abuvvv balık salata neyine yetmediii rezill senii şiişko ol işte:dilcikar:
höyyyyyyyyyyyytttttttttttttttttttt olmıyım olmuyım:roflol:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
abuvvv balık salata neyine yetmediii rezill senii şiişko ol işte:dilcikar:
dorayada ver adresi çizme dedi kaldıydı oda alsın :))))))))))
len ben kullansam çatlak için çözüm ararmiydım len ...:mymeka:aebennnnnn
sen bir krem kullanıyordun ya demiştin ki hamile kalınca kullanın çatlak olmasındiye bana onun ismini özleden yazarmısın yaaaa ben alcam hamileyken kullanılıyormu bide onu söyleyin böyle tiyoları da bana özelden yazın ok
heh bi magdur daha .kaydirigubbakcemile3badem yağıyla kakao yağı bide kayısı yağını karıştır herakşam sür ösge iyi geliyo ben kullandımmı hayır amakullananlar memnun bende haritalı haritalı dolaşıyomm:mymeka:.napcam bilmm bi zayıfliimde onunda çaresine bakcam
kıslarr beng eldim bursadannn acayipp yorgunum vee çok eglendimmmm kilo almş olarak geldigime eminimm ama ne kadar aldıgımı düşünüyorum kara kara yarınn aç karna tartılcam hemenn... arkadşlar bana bursayı gezdirdiler baştan aşagı herşeyinden tattırdılar ve dogal olarak kilo almş olmalıyım bakalım yarın vericem size haberleri....
bende vereyim menümü niyeyse.. nazlı bediş bide ben günlük başka menü veren olmuyo arada geçiştiriyosunuz farkına varmıyom sanmayın haaaa.............kötükedihüso....
kavaltı
======
2 d. kızarmış ekmek ..peynir . çay ..cokacimcoook
öyen .
=====
1 lahmacun . yarım bardak ayran ...cokacimcoook
akşam .
======
1d. kızarmış ekmek ..peynir..1 b. süt .az kaymak ...cokacimcoook
şimdide yeşil çay ....
hep kaymakları pınarmı yiycek ha .....cokacimcoook
şimdi diyeceksiniz cumartesi ekmek arası döner ..cokacimcoook. pazar iskender ...cokacimcoook pazartesi lahmacun ....cokacimcoook bune perhiz bune lahana turşusu ..fisfisfis:roflol: cumaya kaç günnn varrrrrrrr..:mymeka:kötükedihüsolaelaelaelaelae
ha şunuda ekleyim bugun 3 saate yakın yürüdüm bide akşam herüfün kuru temizlemeden paltosunu aldım geldim bide akşam yürüdüm yarım saat ...hihoyyyt:jeyyar:
yetişen baksın silecem bu çeketi aldım ....