• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

canım ben yemeği fırına sürdüm rahatım:kahve:..kola durumuna gelince kola içmiyom ki hiç ben:roflol::roflol::roflol:

bende yapıyorum canım ev iskenderi,sanki aynısı oluyor diyebilirim,,sende böyle adana, iskender vs. tam türkish yandık vallahi yemede yanında yat....

kilo tartılmıyorum..2-3 gün tartıldım,,yaaa psikolojik heralde,aynı çıkınca moralimi bozuyom nedense,tartılmıycam haftada 1 çıkıcam tartıya...zaten bu haftam pek içaçıcı geçmedi,hep misafir,hep gezme..hafatya pek gezme yok,ozaman güzel veririm gibime geliyor canım....
bacım cevap yazmıycaksan söyle.yahu,,3 tür kendim yazıyom..yemek yapçaksan hadi git yap anca olur iskender....

canım ben yemeği fırına sürdüm rahatım:kahve:..kola durumuna gelince kola içmiyom ki hiç ben:roflol::roflol::roflol:
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: bi harf nelere kadirrrr-tatlicadiarzu-:roflol::roflol:
bende yapıyorum canım ev iskenderi,sanki aynısı oluyor diyebilirim,,sende böyle adana, iskender vs. tam türkish yandık vallahi yemede yanında yat....
he ya öyle ama yiycem canım ....cokacimcoook ben ayarlarım sen merak etme ...:1rolleyes:

kilonu sordumdu anladın sen onu ..:1hug:

kilo tartılmıyorum..2-3 gün tartıldım,,yaaa psikolojik heralde,aynı çıkınca moralimi bozuyom nedense,tartılmıycam haftada 1 çıkıcam tartıya...zaten bu haftam pek içaçıcı geçmedi,hep misafir,hep gezme..hafatya pek gezme yok,ozaman güzel veririm gibime geliyor canım....
bacım cevap yazmıycaksan söyle.yahu,,3 tür kendim yazıyom..yemek yapçaksan hadi git yap anca olur iskender....
kıs yazıyomda boynuz kulagı geçti sana yetişemiyom :roflol::roflol::roflol:

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol: bi harf nelere kadirrrr-tatlicadiarzu-:roflol::roflol:

he ya öyle ama yiycem canım ....cokacimcoook ben ayarlarım sen merak etme ...:1rolleyes:

kilonu sordumdu anladın sen onu ..:1hug:

yicen tabi gülüm,okadarda değil,sen bilirsin işini,ekmeğini fazla kaçırma yeter...kaydirigubbakcemile5

yicen tabi gülüm,okadarda değil,sen bilirsin işini,ekmeğini fazla kaçırma yeter...kaydirigubbakcemile5
öyle yapıcam artık ...:1hug: bana musade . ben 2 saatir geziyom kkda ...:delphin: çıkayım artık yemek yapılacak ....tarıfini koymayı düşünüyorum bakalım ...cokacimcoookmirmirmirmira.s.

öyle yapıcam artık ...:1hug: bana musade . ben 2 saatir geziyom kkda ...:delphin: çıkayım artık yemek yapılacak ....tarıfini koymayı düşünüyorum bakalım ...cokacimcoookmirmirmirmira.s.

hadi kolay gelsin canım..koy bakalım tarifinide eksiklerim varsa tüyoları alırım.....cokacimcoook

ben geldimmm

çok yoruldum saglam bi temizlik yaptım mis gibi iyi oldu hem vakit gecti sonra teee bakkaldan damacana getirdim size bakım dedimm enım diyet hayatı süper gidio kayısı yiyorum aklıma estilce bikaç tane bagırsaklar süper önceden neden bunu denememişimki o kadar biliyoz yapmıyoz bazı seyleri neyse ...
tartı 77 demek üzere aynada gayet hoş duruyo hersey bollaşıyo mutluyum çok şükür ......

sabah 1 kase hazır corba içtim 1 küçüçük parca k ekmekle ara portakal sonra bi ara anneme hazırlamıştım yemek bi lokma ekmekle 1 minik sosis bi lokma lahana tursu aldım buda öglen olsun arada yarım elma işte böleee akşam içinde yesil mercimek haşlanıyo şimdi yagsız yerim ondan gecede meyve yada süt süper bi diyet günü oldu yaşasınnn

günaydın kütahya
benim aşkım kahvaltı hazırla diye uyandırdı benikaydirigubbakcemile3
kahvaltı yaptık işe gönderdim ama tekrar yatamıcam
çok işim var temizlik,ütü...
iyi pazarlar herkese

kızz bitirdinmi işleri ne hamaratız 6. takım görsün onlar gezmelere gitsin biz temizlik yaptık afferim bizee kaydirigubbakcemile3

ay benımde kocacım kahvaltı die daha dogrusu patetes kızart die uyandırsın artık beni off offsenağlama şafak 77:lepi:

günaydın kızlar.
hepinize güzel bir hafta sonu tatili geçirmenizi diliyorum.
hazırlanıp dışarı çıkacağız.
kahvaltım süperdi ama gerisini şu an bilemiyorumkaydirigubbakcemile3
kociş nerelere götürürse ona göre menü belirleyeceğim:jeyyar:

gelde ver bakayım ifadeni kimbilir neler huplettin sennn ben biliyommm:oklava:

kızz bitirdinmi işleri ne hamaratız 6. takım görsün onlar gezmelere gitsin biz temizlik yaptık afferim bizee kaydirigubbakcemile3

ay benımde kocacım kahvaltı die daha dogrusu patetes kızart die uyandırsın artık beni off offsenağlama şafak 77:lepi:

bugünde bi aferin aldık ne güzelkaydirigubbakcemile3bitirdim işlerimi tertemiz yaptım heryeri maesef haftaiçi etrafı toplasamda temzilik yapamıyorum.ancak haftasonu
kocişle kahvaltı yapmak kötü oluyor.yufkaları ızgarada yağsız ısıtmıştım 1 tane yedim valla sıcak sıcak,peynirle beraber:utangac:
saat 5 gibi yemeğimi yedim fırında balık yaptım yağsız,1 dilim kepek ekmeğiyle yedim
biraz önce de portakal yedim

inşallah sizi de Allah kavuştursun biran önce tek tatil gününde eşin hadi kahvaltı hazırla desinkaydirigubbakcemile3gerçi seve seve hazırlıyorum çünkü haftada 1 kere kahvaltı yapabiiyoruz sadece

kuru kayısı dün bende aldım bugün kahvaltı ve yemekten önce 2'şer tane yedim

ooooo kızlar temizlikler yapılmış mamalar yenilmiş..şimdiye kadar iyiydim şimdi acıktım yaa okuyunca çok kötü ne yapsam yenmem lazım tehlikeli saatler çünküü

kuru kayısıyı ben her gün kalkar kalkmaz bir tane yiyorum..uzun zamandır yapıyorum bunu ve bağırsaklarım bazen 3- 4 kee götürüyor wc ye beni:)

bugünde bi aferin aldık ne güzelkaydirigubbakcemile3bitirdim işlerimi tertemiz yaptım heryeri maesef haftaiçi etrafı toplasamda temzilik yapamıyorum.ancak haftasonu
kocişle kahvaltı yapmak kötü oluyor.yufkaları ızgarada yağsız ısıtmıştım 1 tane yedim valla sıcak sıcak,peynirle beraber:utangac:
saat 5 gibi yemeğimi yedim fırında balık yaptım yağsız,1 dilim kepek ekmeğiyle yedim
biraz önce de portakal yedim

inşallah sizi de Allah kavuştursun biran önce tek tatil gününde eşin hadi kahvaltı hazırla desinkaydirigubbakcemile3gerçi seve seve hazırlıyorum çünkü haftada 1 kere kahvaltı yapabiiyoruz sadece

kız dunde ben yedim bi yufka artık sonumuz hayır olsun bakalım ya mukellef bi sofrada kendini frenlemek katbekat daha zor ben sanslıyım şimdilik tek basına olmak bazen iyi yani ay bana hergün tatil ben hazırlarımm çalışmakta güzel bişi ama işten gelince eviniz tertemiz olsa yemekler pişmiş bulaşıklar yıkanmış bu konuda çok üzülüyorum calışanlara ben evde otururkene zor hallediyorum sizin işinis zorrr

kuru kayısıyı ben her gün kalkar kalkmaz bir tane yiyorum..uzun zamandır yapıyorum bunu ve bağırsaklarım bazen 3- 4 kee götürüyor wc ye beni:)

3 4 defamı aaa anam milletne ne bagırsak var ben haftada 1 den 2 3 e cıktı die sevineyim burda yazık halime o zamannkaydirigubbakcemile3

Back