• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

pinarim ben salatalığı ne zaman yesem içim kazınır anlamıyorum neden,
kıs 2,5 tu kilosu salatalığın 12,5 ii para:roflol:...

asiiiii otomatiğe bağladın heralde nerdesin kuzum?
gerçi seni çağırıyom kendim gitmem gerek artık olsun,bi göremde gidem.....

biara yani 82 olucam ya yakında avatarıma uygun yeşilli,meeeecikli felan bir çizelge yapayım .....
ahhh işim gücüm yok ya*
gitttiiimmmm bayyyyyyy

günaydın fıstıklarım nasılsınız güzel dileklerimiz için binlerce kez teşekkürler
bende söylediğim gibi neler yediğimi yazacağım buraya kurtuluş yok yani benden :roflol:
şimdi dün sabah bir güzel kahvaltı yaptım haşlanmış yumurta peynir zeytin kızarmış sucuk bir tanecik açık çay domates reçel ile...
sonra öğlen meyva yedim iş yaptım bir sürü
akşam da eltimledeydik mangal yaptık bol salata ile yedim süt içtim yattım :O
sabah bir poğaca yedim aslında ıspanak yaptım ama getirmeyi unutmuşum da :D

kısım onların yerine git bi aktara 2 lira ver 100 gr ısırgan al,
5 liralıkta yeşil çay al hergün demle demle iç ba:),
ösgem gemiş nasılmış anniş...

pınarrrr çizelgeni değiştirme ya çok beğendim ben bunu
bu arada herkese rep var bana yokmu:O:O:O:
hepinizden rep bekliyorum artık yüzsüzlükte sınır tanımıyorum
:roflol: :roflol: :roflol:

he ösge tamam yemek yemek için hep bi bahanemiz var demi :roflol:
şaka gülüm afiyet bal şeker olsun şifa olsun...

kimse yok yavs....:sm_confused:
pazar diye .....:1rolleyes:

kızlar dün mehmet özün kitabini almaıştım siz diyettesiniz kitabini şöyle bir göz attim ve hatrette kaldıgım bişi gördüm....:1shok:. şimdi göbek yagları varya hani şikayetçi oldugumuz . o karın kası üstündedi degilmiş hapsi ....asıl göbek yapan yag midenin altında çorap gibi asılı yag depolarıymış yani içte ..Çok üzgünüm çoook..bunun resmi var koyabilirsem ...mehalimim bu konuda linki var o kayduysa sizede getireyim bakın çok ilginç bunu bilmiyodum çok şaşrdımmm ..delikafadulden

ama asıl haber benım kocişin de bu resmi görünce göbüşünün niye böyle çıktıgnı anladık çünki deri altında okadar yad olmamasına ragmen 6 aylık hamile gibi..:mymeka:
ve bu sabah göbek ölcüsünü aldık 100 çıktı halbuki fazla kilosu yok göbegi dışında . 1.76 boyu 78 kilosu.. ve göbek ölcüsü kilodan önemliymiş okuduguma göre101 getimi saglık puronlemide davetiye çıkarıyormuş bayanlardada 82 imiş sınır ...delikafaduldenben kurtarıyorum 78 belim ...sositosositove sıkı durum eşim bende diyete başlıycam dediiiiiiiidelikafadulden

aebenciğim dün benimki tartlıdı ve kilosu 86 çıktı. oysa 2 kilo almadan önce rejim yapacaktı. üzerinede aldığını görünce bakalım bu gün diyette.delikafadulden
ara öğünde ne yiyeyim diye soruyor bana. bende 1 bardak ayran iç dedim.
kızımda diyoki baba pazar gün tartldığında 90 oluyomuşun:roflol::roflol:

ösgem maşallah kuzum üstünede beni ye tam olsun olmamı:roflol:...

aaa özge sen diyetteyken bile bu kadar az yemezdinnn canııım yaaaa:roflol:

Son düzenleme:
bugün takımda kimsecikler yok. terkedilmiş gibi takımımız. en sonunda mutfağımızı yerleştirdim. sadece buzdolabının parçaları kaldı onlarda yıkanıyo şimdi. onlarda yıkandıktan sonra yerleştiricem. yoruldum ama ya....

selamkızlar beni atmadınız dimi valla bütün gün pc açıkama fırsat bulupta başına oturabilene aşkolsun
ben bu sabah 66.6 çıktım yiyorum aslında ama zencefil tüketiyorumöksürük için herhalde o metabolizmayı ayakta tutuyo bide emzirme beyefendi baya baya çekiştiriyo artık ona yetişcem diye yiyomda yiyom ama veriyom da Allaha çooookkkk şükürrrr,
yemeklerimle genelde yeşil salata çok tüketiyorum bide yemeğimi erken yiyorum eşimle oğlanı beklemiyom 5te 6da yiyorum
neyse işlerimçok arada bakarım öpüldünüz canolarcokacimcoook

hu nerdesiniz arkideşler ... ben öylen 1 lahmacun yedim dövecenizmi .......

Back