pinarim ben salatalığı ne zaman yesem içim kazınır anlamıyorum neden,
kıs 2,5 tu kilosu salatalığın 12,5 ii para:roflol:...
kısım onların yerine git bi aktara 2 lira ver 100 gr ısırgan al,
5 liralıkta yeşil çay al hergün demle demle iç ba:),
ösgem gemiş nasılmış anniş...
ösgem maşallah kuzum üstünede beni ye tam olsun olmamı:roflol:...
kimse yok yavs....:sm_confused:
pazar diye .....:1rolleyes:
kızlar dün mehmet özün kitabini almaıştım siz diyettesiniz kitabini şöyle bir göz attim ve hatrette kaldıgım bişi gördüm....:1shok:. şimdi göbek yagları varya hani şikayetçi oldugumuz . o karın kası üstündedi degilmiş hapsi ....asıl göbek yapan yag midenin altında çorap gibi asılı yag depolarıymış yani içte ..Çok üzgünüm çoook..bunun resmi var koyabilirsem ...mehalimim bu konuda linki var o kayduysa sizede getireyim bakın çok ilginç bunu bilmiyodum çok şaşrdımmm ..delikafadulden
ama asıl haber benım kocişin de bu resmi görünce göbüşünün niye böyle çıktıgnı anladık çünki deri altında okadar yad olmamasına ragmen 6 aylık hamile gibi..:mymeka:
ve bu sabah göbek ölcüsünü aldık 100 çıktı halbuki fazla kilosu yok göbegi dışında . 1.76 boyu 78 kilosu.. ve göbek ölcüsü kilodan önemliymiş okuduguma göre101 getimi saglık puronlemide davetiye çıkarıyormuş bayanlardada 82 imiş sınır ...delikafaduldenben kurtarıyorum 78 belim ...sositosositove sıkı durum eşim bende diyete başlıycam dediiiiiiiidelikafadulden
ösgem maşallah kuzum üstünede beni ye tam olsun olmamı:roflol:...
kaydirigubbakcemile3kıs o 2 senelik 6. takım üyesi .....arada bi mehmed akifi yapıp geldi ..:roflol::roflol:unutulurmu ....mmm ben hatırladım kıs valla hoşgeldin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?