Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

Ben varya bentam sopalığım öğle yemeği olarak bööö yedim yine yağlı yağlı şeyleri ( pişmanımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ( ama kaçamak yaptım napimmmmmmmmmmmm
hayatın kaçamak kısımmm senin zaten

Bu kaçamaklar başıma iş açmaz inşallah bir gün kilo olarak yaniiiiiiiiii

valla bir gün yol su elektrik olarak geri dönebilirler dicem ama dönmezler dönmezler:asigim:

:)))))))))))) ay napimmmm bazen engel olamıyorum kendimeeeeeeeeeeee pehehhyyyyyyyyyyyyy :))))))))

selam hatunlarr ben geldimmm

final haftası bitmiş bir ceylin olarak aranızdayımmm,resmen dayak yemiş gibiyim acayip uykum varr dün gece birtaz geç yattım sabah da çok erken kalkmak zorundaydımm.evden okula gidip gelmem tam 3 saatimi alıyor!
kilo veren herkesii kocaman tebrik ediyorumm
refcimm çok iyi gidyorsun canım devamm:=)))
biraz uzanıcam kızlar yoksa akşam sporda yıgılır kalırım:=))

pek bi sevindin refe,
ben hedef yükseltiyom sen şiş anam...:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

hadi gözün aydın cceylinciğim. Okadar çalıştın şimdi yat dinlen biraz.
Ooo tatilede gireceksiniz şimdi süper yaaaaa

Kızlar ben bugün kendimi çok kötü hisediyorum dayak yemiş gibiyim. Karnımın şişliğide cabası miğdem bulanmaya başladı. Bende hastalanlar sınıfına dahil olacağım galiba .

tatlım hastalık salgın bu ara herkeste var ya,
otobüse binince 10 kişiden 7 si hapşırıyo falan ister istemez geçiyo...

pek bi sevindin refe,
ben hedef yükseltiyom sen şiş anam...:mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka::mymeka:

Ya çok kötüsün yaaaaaaaaaaaaaaaaa sengözlerimebaksanab öyle birşey yok ben sadece kaçamak yaptım toksa çakı gibi karşındayım kuzum -tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile2senağlama hedefim hedef bu haftada en az1 kilo vermem lazım inşallah yaniiiiiiiiŞeniz

tatlım hastalık salgın bu ara herkeste var ya,
otobüse binince 10 kişiden 7 si hapşırıyo falan ister istemez geçiyo...

Çok geçmiş olsun Nazocan :) dikkat et kendine izin alıp biraz dinlenemezmisin evde iyi gelirdi şimdi sana anneciğinde güzel bir tavuk suyu çorba yapsa limonlu ne dersin şekerim :))a.s.

o zaman bırak kısım kaçamakları falan yeme ben yiyommu ölcem acımdan yakında :roflol:...
1 haftadır sıkıyom ice gözlerimin altı çöktü,
46 beden pantıl sıkıyodu bol olur hale geldi ama wc sorunu var işte oy,herşey 4/4lük olmiii :roflol:,
sen böle yemeye devam edersen o hedefin hedefe zor gelin he refe...:)

çok geçmiş olsun nazocan :) dikkat et kendine izin alıp biraz dinlenemezmisin evde iyi gelirdi şimdi sana anneciğinde güzel bir tavuk suyu çorba yapsa limonlu ne dersin şekerim :))a.s.

keşke öyle bişey olsa süper olur. Ama benim burdan çokıp eve varmam 2 saati bulur. Yollarda helak olurum bu sefer en iyisi burda oturayım . Anacağım bana akşam bakar artık.

heheheyyy kızzz benim doktor diyor kaçamak yap deyyyünnn bu metobolizmayı şaşırtmaca :) anlamişsennn :)) ondan kuzum yoksa ben yermiyimmma.s.

Hoş geldin oy oy oy
nasıl işim var bir bilseniz birde sistem çalışsa gam yemeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…