- 25 Ocak 2016
- 1.039
- 2.748
- 133
Yok malesefAllah yardımcıniz olsun bende öğretmenim 2 sene izin yazdım. Özel havuzunuzmu var bende yuzmeyi cok severim ama çocuklardan pek olmuyo yürüyüş bandinda yürüycem.
Teşekkür ederim, her annenin yapmaya çalıştığını yapmaya çalışıyorum. Eşim sağolsun epey destek oluyor.. Yoksa ne yüzme olur ne sosyal hayat.kızınız çok şanslı böyle bilinçli ve fedakar anneye sahip olduğu için
Aminn inşallahGeçmiş olsun canım Allah şifasını versin...
Ne kadar güzel ve fedakar bir annesin....
Menün gayet iyi arkadaşında kaçamak yapmazsan tabikide.
Evet canım benim kardeşimde spastik engelli aile eş desteği çok önemliTeşekkür ederim, her annenin yapmaya çalıştığını yapmaya çalışıyorum. Eşim sağolsun epey destek oluyor.. Yoksa ne yüzme olur ne sosyal hayat.
Rabbim şifa versin. İnşallah size de ona da güç kuvvet versinEvet canım benim kardeşimde spastik engelli aile eş desteği çok önemli
Amin hepimize canımRabbim şifa versin. İnşallah size de ona da güç kuvvet versin
Geç bu 6 hafta gibime geliyor . her diyete başladığımda canım yaş pasta istiyor şimdi olduğu gibiKendimi kampta gibi hissediyorum
Sure 6 hafta
Programı indirdim biraz spor yaptım 28 kalori yaktım : )sworkit diye bir proğram var spor hareketleri gösteriyor çok güzel ama belli bir hareketten sonrasını göstermiyor yada benim proğ.da sorun var bakın derim ama ben evde koşu bandı ile koştuğum için pek yapmıyorum
Kuzum kilolar yakin olarak grupları ayirdim begenmene sevindim kuzum unarim yararli olurCanim cok iyi olmus gruplar
bu arada c grubundaki arkadaslar kilolarimiz yakin guzel rekabet olacak
Tamam kuzum kaydettim_Masalim_ hedef kilo 66
Tamam tatlim kaydettimBenim hedefim 60-59 olmak canım_Masalim_
Canim ikk sayfamiza ekledim
Super önemli olan başlamak basarmissin tatlimteşekkür ederim canım. 2,5 aydır diyetisyene gidiyorum. başlarda alışmak zor oldu ama şimdi gayet rahat ilerliyorum.
Tamam kuzum senide ekliyorumteşekkür ederim
ben yarın başlayabilir miyim ?
Tamam tatlim kaydettim13 aralıkta hedefim 69 (bu hafta 78.300 üm)
TAmam kuzumm son olarak senide ekliyorumm hosgeldin kikon 6 haftalik hedefin nedir kuzumArkadaslar simdi gordum burayi..Biliyorum yeni alim yapmiyorsunuz ama birdefaya mahsus soyle ufaktan bi göz yumsanizda benide araniza alsaniz
zayiflamam gerekiyor..ama motivasyonum sıfırin altinda sıfır..
Enün gayet güzel canımMenüm
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 yemek kaşığı lor peyniri
2 zeytin
Maydonoz
Salatalık
2 dilim tam bugday ekmek
Öğlen
1 kase tarhana corbasi
Aksam
Hamsi(firinda)
roka salatası
Sagol kuzummmm benimEnün gayet güzel canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?