Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

günaydın reff çim.... asi cim geçmiş olsun..aeben , nazlı, özge hepinize günaydın....

asim geçmiş olsun pınar hanım ve ösge hanım coşmuşlar maşallah tüüüüh...:)
aeben sende eyisin hade hade:)...

kızım az bile verdik bea..5 gün lahana dieti yaptık heral olsun artık bi kıyağı bize di mi?kaydirigubbakcemile5 sözünde dur hayal hanım ben unutmadım sen unuttun.....:eek:klava:kötükedihüso

yok canım sana öle geliyo unutmadım ben ,
ver tabe canım o eziyetten sonra ben yerimdeyim bu hafta giden yok ama incelme var yav nasıl oluyo anlamıyorum beynim gücü yetmiyo anlamama ya:roflol:......

yok canım sana öle geliyo unutmadım ben ,
ver tabe canım o eziyetten sonra ben yerimdeyim bu hafta giden yok ama incelme var yav nasıl oluyo anlamıyorum beynim gücü yetmiyo anlamama ya:roflol:......

yaaa unutmamışsın canım... öptüm seniii çooook....kaydirigubbakcemile5 kız incelme bendede var,1 kilo veriyom ama 3 kilo vermiş gibi inceliyom,ama egzersiz devam lahana suyu da yaptım sonra çorbası,lahana bi güzel yağ attırırmış....

hadi kıslar benden bukadar çok kasıklarım agrıyo 3gündür regllim biteli oldu baya ama 2 gündür kahve rengi leke var . doktora gitmeyide hiç istemıyorum bi agrı kesiçi içip biraz yatıcam öyleden sonra yokum . kızın randevüsu ver hepinze hayırlı cumalar . hastalarada geçmiş olsun bu arada ..

aebenim yat tatlım sen çabuk geçsin inş,
pinarim cadı önce ortalara çık sona de unuttun beni diye kapı kapı arar gibi topik topik sayfa sayfa senimi arayacam ben :roflol:,
lahana evet verdiriyo ama benim aklıma gelince tüğlerim dikiliyo artık pinarim...

asi geçmiş olsun canım..
kilo veren arkadaşlar tebrik ediyorum hepinizi

sağolun kızlar
akşam oğlumla uyuyakalmışım yine. sabah bir kalktım. genizlerim dolu benneyaptımki
nefes almakta bile zorlanıyorm. başımda dün de çok ağrıyordu bugünde çok kötü :1ninca:
aebencim sana da geçmiş olsun

hadi kıslar benden bukadar çok kasıklarım agrıyo 3gündür regllim biteli oldu baya ama 2 gündür kahve rengi leke var . doktora gitmeyide hiç istemıyorum bi agrı kesiçi içip biraz yatıcam öyleden sonra yokum . kızın randevüsu ver hepinze hayırlı cumalar . hastalarada geçmiş olsun bu arada ..

geçmiş olsun canım,hadi sen git...öğleden sonra burda olursan kütoma yardım edersin,gerçi geçen haftaki iş yok bugün ya olsun....kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar.
önclikler hastalara geçmiş olsun. . kilo verenleri tebrik edeyim işi olanalarada kolay gelsin diyorum. malesef benimde bu hafta kilomda hiç bir değişiklik yok:kızgın: yani listeye hiç iç açıcı bir katkım olmuyacak:eek:
henüz kahvaltı yapmadık. ee bu sate kadar yattım :jeyyar:

günaydın kızlar
asim aebenim geçmiş olsun cok herkes hasta bu aralar havalardan sanırım
kilo veren arkadaşlar süpersiniz hepinizi tebrik ediyorum haftaya devamı gelir inşallah

1451219459964296584fsujhy7.jpg

aeben gitmeden fatu bildirim yaptı mı aynı yazmışın da....
yapmadı canım yapmasınıada gerek yok izne gitti . aynı yazdım ondan ..

bide kütomun ve senın artık yardıma ihtiyacınız yak tatlım attık kendi ayaklarınız üstünde duruyosunuz . ama bu görevler sedece size ait degil canım takımın hepsine ait ...a.s bu arada dün oda hastaydı bidada sesi çıkmadı çokmu kötü oldu acep . :nazar::1ninca:

bide gitmeden şunu hatırlatayım yeni üyemiz cici annemiz geçen haftadan bu tarafa görün müyor vamı geçtı aceba biliyosunuz takımkuralları gergi haber vermeden ve mazeti olmadan 3 gün gelmeyen takımdan çıkarılıyor . cici annemizin mezeti var ama bildirimme engel olacak kadar degil eger kendisi vaz geçtıyse takıma bildirsin lütfen ...ken disinin geçen haftaki 1. ligimizde büyük katkısı olmuştü çok teşekkür ediyorum ayrıca . gönlüm bizimle beraber olmasından yana .....

yapmadı canım yapmasınıada gerek yok izne gitti . aynı yazdım ondan ..

bide kütomun ve senın artık yardıma ihtiyacınız yak tatlım attık kendi ayaklarınız üstünde duruyosunuz . ama bu görevler sedece size ait degil canım takımın hepsine ait ...a.s bu arada dün oda hastaydı bidada sesi çıkmadı çokmu kötü oldu acep . :nazar::1ninca:

evet yaaa bende onu soracaktım msn side kapalıdır yatıyodur şimdi..hastalığı sürmesinde..kızım yaptımı çok sıkı yapıyo şu rejimi...ama biliyo saldık mı arkası gelir..aynı ben....:uhm:

X