Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kaydirigubbakcemile3 asü kıs senın 2 güne bir akşam yemeklerin kaçamak zaten daha nerene kaçamak yapmayı düşünüyon :mymeka:kötükedihüsokaydirigubbakcemile3Şeniz
aynen saat 3 de konturol canım ....
:içelim: kıs hepsinize yazıcanda yetiştiremiyom valla bu ardada kıvranıyom ......laelaelaelaelae
bunuda ekleyip kalkıyom gerçekten . bu haftada derece bekliyom sizden fıstıklı kurbiyelerim ....:hooray:. eksi veren yok tebrikler herkesi baş ta kendimide 67.5 dan eksi vermeden geldim izinden aferin bana ...:jeyyar::içelim:
aeben cim unuttumdu gerçewkten sen 67 olmadın ya aferin sana ben bukadar ara versem 69 olmuştum(senin kilona uyarlanmış şekli tabii)
Aaaaa aabenn kız sen beni öv diye yazdım ama sen seni övmüşsün aşk olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn :)))))))))))) canım cidden tebrik ederim kaç haftadır o kadar yedin ama kilon aynı bravoo şekerim bu hafta 1. olamayız ama fenada değiliz bakalım haftaya ne olcaz inşallah hepimiz bol bol sağlıklı kilo veriririz.......:1hug:a.s.
küto geçmiş olsun canım sanada
benim de kafam uçuyor resmen. bir yerlere koymak istiyorum. ama işteyim tabii benneyaptımki
reff su içmek iyidir. yalnız birşey dikkatimi çekiyor. ben önceden her gece kalkardım wc için. aylardır kalkmıyorum. neden acaba fisfisfis
reff laf aramızda ben aebenin izinli olduğu dönemde çok yediğine inanmıyorum
o kesin yine dengeleyerek kaçamak yapmıştır. bir öğünde yeyip bir öğünde telafi etmiştir :lepi:
canım bende önceden çok sık kalkardım ama uzun zamandır kalkmıyorum benimde aklıma geldi
normali budur inşallah..kilolu olduğum zamanlar çok giderdim
kesin kesin kaydirigubbakcemile3Laf aramızda Asi delikafadulden bende gizli gizli spor yaptığını gördüm :) hissettim senin dediğin gibi yemiş ayrıca da spor yapmıştır :)a.s.
6.TAKIM**89.ETAP**
asibulut( 56,5 / 56,5 / 0,00 / 0,00 % ) )
dora( 65,0 / 65,0 / 0,00 / 0,00 % )
aeben( 65,7 / 65.5 / 0. 2 / 0,30 % )
kütahya( 80,0 / 80,0 / 0,00 / 0,00 % )
pınarım( 85,0 /83,8/ 1,2 / 1,41 % ))
cceylin( 60,4 / 59.7 / 0. 7/ 1,16 % )
özgekrd( 74,5 / 73.5 / 1.0 / 1,34 % )
vivalavita( 58.9 / 58.9./ 0.0 / 0,00 / % )
fatunuz(79.8 / 79.8 / 0.0 / 0,00 % )
referans( 76,6 / 76.1 / 0.5. / 0,65 % )
nazlı güleç( 61,0 / 60.5 / 0.5/ 0,82 % ) )
enesin annesi( 103,0 / 103,0 / 0,00/ 0,00 %
6. TAKIM TOPLAM ( 866,4 / 862,3 / 4,1 / 0,47 % )[/QUOT)
enesin annesini AYNI YAZDIM VALLA BEKLEYEMİYCEM ARTIK HERALDE Bİ MAZERETİ VAR..LİSTE BU KONTOL EDERSENİZ SEVİNİRİM...a.s.
kaydirigubbakcemile3
parantezi yazamasan hemen ara ver diyeceeeedim sanaa lülülülülülü
valla bizimde iki kız yok aynı geçecem 10 dk daha bekleyimde...
ya dün kaç kez söledim erken gelin gelemeycek bugünden sölesin diye,
valla bekliyoz bakalım uyarı vercem zaten geç bildirim yapana...
Laf aramızda Asi delikafadulden bende gizli gizli spor yaptığını gördüm :) hissettim senin dediğin gibi yemiş ayrıca da spor yapmıştır :)a.s.
Kızlar benim karnım bugün kocaman oldu karnım ne güzel dümdüz olmuştu ama şimdi kocaman. 6 aylık hamile gibiyim.