- 29 Mayıs 2012
- 7.313
- 19.036
- 448
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayal etmek te güzeldir 10 değil 5 değil 3 kilo da versek yeterli bence azmin sonun da 10 kilo da verilir aaa bak bana 30 kilo vermem lazım6 haftada 10 kiloo. Rüya gibi... Az bi ihtimal versem hemen katılırım aranıza. Ama 5 bile verebileceğimi zannetmiyorum.
Ben çok zor kilp veriyorum tiroit hastası olduğum için. 1,65 boyunda 74 kg yim. Bir ay önce 77 ydim isveç diyetiyle 4,5 kilo verdim 1,5 u nu geri aldım. Vücut açken olduğu gibi oşamıyor tabii noramalde:)hayal etmek te güzeldir 10 değil 5 değil 3 kilo da versek yeterli bence azmin sonun da 10 kilo da verilir aaa bak bana 30 kilo vermem lazım
olur olur bak bende zor kilo verenlerdenim 2014 yılında 103 kilo idim şuan 94 kiloyum haa şöyle birşey var ben inat etsem vericem de bende inat yoktu son şu 1.5 aydır inatla her akşam spor yapıyorumBen çok zor kilp veriyorum tiroit hastası olduğum için. 1,65 boyunda 74 kg yim. Bir ay önce 77 ydim isveç diyetiyle 4,5 kilo verdim 1,5 u nu geri aldım. Vücut açken olduğu gibi oşamıyor tabii noramalde:)
Kemik yapımdan dolayı 65-63 olsam süper olur bana dikkat ediyoruö inşallah o da olur..
Evet o inat, hırs bendede yok. İsveö diyetine dayandıysam herşeye dayanırım aslında:) pilavı ekmeği çıkardım hayatımdan neredeyse, bianda karar verip çayıda şekersiz içmeye karar verdim , dönmedimde karar verdim diye. Şimdi yeşil çay küü yapıyorum, akşam yemek yemiyorum. Kilo vermesemde sıkılaşıyorum galiba herkez zayıflamışsın diyor.olur olur bak bende zor kilo verenlerdenim 2014 yılında 103 kilo idim şuan 94 kiloyum haa şöyle birşey var ben inat etsem vericem de bende inat yoktu son şu 1.5 aydır inatla her akşam spor yapıyorum
aynen bana da öyle diyorlar tartı da eksi görünen bir şey yok ama görenler kilo vermişssin diyorEvet o inat, hırs bendede yok. İsveö diyetine dayandıysam herşeye dayanırım aslında:) pilavı ekmeği çıkardım hayatımdan neredeyse, bianda karar verip çayıda şekersiz içmeye karar verdim , dönmedimde karar verdim diye. Şimdi yeşil çay küü yapıyorum, akşam yemek yemiyorum. Kilo vermesemde sıkılaşıyorum galiba herkez zayıflamışsın diyor.
salı günü tartı günümüzyarışma kuralları nedir ilk gönderide bulamadım
Ben çok zor kilp veriyorum tiroit hastası olduğum için. 1,65 boyunda 74 kg yim. Bir ay önce 77 ydim isveç diyetiyle 4,5 kilo verdim 1,5 u nu geri aldım. Vücut açken olduğu gibi oşamıyor tabii noramalde:)
Kemik yapımdan dolayı 65-63 olsam süper olur bana dikkat ediyoruö inşallah o da olur..
Merhaba;
Aslında çalışıyordum kızım otizm tanısı alınca kurumsal çalışmayı bıraktım. Boğaziçi Matematik öğretmenliği mezunuyum akşamları özel ders veriyorum kızımın terapi ücretleri için. Gündüz onu terapilere götürüyorum. Akşam eşim ilgileniyor.
Yüzmeye belim için başladım malum sürekli bir çocuğu taşımak tutmak zaptetmek zorladı beni.
İki akşam 1.5 saat sürüyor.
Aç karna iki bardak ılık su
Yeşil çay
Sabah menüm: Kalktıktan yarım saat sonra evdekilerin kahvaltılarını hazırladıktan sonra
Haşlanmış yumurta
1 minik boy haşlanmış patates
Çeyrek kepekli cevizli simit
Marul, salatalık, kırmızı ve yeşil biber
iki çatal peynir
Ara : Sade türk kahvesi+ 1 gün kurusu kayısı
Öğlen arkadaşıma gideceğim inşallah bi şey yemem:)
Akşama da kurufasulye var salata ve ayranla inşallah.
Reglim geçen hafta idi bu hafta en azından tatlı yeme isteğim yok:)
İyi günler herkese
kızınız çok şanslı böyle bilinçli ve fedakar anneye sahip olduğu içinMerhaba;
Aslında çalışıyordum kızım otizm tanısı alınca kurumsal çalışmayı bıraktım. Boğaziçi Matematik öğretmenliği mezunuyum akşamları özel ders veriyorum kızımın terapi ücretleri için. Gündüz onu terapilere götürüyorum. Akşam eşim ilgileniyor.
Yüzmeye belim için başladım malum sürekli bir çocuğu taşımak tutmak zaptetmek zorladı beni.
Yeşil çay
Sabah menüm: Kalktıktan yarım saat sonra evdekilerin kahvaltılarını hazırladıktan sonra
Haşlanmış yumurta
iki çatal peynir
İyi günler herkese
Simdi ekledim canimyarışma kuralları nedir ilk gönderide bulamadım
Geçmiş olsun canım Allah şifasını versin...Merhaba;
Yeşil çay
Haşlanmış yumurta
iki çatal peynir
İyi günler herkese