hayırdır bi puroblem yoktur umarım ....a.s.

nazlım sanada tünaydın ...

Sabah kahvaltısında 2 dillm kepek ekmek yedim ekstra olarak diger herşey aynı.

bu arada geçmiş olsun canım önemli birşey yoktur iinşallah

X