• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ooooo kızlar temizlikler yapılmış mamalar yenilmiş..şimdiye kadar iyiydim şimdi acıktım yaa okuyunca çok kötü ne yapsam yenmem lazım tehlikeli saatler çünküü

meyve ye akrebimm kızlar elmadan bana ög gelmişti ve sanki daha acıkıyorum yiyince dün su yesil ithal elmalar varya ekşi onlardan aldım tavsiye ederim hem güzel hem tok tutuyo insanı sarı alırdım hep şekerli şekerli bayıyodu benı

kız dunde ben yedim bi yufka artık sonumuz hayır olsun bakalım ya mukellef bi sofrada kendini frenlemek katbekat daha zor ben sanslıyım şimdilik tek basına olmak bazen iyi yani ay bana hergün tatil ben hazırlarımm çalışmakta güzel bişi ama işten gelince eviniz tertemiz olsa yemekler pişmiş bulaşıklar yıkanmış bu konuda çok üzülüyorum calışanlara ben evde otururkene zor hallediyorum sizin işinis zorrr

masallardaki minik perilerden olsa gündüz işlerimi yapankaydirigubbakcemile3

ayyy yemeği yedik,midem acayip ekşi bişeyler yada madensuyu gibi bişey istiyor şimdi...karbonat bari atayım suyla....sen ne yedin kütom?

yesil mercimek yemegi salata yedim ben midem bulanıyo benım ne yapsamki sodamı içsem nane cayımı yapsam off

hah içtim geldim karbonatı.....huuu nerdesin kütom?
sodan varsa iç yavrımmm..yarımda limon ye ohhh mis.....

oyy ben cıkıom kötü oldum anamda uyudu zaten tık tık yazmayım artık midem bulanıyoo elimide yaktımmm off offf hadin iyi geceler size ben odama gceyim artık

avatarımı değiştirdim,artık avatarıma uygun davranıcam..ot çöp neyse onları yiyecemmm puhaahhaahhaaa:roflol:kötükedihüso:roflol:
kütom iyi geceler,bizimkilerde yarışma izliyorlar ve sende gel bizimle izle diyorlar bende kaçıyom..bayyy.....kaydirigubbakcemile4

günaydın şekerler...ancım erkenden de yatmışınız kalkamadınızmı daha yaa

günaydın kızlar. bugün çok sinirliyim. bu iş yerinin salağı benim ya. hasta olsam gebersem bile çıkıp geliyorum buraya birinin azcık başı ağrısa nazlıcığım ben gelemiyorum hastayım. telefonlara bakabilirmisin. 1 haftadır mutfağımız hazır bir allahın kulu yerleştirelim demiyo ben yerleştirelim dediğimdede aman şuna yaptırırız deyipte hala bişey yapmıyolar. bugün en sonunda dayanamadım ben kendim yerleştirdim. offffffffff offffffffff başınızıda ağrıttım sabah sabah ama birine anlatmam lazım yoksa kudurucam burda.

nazlıcım hiç üzülme şeker..herkes ne yaparsa kendine yapar unutma..
sen böyle olduğun için gurur duy kendinle..
sorumluluklarını fazlasıyla yerine getirmen ne güzel benim hassas ve özverili arkadaşım

nazlıcım hiç üzülme şeker..herkes ne yaparsa kendine yapar unutma..
sen böyle olduğun için gurur duy kendinle..
sorumluluklarını fazlasıyla yerine getirmen ne güzel benim hassas ve özverili arkadaşım

sağol akrepçiğim ben rahat edemiyorum bir an önce herşey olup bitsin istiyorum ama bizim işyeri acayip bir yer. burda bir işe el attınmı üzerine yapışıyor senin görevin haline geliyor.

günaydın kızlar
ne çabuk geçiyor şu hafta sonları yaww Çok üzgünüm çoook
geldik yine kürkçü dükkanına :delphin:
diyet namına çok kötü bir hafta sonu geçirdim. cumaya allah kerim :delphin:

nazlıcım bana öyle geliyorki herkes alışmış senin bu tez canlılığına. nasıl olsa nazlı yapar diye kimse el atmıyor Çok üzgünüm çoook
akrepcim naber şeker :1hug:

günaydın kızlar
ne çabuk geçiyor şu hafta sonları yaww Çok üzgünüm çoook
geldik yine kürkçü dükkanına :delphin:
diyet namına çok kötü bir hafta sonu geçirdim. cumaya allah kerim :delphin:

günaydın günaydın ...
asi cim al bendende okadar,kötü beslenilmiş bir haftasonu...neyse geçmişe bir sünger...önümüze bakıcaz,başka çare yok...cumaya kadar gitsin kilolarrrrr......kaydirigubbakcemile5

nazlı cım üzülme canım,yapacak biri yani sen varsın ya ondan önemsemiyorlar,biraz sen bakmasan ,görmesen belki işin ucundan tutarlar mı acep???

herkse hayırlı güzel sağlıklı bol kilo vermeli çabucak gececek bir hafta diliyorum günaydın bide,
pinarim anam sonunda ot yiyen koyun resmimi koydun avatara boow kuzum imisin kıs:)
nasılsınız cadılar...

akrep yine gelip gitmişin de karşılaşamamışız canım...akrep hanım 62 lik çıtır resimlerinizi bekliyoruz bak ona göre buraya kuru kuru gelip gitmek yok anacım......

herkse hayırlı güzel sağlıklı bol kilo vermeli çabucak gececek bir hafta diliyorum günaydın bide,
pinarim anam sonunda ot yiyen koyun resmimi koydun avatara boow kuzum imisin kıs:)
nasılsınız cadılar...

hayalim günaydın...artık böyle ot ,çöp yemem gerektiğine karar verdim,salatalık alıcam 5 kilo o beni tok tutsun bari yiyeyim hormonlu hormonlu... ahhh karpuz bari çıksada onla geçiştirsek.....senağlama

Back