- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.886
- 798
yaptığın sporu yazınca bana gaz veriyorsun iki gündür spor yapıyorum az da olsaAslında ne yedigimi yazsam daha kötü olur bu yüzden güzel sağlıklı yediğim şeyleri paylasicam inşallah birde yaptığım sporu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaptığın sporu yazınca bana gaz veriyorsun iki gündür spor yapıyorum az da olsaAslında ne yedigimi yazsam daha kötü olur bu yüzden güzel sağlıklı yediğim şeyleri paylasicam inşallah birde yaptığım sporu
ben dayanadım tartıldım sabah 100 gr gitmiş yarın 3 saat kadar yüzecem pazar günü yürüyüş yaparım veririm 1 kilomu tabi boğazıma hakim olursam bence sende vereceksin inanıyorum canımCanim aynen bizde bi annemlerde bi kv de zor oluyor. Bakalim nasil olacak. İnsallah sonuclar iyi olur :)
Canim aynen bizde bi annemlerde bi kv de zor oluyor. Bakalim nasil olacak. İnsallah sonuclar iyi olur :)
İnsallah gitmistir canim ya.ben dayanadım tartıldım sabah 100 gr gitmiş yarın 3 saat kadar yüzecem pazar günü yürüyüş yaparım veririm 1 kilomu tabi boğazıma hakim olursam bence sende vereceksin inanıyorum canım
Ben iki ogun dayanamiyorum. Ne guzel sana bence de karatay iyi ama yapabilene bana zor geliyor.Nehirim38 ve nuffun dün annem vardı bugün kaynanam var.Icli köfteler haşlama ise sorun yok cok sağlıklı bence sabah bende dayanamayip tartildim ayni85.9 çıktım ben iki ogun besleniyorum sabah 10 gibi iyi bi kahvaltı aksam 5 gibi ana yemek Canan Karatay in fikirleri hoşuma gidiyo sadece rejim degilde saglikli ömür boyu yasam (tabi arada kacamaklarim oluyor ama bu saliya kadar sikcam kendimi inş) hepinize kolay gelsin görüşürüz
haşlama canım .iki öğüne düşersem ben arada çok atıştırırım karatay iyetini araştırcam ama emrak ettim nasılmış :)Nehirim38 ve nuffun dün annem vardı bugün kaynanam var.Icli köfteler haşlama ise sorun yok cok sağlıklı bence sabah bende dayanamayip tartildim ayni85.9 çıktım ben iki ogun besleniyorum sabah 10 gibi iyi bi kahvaltı aksam 5 gibi ana yemek Canan Karatay in fikirleri hoşuma gidiyo sadece rejim degilde saglikli ömür boyu yasam (tabi arada kacamaklarim oluyor ama bu saliya kadar sikcam kendimi inş) hepinize kolay gelsin görüşürüz
1 bardak suyun içine 1 adet ceviz doğru anladım demi? ayrıca sabah aç karnına mı içiyorsun?Burada cevizli suyun faydaları yazıyor geceden 1 adet cevizi suya atıyoruz sabah içiyoruz 4 gündür hergun yapıyorum sağlıklı yasam için böyle küçük şeyler yapmak gerek galiba
Bugün 32 dakika ebru sallinin dümdüZ karin videosunu 13 dakikada bacaklarla ilgili plates yaptım toplam 45 dakika pilatesimi yapmış bulunmaktayim
Birde cevizli suyumu içtim internette okumuştum zayiflatiyor felan yazıyordu çok faydalıymış
Canim cevizli suyu ne zamandir iciyorsun ve faydasini gordun mu merak ettim. Bende icsem diye dusunuyorum da.Bugün 32 dakika ebru sallinin dümdüZ karin videosunu 13 dakikada bacaklarla ilgili plates yaptım toplam 45 dakika pilatesimi yapmış bulunmaktayim
Birde cevizli suyumu içtim internette okumuştum zayiflatiyor felan yazıyordu çok faydalıymış
Evet canım sabah ac karina içiyorum sonrasında kahvaltimi yapıyorum evet 1 tane cevizi aksamdan koyup sabahina içiyorum1 bardak suyun içine 1 adet ceviz doğru anladım demi? ayrıca sabah aç karnına mı içiyorsun?
Canim cevizli suyu ne zamandir iciyorsun ve faydasini gordun mu merak ettim. Bende icsem diye dusunuyorum da.