Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

çok doğru canım...4-5 gündür hiç sesi çıkmadı bildirimde bulunur inşallah...kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
çok doğru canım...4-5 gündür hiç sesi çıkmadı bildirimde bulunur inşallah...kaydirigubbakcemile5

geçen gün yazmıştı cici anne internetinde sorun vardı galiba ondan giremiyormuş. Hatta o gün komsusundan bağlanmıştı.

11:00 a kadar bekliyelim sonra hesabı yaparım..biliyorsunuz 8. takımıda masaya yatırıp hesaplıyoruz,sonra bu gün cuma benim gitme vaktim geliyor,o yüzden ....

kız doram allah yazdırdı heral seni 60 yazmışım 60 olucan sen bak bu sene.....

Şeniz uamarım öyledir vaz geçmesini istemem dogrusu ... dikkatlı minigim benim ....:1hug:

daha burdamın sen?kontrole gitçem dediğinin ardından yarım saat geçti..meraklı taze...duramıyon dimi, laf yetiştirmeden bize?kaydirigubbakcemile3

Aaaben yaaaa sen beni tebrik etmeyince kendimi kötü hissediyorum :))) bak toplamda 4 kilo verdim :) nasıl ama :))))))

Aaaben yaaaa sen beni tebrik etmeyince kendimi kötü hissediyorum :))) bak toplamda 4 kilo verdim :) nasıl ama :))))))

refff kendine pay çıkarıyon ha aebenimin üstünden hemide..hadi tebrik ederiz valla 1 beden küçüldün kız....kaydirigubbakcemile5

dur reff ben tebrik edeyim seni :1hug:
süper gidiyorsun :lepi:
bu kaçamak öğünü iyi birşey demekki. benim pazar sabahı kahvaltılarım kaçamak öğün olsun o zaman :1rolleyes:
ben dün akşam çok kötü şeyler yedim yaa. hep böyle oluyor. vücudum su topladı hemen. karnım acayip şiş. dün akşam belki 1,5 litre su içtim. gece de uyanıp içtim. ama boşaltım 500 ml falandır

refff kendine pay çıkarıyon ha aebenimin üstünden hemide..hadi tebrik ederiz valla 1 beden küçüldün kız....kaydirigubbakcemile5

delikafaduldendelikafaduldenlaelaelaelaelae yok kızz valla değil :) sadece o bana rep verip güzel notlarla hep beni gaza getirmiştir :)) o yüzden bir takdirini alayım dedim, çünkü o zaman içim rahat ediyorrr a.s.:1hug::1hug::1hug:

kızlar midem bulanıyo hala benım ben birazdan gelip listeyi kopyalarım hadi görüşürük

:1hug: Teşekkürler şeker :) evet bence sende yap kaçamağı ama kaçamaktaki püf nokta şuymuş doktorum derdi ne kadar yerseniz yiyin kaçamak öğününüzde bir sonraki ara öğünü asla ve asla atlamayın hatta kaçamağın üstüne hep yarım simit verirdi . Bunu yazılıda veriyor liste altında kaçamaktan 3 saat sonra tıka basa dolu olsanız bile mutlaka ara öğün diye :) :teytey:a.s.
Bu arada bende senin gibi çok su içiyorum her zaman gecede kalkıp içiyorum :) en az günde 4 litre flan içiyorum ben istemeden. Napim çok seviyorummmmmmmmmmmm:lepi::Saruboceq:

daha burdamın sen?kontrole gitçem dediğinin ardından yarım saat geçti..meraklı taze...duramıyon dimi, laf yetiştirmeden bize?kaydirigubbakcemile3
aynen saat 3 de konturol canım ....

:içelim: kıs hepsinize yazıcanda yetiştiremiyom valla bu ardada kıvranıyom ......laelaelaelaelae

bunuda ekleyip kalkıyom gerçekten . bu haftada derece bekliyom sizden fıstıklı kurbiyelerim ....:hooray:. eksi veren yok tebrikler herkesi baş ta kendimide 67.5 dan eksi vermeden geldim izinden aferin bana ...:jeyyar::içelim:

küto geçmiş olsun canım sanada
benim de kafam uçuyor resmen. bir yerlere koymak istiyorum. ama işteyim tabii benneyaptımki
reff su içmek iyidir. yalnız birşey dikkatimi çekiyor. ben önceden her gece kalkardım wc için. aylardır kalkmıyorum. neden acaba fisfisfis

kızlar midem bulanıyo hala benım ben birazdan gelip listeyi kopyalarım hadi görüşürük

Geçmiş olsun canım dikkat et biraz tuzlu ye istersen halin varsa git bir tansiyonunu ölçtür muhtemelen senin tansiyonun düşüyor canım:1hug:

kaydirigubbakcemile3 asü kıs senın 2 güne bir akşam yemeklerin kaçamak zaten daha nerene kaçamak yapmayı düşünüyon :mymeka:kötükedihüsokaydirigubbakcemile3Şeniz

Asicim toplamda kaç litre içiyorsun bilmiyorum ama demekki terlede atıyoruz az çok o içtiğin su sana ancak yetiyor demekki canımkaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…