• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

ben geldimmm çokk yoruldun sabah beri hastanedeydik eve geldik babamda geldiydi gittiler şimdii siz neler ettiniz bakalım

1 evet gittihihoyyyt:sm_cool::roflol:

2. anamın göz kontrolu vardı lazer oldu tekrar 4 saat ayakta bekledim ofsskafamçokkarıştı

1 evet gittihihoyyyt:sm_cool::roflol:

2. anamın göz kontrolu vardı lazer oldu tekrar 4 saat ayakta bekledim ofsskafamçokkarıştı

popon yerde oturmaktan iyidir ben 3 saat yürüdüm magza maza dolaştım hasteneden sonra artık kartşmişim banamısın demiyo ...kaydirigubbakcemile3

iyi etmişin neler aldın magalardan boş cıkmadıb,n heral ama benım diyert gumledi sabah azcık mısır gevregi yedim orda 1 simit gelince beyaz ekmek yesim biraz kahvaltı ettik ole işte karlar eridi yarın yuruyuse başlayım artık yeniden

iyi etmişin neler aldın magalardan boş cıkmadıb,n heral ama benım diyert gumledi sabah azcık mısır gevregi yedim orda 1 simit gelince beyaz ekmek yesim biraz kahvaltı ettik ole işte karlar eridi yarın yuruyuse başlayım artık yeniden
aldım kıs valla baya indirim var .. delikafaduldençizme aldım 1 fiyatına 2 tane ...kaydirigubbakcemile5
bide epeydir istedigim bi tarz caket vardı . onuda aldım ...:lepi: resmini koyarım

yürüyüş gibisi varmı artık derinnefes alıyorum arada kızlar helede yürürken gerçekten öneriyorum bunu.... bu havada ben nefes alsam cigerlerime girse hasta oluyodum hemen ..ama artık olmuyorum bu nefes çok işe yarıyo kızlar lütfen es geçmeyinn ...şutarafagitti

aebennnnnn
sen bir krem kullanıyordun ya demiştin ki hamile kalınca kullanın çatlak olmasındiye bana onun ismini özleden yazarmısın yaaaa ben alcam hamileyken kullanılıyormu bide onu söyleyin böyle tiyoları da bana özelden yazın ok

badem yağıyla kakao yağı bide kayısı yağını karıştır herakşam sür ösge iyi geliyo ben kullandımmı hayır amakullananlar memnun bende haritalı haritalı dolaşıyomm:mymeka:.napcam bilmm bi zayıfliimde onunda çaresine bakcam

yaa yediklerimi yasmıyom kimsede bana bişey demiyo ama ele avuca gelir diyet namına bişey yemiyom dayak yemiimdiye yasmıyom uymaya başliim de yascam hayırlısıyla:)))[/B]

yaa yediklerimi yasmıyom kimsede bana bişey demiyo ama ele avuca gelir diyet namına bişey yemiyom dayak yemiimdiye yasmıyom uymaya başliim de yascam hayırlısıyla:)))[/B]

yaz kız sen basının etini yiriz yola gelirsain iyi olurlülülülülülü

naslım napıyon gene duramamısın işler sana kalmış babam derdi aldanandan olmak lazım herzaman die benım aşkımda oledir kendini paralar Allah yardım ediyo ama her zaman takma kafana

yasamıyommmmmm kütoooooooo
pissa yedimkociş yaptı hemide ağlayan zırlayan pasta kızarmış balık anaaaam neler yemişim ben yaw

yasamıyommmmmm kütoooooooo
pissa yedimkociş yaptı hemide ağlayan zırlayan pasta kızarmış balık anaaaam neler yemişim ben yaw
Yiyyon maytap tamamda 2 kişiye yiyyosun ...kaydirigubbakcemile3 hem ya ham zayıfla ne güzel işte daha ne istiyon baee bacııııııkaydirigubbakcemile5

Back