• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günün özeti

sabah mısır gevregii

ögle simit

akşam beyaz ekmekli kahvaltı

gece 1elma

dorayada ver adresi çizme dedi kaldıydı oda alsın :))))))))))

o benimde aklımdaydı kıs iyi hatırlattın hem kalite hem uygun fiyat biliyon biz akrebleri alış verişte görecen .....kaydirigubbakcemile5 adres kolay kıs sende gediginde ugra zafer çarşısıvar kitapçılar çarşısı yanında mine magzaları var .ordan aldım .....şutarafagitti

aebennnnnn
sen bir krem kullanıyordun ya demiştin ki hamile kalınca kullanın çatlak olmasındiye bana onun ismini özleden yazarmısın yaaaa ben alcam hamileyken kullanılıyormu bide onu söyleyin böyle tiyoları da bana özelden yazın ok
len ben kullansam çatlak için çözüm ararmiydım len ...:mymeka:

badem yağıyla kakao yağı bide kayısı yağını karıştır herakşam sür ösge iyi geliyo ben kullandımmı hayır amakullananlar memnun bende haritalı haritalı dolaşıyomm:mymeka:.napcam bilmm bi zayıfliimde onunda çaresine bakcam
heh bi magdur daha .kaydirigubbakcemile3

iyi akşamlar kızlar
100 dakika yürüyüşümü yaptım. bugün yediklerimide yazayım.

sabah
1 dilim çavdar ekmeği
domates + salatalık
birazda peynir yedim

ara
1 adet muz

öğlen
1 kase çorba
1 bardak yoğurt yedim

ara
1 adet elma
3 adet kuru kayısı

akşam
1 kase çorba
1 bardak yoğurt
annem patates kızartıyodu ucundan biraz tırtıkladım.

bugünlük bu kadar daha başka bişey yemem .

bende vereyim menümü niyeyse.. nazlı bediş bide ben günlük başka menü veren olmuyo arada geçiştiriyosunuz farkına varmıyom sanmayın haaaa.............kötükedihüso....

kavaltı
======
2 d. kızarmış ekmek ..peynir . çay ..cokacimcoook

öyen .
=====

1 lahmacun . yarım bardak ayran ...cokacimcoook

akşam .
======
1d. kızarmış ekmek ..peynir..1 b. süt .az kaymak ...cokacimcoook

şimdide yeşil çay ...:kahve:.

hep kaymakları pınarmı yiycek ha .....cokacimcoook

şimdi diyeceksiniz cumartesi ekmek arası döner ..cokacimcoook. pazar iskender ...cokacimcoook pazartesi lahmacun ....cokacimcoook bune perhiz bune lahana turşusu ..fisfisfis:roflol: cumaya kaç günnn varrrrrrrr..:mymeka:kötükedihüsolaelaelaelaelae

ha şunuda ekleyim bugun 3 saate yakın yürüdüm bide akşam herüfün kuru temizlemeden paltosunu aldım geldim bide akşam yürüdüm yarım saat ...hihoyyyt:jeyyar:

herkes yeşil ama kimse yok nerelere daldınız çıkın lennnnn . hazır herüfde dışarı gitti .....

fotoraf006.jpg

yetişen baksın silecem bu çeketi aldım ....

kıslarr beng eldim bursadannn acayipp yorgunum vee çok eglendimmmm kilo almş olarak geldigime eminimm :( ama ne kadar aldıgımı düşünüyorum kara kara yarınn aç karna tartılcam hemenn... arkadşlar bana bursayı gezdirdiler baştan aşagı herşeyinden tattırdılar ve dogal olarak kilo almş olmalıyım bakalım yarın vericem size haberleri....

kıslarr beng eldim bursadannn acayipp yorgunum vee çok eglendimmmm kilo almş olarak geldigime eminimm :( ama ne kadar aldıgımı düşünüyorum kara kara yarınn aç karna tartılcam hemenn... arkadşlar bana bursayı gezdirdiler baştan aşagı herşeyinden tattırdılar ve dogal olarak kilo almş olmalıyım bakalım yarın vericem size haberleri....

HOŞ GELDİN CEYLİNİM inş. azıcık almısındır yada hiç almamışındır aldıysanda üzülme herzamanmı gidecen oralara 1 hafta sıkarsın gider onlar taze kilo kalmaz fazla

bende vereyim menümü niyeyse.. nazlı bediş bide ben günlük başka menü veren olmuyo arada geçiştiriyosunuz farkına varmıyom sanmayın haaaa.............kötükedihüso....

kavaltı
======
2 d. kızarmış ekmek ..peynir . çay ..cokacimcoook

öyen .
=====

1 lahmacun . yarım bardak ayran ...cokacimcoook

akşam .
======
1d. kızarmış ekmek ..peynir..1 b. süt .az kaymak ...cokacimcoook

şimdide yeşil çay ...:kahve:.

hep kaymakları pınarmı yiycek ha .....cokacimcoook

şimdi diyeceksiniz cumartesi ekmek arası döner ..cokacimcoook. pazar iskender ...cokacimcoook pazartesi lahmacun ....cokacimcoook bune perhiz bune lahana turşusu ..fisfisfis:roflol: cumaya kaç günnn varrrrrrrr..:mymeka:kötükedihüsolaelaelaelaelae

ha şunuda ekleyim bugun 3 saate yakın yürüdüm bide akşam herüfün kuru temizlemeden paltosunu aldım geldim bide akşam yürüdüm yarım saat ...hihoyyyt:jeyyar:

oo iyi gezmişin ben dikilmeyle nakavt oldum elim kolum uyuz oldum bayılacak köse arıyom kendime yaa et yemiyo olmam ne buyuk nimet bikez daha anladım lahmacunmuş kebabmış hiç etkilemiyo benihihoyyyt

aebenım kalçaların acaip şekillenmiş yaşadın platesss haa maşallah sana süperrr

yetişen baksın silecem bu çeketi aldım ....

hayatım sen fıssstık gibi olmuşsun canım yaaa...bende birgün resimlerde böyle çıkabilir miyim ki? yaa aebenim sen kilo veremiyorum diyorsunya..sen sıkılaşıyorsun canım,şekle giriyorsunda farkında değilsin..ben resmi ilk gördüm okumadan acaba kimi koydu bu kız dedim manken gibi...valla abartmıyorum tebrikler.bravo..bundan hiç yukarılara çıkmamanı diliyorum..böylede kalabilirsin,çünkü çok güzelsin...öptüm....kaydirigubbakcemile3
unutmadan cekette harikaymış güle güle giy tatlım....

Son düzenleme:
pinarım hoş geldin yavrım bizde olucaz cıtır ensesındeyiz izinde ilerliyoz aebenın o kadar olamasakta accık adama döneriz yaww bu arada alıntıyı sil kız kaldırcaktır o sabaha fotoyu sen neler yaptın bakalım gezmeler bittimi

kütom merhaba...ben bugün tüm gün yoktum...seminer varmış çocukların başarılarını yükseltmeleri için aileye düşen görevler vs..gittim ama pişman değilim,çok zevkli ve akıcı bir üslubu vardı adamın...bayağı şey kaptım...siz neler yaptınız?

niye sileyim kız?kim anlasın onun aeben olduğunu?ne güzel motive eder bizi hayattada silmem...
SİLDİMMMM

Son düzenleme:
ayyy kütom bende size göstereyim diye aynada fotomu çekiyom ama top gibi çıkıyom neden?aeben fıstık gibi çıkmış(gerçi arada 18-19 kilo fark var)
nezaman çektiğim resimden memnun olucam ozaman koyucam artık.....79 olunca anca....

Back