bide gitmeden şunu hatırlatayım yeni üyemiz cici annemiz geçen haftadan bu tarafa görün müyor vamı geçtı aceba biliyosunuz takımkuralları gergi haber vermeden ve mazeti olmadan 3 gün gelmeyen takımdan çıkarılıyor . cici annemizin mezeti var ama bildirimme engel olacak kadar degil eger kendisi vaz geçtıyse takıma bildirsin lütfen ...ken disinin geçen haftaki 1. ligimizde büyük katkısı olmuştü çok teşekkür ediyorum ayrıca . gönlüm bizimle beraber olmasından yana .....
6.TAKIM**89.ETAP**
asibulut( 56,5 / 56,5 / 0,00 / 0,00 % ) )
dora( 65,0 / 65,0 / 0,00 / 0,00 % )
aeben( 65,7 / 65.5 / 0. 2 / 0,30 % )
kütahya( 80,0 / 80,0 / 0,00 / 0,00 % )
pınarım( 85,0 /83,8/ 1,2 / 1,41 % ))
cceylin( 60,4 / 59.7 / 0. 7/ 1,16 % )
özgekrd( 74,5 / 73.5 / 1.0 / 1,34 % )
vivalavita( 58.9 / 58.9./ 0.0 / 0,00 / % )
fatunuz(79.8 / 79.8 / 0.0 / 0,00 % )
referans( 76,6 / 76.1 / 0.5. / 0,65 % )
nazlı güleç( 61,0 / 60.5 / 0.5/ 0,82 % ) )
enesin annesi( 103,0 / 103,0 / 0,00/ 0,00 %
6. TAKIM TOPLAM ( 866,4 / 862,3 / 4,1 / 0,47 % )[/QUOT)
enesin annesini bekliyorum artık...dün gelmediği için kuralıda okuyamadı tabiii.. 10:30 da bildirimler tamamlanacaktı... aynı yazarım artık...:teytey:
çok doğru canım...4-5 gündür hiç sesi çıkmadı bildirimde bulunur inşallah...kaydirigubbakcemile5
Şeniz uamarım öyledir vaz geçmesini istemem dogrusu ... dikkatlı minigim benim ....:1hug:geçen gün yazmıştı cici anne internetinde sorun vardı galiba ondan giremiyormuş. Hatta o gün komsusundan bağlanmıştı.
Şeniz uamarım öyledir vaz geçmesini istemem dogrusu ... dikkatlı minigim benim ....:1hug:
Aaaben yaaaa sen beni tebrik etmeyince kendimi kötü hissediyorum :))) bak toplamda 4 kilo verdim :) nasıl ama :))))))
refff kendine pay çıkarıyon ha aebenimin üstünden hemide..hadi tebrik ederiz valla 1 beden küçüldün kız....kaydirigubbakcemile5
dur reff ben tebrik edeyim seni :1hug:
süper gidiyorsun :lepi:
bu kaçamak öğünü iyi birşey demekki. benim pazar sabahı kahvaltılarım kaçamak öğün olsun o zaman :1rolleyes:
ben dün akşam çok kötü şeyler yedim yaa. hep böyle oluyor. vücudum su topladı hemen. karnım acayip şiş. dün akşam beli 1,5 litre su içtim. gece de uyanıp içtim. ama boşaltım 500 ml falandır
aynen saat 3 de konturol canım ....daha burdamın sen?kontrole gitçem dediğinin ardından yarım saat geçti..meraklı taze...duramıyon dimi, laf yetiştirmeden bize?kaydirigubbakcemile3
Aaaben yaaaa sen beni tebrik etmeyince kendimi kötü hissediyorum :))) bak toplamda 4 kilo verdim :) nasıl ama :))))))
kızlar midem bulanıyo hala benım ben birazdan gelip listeyi kopyalarım hadi görüşürük
kaydirigubbakcemile3 asü kıs senın 2 güne bir akşam yemeklerin kaçamak zaten daha nerene kaçamak yapmayı düşünüyon :mymeka:kötükedihüsokaydirigubbakcemile3Şenizdur reff ben tebrik edeyim seni :1hug:
süper gidiyorsun :lepi:
bu kaçamak öğünü iyi birşey demekki. benim pazar sabahı kahvaltılarım kaçamak öğün olsun o zaman :1rolleyes:
ben dün akşam çok kötü şeyler yedim yaa. hep böyle oluyor. vücudum su topladı hemen. karnım acayip şiş. dün akşam belki 1,5 litre su içtim. gece de uyanıp içtim. ama boşaltım 500 ml falandır
küto geçmiş olsun canım sanada
benim de kafam uçuyor resmen. bir yerlere koymak istiyorum. ama işteyim tabii benneyaptımki
reff su içmek iyidir. yalnız birşey dikkatimi çekiyor. ben önceden her gece kalkardım wc için. aylardır kalkmıyorum. neden acaba fisfisfis