bende unutmadım kız işte aeben...
burdayısss bizede verseydin dövmezdik ama şimdi dövebilirizzzz:)
ben geldimmm çokk yoruldun sabah beri hastanedeydik eve geldik babamda geldiydi gittiler şimdii siz neler ettiniz bakalım
1 evet gittihihoyyyt:sm_cool::roflol:
2. anamın göz kontrolu vardı lazer oldu tekrar 4 saat ayakta bekledim ofsskafamçokkarıştı
aldım kıs valla baya indirim var .. delikafaduldençizme aldım 1 fiyatına 2 tane ...kaydirigubbakcemile5iyi etmişin neler aldın magalardan boş cıkmadıb,n heral ama benım diyert gumledi sabah azcık mısır gevregi yedim orda 1 simit gelince beyaz ekmek yesim biraz kahvaltı ettik ole işte karlar eridi yarın yuruyuse başlayım artık yeniden
yaa yediklerimi yasmıyom kimsede bana bişey demiyo ama ele avuca gelir diyet namına bişey yemiyom dayak yemiimdiye yasmıyom uymaya başliim de yascam hayırlısıyla:)))[/B]
Yiyyon maytap tamamda 2 kişiye yiyyosun ...kaydirigubbakcemile3 hem ya ham zayıfla ne güzel işte daha ne istiyon baee bacııııııkaydirigubbakcemile5yasamıyommmmmm kütoooooooo
pissa yedimkociş yaptı hemide ağlayan zırlayan pasta kızarmış balık anaaaam neler yemişim ben yaw
yasamıyommmmmm kütoooooooo
pissa yedimkociş yaptı hemide ağlayan zırlayan pasta kızarmış balık anaaaam neler yemişim ben yaw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?