Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: bi harf nelere kadirrrr-tatlicadiarzu-:roflol::roflol:canım ben yemeği fırına sürdüm rahatım..kola durumuna gelince kola içmiyom ki hiç ben:roflol::roflol::roflol:
he ya öyle ama yiycem canım ....cokacimcoook ben ayarlarım sen merak etme ...:1rolleyes:bende yapıyorum canım ev iskenderi,sanki aynısı oluyor diyebilirim,,sende böyle adana, iskender vs. tam türkish yandık vallahi yemede yanında yat....
kıs yazıyomda boynuz kulagı geçti sana yetişemiyom :roflol::roflol::roflol:kilo tartılmıyorum..2-3 gün tartıldım,,yaaa psikolojik heralde,aynı çıkınca moralimi bozuyom nedense,tartılmıycam haftada 1 çıkıcam tartıya...zaten bu haftam pek içaçıcı geçmedi,hep misafir,hep gezme..hafatya pek gezme yok,ozaman güzel veririm gibime geliyor canım....
bacım cevap yazmıycaksan söyle.yahu,,3 tür kendim yazıyom..yemek yapçaksan hadi git yap anca olur iskender....
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: bi harf nelere kadirrrr-tatlicadiarzu-:roflol::roflol:
he ya öyle ama yiycem canım ....cokacimcoook ben ayarlarım sen merak etme ...:1rolleyes:
kilonu sordumdu anladın sen onu ..:1hug:
kıs yazıyomda boynuz kulagı geçti sana yetişemiyom :roflol::roflol::roflol:
öyle yapıcam artık ...:1hug: bana musade . ben 2 saatir geziyom kkda ... çıkayım artık yemek yapılacak ....tarıfini koymayı düşünüyorum bakalım ...cokacimcoookmirmirmirmira.s.yicen tabi gülüm,okadarda değil,sen bilirsin işini,ekmeğini fazla kaçırma yeter...kaydirigubbakcemile5
öyle yapıcam artık ...:1hug: bana musade . ben 2 saatir geziyom kkda ... çıkayım artık yemek yapılacak ....tarıfini koymayı düşünüyorum bakalım ...cokacimcoookmirmirmirmira.s.
günaydın kütahya
benim aşkım kahvaltı hazırla diye uyandırdı benikaydirigubbakcemile3
kahvaltı yaptık işe gönderdim ama tekrar yatamıcam
çok işim var temizlik,ütü...
iyi pazarlar herkese
günaydın kızlar.
hepinize güzel bir hafta sonu tatili geçirmenizi diliyorum.
hazırlanıp dışarı çıkacağız.
kahvaltım süperdi ama gerisini şu an bilemiyorumkaydirigubbakcemile3
kociş nerelere götürürse ona göre menü belirleyeceğim:jeyyar:
kızz bitirdinmi işleri ne hamaratız 6. takım görsün onlar gezmelere gitsin biz temizlik yaptık afferim bizee kaydirigubbakcemile3
ay benımde kocacım kahvaltı die daha dogrusu patetes kızart die uyandırsın artık beni off offsenağlama şafak 77:lepi:
bugünde bi aferin aldık ne güzelkaydirigubbakcemile3bitirdim işlerimi tertemiz yaptım heryeri maesef haftaiçi etrafı toplasamda temzilik yapamıyorum.ancak haftasonu
kocişle kahvaltı yapmak kötü oluyor.yufkaları ızgarada yağsız ısıtmıştım 1 tane yedim valla sıcak sıcak,peynirle beraber
saat 5 gibi yemeğimi yedim fırında balık yaptım yağsız,1 dilim kepek ekmeğiyle yedim
biraz önce de portakal yedim
inşallah sizi de Allah kavuştursun biran önce tek tatil gününde eşin hadi kahvaltı hazırla desinkaydirigubbakcemile3gerçi seve seve hazırlıyorum çünkü haftada 1 kere kahvaltı yapabiiyoruz sadece
kuru kayısıyı ben her gün kalkar kalkmaz bir tane yiyorum..uzun zamandır yapıyorum bunu ve bağırsaklarım bazen 3- 4 kee götürüyor wc ye beni:)