- 13 Mart 2008
- 4.149
- 2
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
küto yok tatlım sorun falan hg...
hı tamamm kafa yerinde deel yanlış bişimi yaptımkine dedim ee siz napıyonus ref hakkaten hayatın kaçamak oldu bee nazlı kıyamamya mide bulantısı kadar gıcık bi durum yok ya akşam yemekteyize bile bakamadım o dereceydim
Ama kütoooooooooo kaçamak yaptığım halde kilo vermiyormuyum önemli olan o değil mi kuzummm :)delikafadulden
Kızlar yeni bir işim daha oldu tahsilatçılık. Burda bir işe el atınca yapışıyor üzerimize.
kız nazlı sen yakında şöför bahcıvan aşcı falanda olursun bu gidişle hatta patronu kov patronda sen ol
:teselli: Bi insana neden bu kadar fazla sorumluluk ya yazıktır can budaa
Ceylincim bende şimdi gördüm resimleri sevdiceğinle çok yakışmışsınız maşallah Allah tamamına erdirsin canım :) Kızlar ben çıkıyorum iyi hafta sonları buradan kursa giciem sanırım stresten ve hiçbirşeye yetişememkten dün ilk defa umuzumda yumurta kadar büyük bir şişlik çıktı çok kaşındı sabah yoktu ama yine heryerim kaşınıyor bu hiçbirşeye yetişememe derdi benim ömrümden ömür götürüyor İyi akşamlarrrrrrr