Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

aeben cim unuttumdu gerçewkten sen 67 olmadın ya aferin sana ben bukadar ara versem 69 olmuştum(senin kilona uyarlanmış şekli tabii)

kaydirigubbakcemile3 asü kıs senın 2 güne bir akşam yemeklerin kaçamak zaten daha nerene kaçamak yapmayı düşünüyon :mymeka:kötükedihüsokaydirigubbakcemile3Şeniz

aebennn :1ninca:
kızz valla utandım şimdi bak
haklısın aslında. bundan sonra bir tek pazar kahvaltısı kaçamak olacak.
hem reff 2 tabak dolma yiyor kaçamakta. benim ki onun yanında devede kulak naniknanik

Aaaaa aabenn kız sen beni öv diye yazdım ama sen seni övmüşsün aşk olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)))))))))))) canım cidden tebrik ederim kaç haftadır o kadar yedin ama kilon aynı bravoo şekerim bu hafta 1. olamayız ama fenada değiliz bakalım haftaya ne olcaz inşallah hepimiz bol bol sağlıklı kilo veriririz.......:1hug:a.s.

reff laf aramızda ben aebenin izinli olduğu dönemde çok yediğine inanmıyorum
o kesin yine dengeleyerek kaçamak yapmıştır. bir öğünde yeyip bir öğünde telafi etmiştir :lepi:

canım bende önceden çok sık kalkardım ama uzun zamandır kalkmıyorum benimde aklıma geldi
normali budur inşallah..kilolu olduğum zamanlar çok giderdim

reff laf aramızda ben aebenin izinli olduğu dönemde çok yediğine inanmıyorum
o kesin yine dengeleyerek kaçamak yapmıştır. bir öğünde yeyip bir öğünde telafi etmiştir :lepi:

Laf aramızda Asi delikafadulden bende gizli gizli spor yaptığını gördüm :) hissettim senin dediğin gibi yemiş ayrıca da spor yapmıştır :)a.s.

canım bende önceden çok sık kalkardım ama uzun zamandır kalkmıyorum benimde aklıma geldi
normali budur inşallah..kilolu olduğum zamanlar çok giderdim

haklısın akrebim. bak ben bunu düşünmedim. bende kilolu olduğum zamanlarda gidiyordum.
ama akşam içtiğim o kadar suyun vücudumda kalması iyi idir acaba fisfisfis

Laf aramızda Asi delikafadulden bende gizli gizli spor yaptığını gördüm :) hissettim senin dediğin gibi yemiş ayrıca da spor yapmıştır :)a.s.
kesin kesin kaydirigubbakcemile3

ya dün kaç kez söledim erken gelin gelemeycek bugünden sölesin diye,
valla bekliyoz bakalım uyarı vercem zaten geç bildirim yapana...

Kızlar benim karnım bugün kocaman oldu karnım ne güzel dümdüz olmuştu ama şimdi kocaman. 6 aylık hamile gibiyim.

ya dün kaç kez söledim erken gelin gelemeycek bugünden sölesin diye,
valla bekliyoz bakalım uyarı vercem zaten geç bildirim yapana...

ver kı uyarı ver olmadı fur gitsin...agresif olmuşun ben gibi hayalimÇok üzgünüm çoookdelikafadulden

manyaaaak gacılar tabii spor yapıyo... göbiş eritme yarışına giderseniz görürsünüz zaten hergün oraya bildirim yapıyor...:roflol:

pişnarim he onu bildin bu ara ufacık şeye sinir yapıyorum kaç gündür daralıyorum,
eferim kıs anladın he mck...

yaaa ağlıcam şimdi buraya takıldım kaldım..liste dedim hazır dedim kontrol dedim..ufff anacım bu takıma girdiğim günemi yanayım,beni yardımcı yaptıkları günemi?offff ki ne offfff.....

Kızlar benim karnım bugün kocaman oldu karnım ne güzel dümdüz olmuştu ama şimdi kocaman. 6 aylık hamile gibiyim.

hehe delikafadulden kıızz 60 kiloluk çıtır hatunsun heç 6 aylık hamile gibi olur mu sana öyle gelmesin kuzummm :teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…