Hayırlı geceler kuzumİyi geceler kızlar
Akşam yemeğimi yazmamıştım
2 içli köfte
1 kase domates çorba
2 haftadır annemde kalıyordum yarın eve geçtiğimde daha dikkatli olacam
Tum menuler aklimda kalmadi kizlar. Ayni gruptayiz ama takip edemiyorum kusura bakmayin. Genel olarak iyi aslinda bence yoksa ben mi fazla yiyorum acaba ?Ben akşam yemeğini erken yemeye çalışıyorum saat 5 te yedim yogurt barbunya biraz güveç biraz corba cay ictim, yatmadan tarçınlı süt icerim.
Ben de onu diyecektim. Anneler zaten fedakar oluyr genelde ama esler yani babalrin yardimi cok onemli. Allah sizden de esinizden de razi olsun ve yardimciniz olsun.Teşekkür ederim, her annenin yapmaya çalıştığını yapmaya çalışıyorum. Eşim sağolsun epey destek oluyor.. Yoksa ne yüzme olur ne sosyal hayat.
Kuzum en onemlisi kahvaltiii yap guzelceegünaydın kızlar
kahvaltı yapmadım sadece 1 avuç nar yedim işyerinde de şekersiz t.kahvesi içtim
Ana yemek neydi kuzum? afiyet olsunnngünaydın kızlar ;
kahvaltım ince 5 dilim kaşar , 1 domates , 1 salatalık , 1 galeta
ara öğünlerde sabah detoks hazırladım içinde 1 tutam yeşil çay ,1 elma, yarım limon , 2 çubuk tarçın yaklaşık 750 ml kadar sıcak su ekledim . gün içinde tüketecem
öğlen yemeğim : mantarlı erişteli bir yemek olacak nasıl bir yemek olduğunu bende bilmiyorum yanında 1 kase yoğurt
akşam : ana yemek yanında salata
Cok gecmis olsun canim benimMerhaba;
Aslında çalışıyordum kızım otizm tanısı alınca kurumsal çalışmayı bıraktım. Boğaziçi Matematik öğretmenliği mezunuyum akşamları özel ders veriyorum kızımın terapi ücretleri için. Gündüz onu terapilere götürüyorum. Akşam eşim ilgileniyor.
Yüzmeye belim için başladım malum sürekli bir çocuğu taşımak tutmak zaptetmek zorladı beni.
İki akşam 1.5 saat sürüyor.
Aç karna iki bardak ılık su
Yeşil çay
Sabah menüm: Kalktıktan yarım saat sonra evdekilerin kahvaltılarını hazırladıktan sonra
Haşlanmış yumurta
1 minik boy haşlanmış patates
Çeyrek kepekli cevizli simit
Marul, salatalık, kırmızı ve yeşil biber
iki çatal peynir
Ara : Sade türk kahvesi+ 1 gün kurusu kayısı
Öğlen arkadaşıma gideceğim inşallah bi şey yemem:)
Akşama da kurufasulye var salata ve ayranla inşallah.
Reglim geçen hafta idi bu hafta en azından tatlı yeme isteğim yok:)
İyi günler herkese
Revaniyi yemedin dimiMerhabalar hanımlar
Sabah küçük bir dilim ekmek yedim. Az peynir bide nuttella ile
iş yerinde şekersiz kahvemi içtim. Öğlende yayla çorbası, bezelye varmış bidee revani
Super menuöğlen yemeğim tarhana çorbası 1 dilim ekmek 2 ad but biraz bulgur pilavı 3 abardak su
Cok sagol balimherkese bol bol eksiler
Olsun canim en azindan pastadan cok az yemissin afoyet olsu kahvaltın guzel olmusKahvaltı:2 haşlanmış yumurta, 3 zeytin, peynir (bolca) ceviz ,salatalık ,domates, cay Bunlar iyiydi kızım yas pasta ve patlamış misir istedi yas pastadan iki çatal misirdanda biraz yedim maalesef...
Kuzum her kacamak bizi 4 5 gune eskiye götürüyorBenim bugün koşturmacslı birgüne uyandım uyuya kalmışız ben ve çocuklarım saat 10:30 a kadar duş al kahvaltı hazırla derken saat 11:30 oldu ve kahvaltı yap ortalığı toparla kızımı okula hazırla koştur koştur onu okula bıraktım ve yarım saat yürüdüm gelelim menüme
Kahvaltı
1dilim uno denge
Domates
Salatalık
2dilim kaşar
3çatal sucuklu yumurta
Azıcık kaymak ve bal
Çay
Ara:
Sade sütlü kahve
1badem şekeri
Öğlen:
3kaşık yoğurt
3kaşık müsli
Yeşil çay
Akşamada
Pırasa yemeği
Tavuk sote
Salata yerim sanırım
Kızlar bir itirafta bulunayım gece eşimle çayın yanında çooookkk fena kaçamaklar yaptım sabah tartıda +500 gördüm ve bidaha olmayacak söz hem kendime hem size söz olmayacak
Mukemmelll menuuuuu sporda super alkisliyorum canimmmmbugün menüm
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 yemek kaşığı çökelek
3 çeri domates
nane-dereotu
1 dilim çavdar ekmeği- 1 fincan yeşil çay
öğle
5 yemek kaşığı haşlanmış yeşil mercimek+salata(yağsız-limonlu)
4 yemek kaşığı yoğurt
ara(14:00)
1 orta boy elma
ara(17:00)
süt(200 ml)
akşam
avuç içi kadar tavuk göğsü(yağsız tavada)
2 kepçe çorba
4 yemek kaşığı yoğurt
sebze söğüş
20:00-21:00 arası tempolu yürüyüş
yürüyüşten sonra 1 fincan yeşil çay+ yarım muz
ve tabi ki 12 bardak su
Kuzum hamur isini tam bugday unundan yaparsan daha saglikli olur aslinda yememek en iyisikızlar bugün bir kac hamur işi yedim maleseff domates salatalık krem peynir üstü recel acıcıkta.saat 4 30 gibi de pırasa yemegi ve salata yemeyi düşünüyorum akşamda yesil çay kahve bol su içerim inşallahh
Bu sekil kürleri cok guzel faydali canimAralarda maydonoz+limon çayı içiyorum allahtan su içmeyi çok seviyorum günde 3-4 lt içiyorum bide spor yapsam azcıkta tatlıdan kestimmi tamamdır. İşyerinden eve gitmem 7.30u buluyor akşam yemeğimi düzene mkoymam gerek
Cok guzel canım alkislar sana gelsinBen de menumu yazayim
sabah klasik kahvalti 2 dilim ekmek ve yumurta ile
Aksam
Bi kase corba
Tavuk yogurt domates 1 dilim ekmek
Oglum la yuruyuse ciktik yine bir saat suyum da 4 litreyi bitiririm diye dusunuyorum
Cok guzel canimIyi aksamlar bayanlar bugunki menum dunle ayni bruksel lahana yemegi az pilav komposto var yaninda salatanin yerine peynir yedim az birsey ve birazda ekmek yarim saat dinlenip 60 dk spor yapicam kolay gelsin herkese
Guzel kuzum zamanla daha guzellesirAkşam yemeğimi yazmamıştım
2 içli köfte
1 kase domates çorba
2 haftadır annemde kalıyordum yarın eve geçtiğimde daha dikkatli olacam
Canim senin kilon az oldugu icin bencede spor daha iyi yontem olurBugün çok yedim diyet psikojisine girince çok yiyorum artik diyet değilde spora ağırlık vericem saat 18.00 kadar yicem...tv de yemekler gördüm ekmege saldırdım valla
Ben menü yazmasam yaptığım sporları yazsam olurmu ne yedigimi yazınca strese girip daha çok yiyorim esim A101 den dambil aldı isteyen alsın 45 lira galiba artik dambilda yapicam 1 saat sonra yaparım hatta yemek yedim karnım çok şiş malesef
Super canimmmBen akşam yemeğini erken yemeye çalışıyorum saat 5 te yedim yogurt barbunya biraz güveç biraz corba cay ictim, yatmadan tarçınlı süt icerim.
Supersin canim.alkislar sana gelsinIyi aksamlar herkese
isten gel yemek yap ye topla bu saat oldu
Daha yeni oturabildim
Sabah uyaninca limonlu su
Kahvalti 7.30
1 yumurta
1 dl ekmek
5 zeytin
Salatalik
Ara yesil cay 2 kare bitter
Ogle 12.00
1 tabak etli pirasa
1 kase yogurt
Ara 2 kayisi 1 cay bardagi sut
Aksam 18 civari
4 kasik taze fasülye
2 kasik bulgur pilavi
3 kasik yogurt
Ve gunu tamamladim.
Ben gune cok erken basladigim icin ara ogun yapiyorum mutlaka.
ara ogunsuz daha iyi kilo veriyorum ama enerji de lazim
Neyse sonuclari saliya gorucez. Baktim kilo veremiyorum ara ogunleri atarim
Supersin tatlım aksami.hafif tutmak cok etkiliAkşam kurufasulye yerine 3 kaşık taze fasulye ile salata yedim:)
Bi de bugün bi yerden bi yere gitmem gerekiyordu dedim hadi askts sen yürürsün burayı 35 dk yürüdüm. Gün içinde 8000 adım oldu:)
Bitki çayı içip yatmayı planlıyorum yarın kv ve kp gelecek inş erken kalkıp ortalığı toplarım..
Elinde abur cubur olanlar: nefes alın ve elinizdeki yavaşca tezgaha bırakın :)
Kendimi kampta gibi hissediyorum
Sure 6 hafta
Kuzum ilkindi olmasa menun bence cok guzel ama 3 ogun yeterli diye düşünüyorumSabah gec kalkiyorum maalesef.
Kahvalti(10 gibi)
4-5 zeytin
1 dilim ekmek
Sut
Ogle
1 krep
1 kk peynir
1 kasik bal
İkindi
Yarim simit ucgen peynir (disardaydim)
Kucuk bi ayva
Aksam
4-5 kasik ispanak yemegi
1 kase mercimek corba
Yogurt
Salata
Cayin yaninda 2-3 diyet biskuvi
Yatarken tarcinli sut ( bunu kizim yapmis kiyamadim ictolim)
Aslında ne yedigimi yazsam daha kötü olur bu yüzden güzel sağlıklı yediğim şeyleri paylasicam inşallah birde yaptığım sporuAkşam yatmadan paylaş canım gün içinde ne yyediysen sayende spora başladım bende
Kuzum en onemlisi kahvaltiii yap guzelcee
Ana yemek neydi kuzum? afiyet olsunnn
Cok gecmis olsun canim benim
Guzel menun kuzum oglen yedinmi ?
Revaniyi yemedin dimigerisi guzel canim
Super menu
Cok sagol balim
Olsun canim en azindan pastadan cok az yemissin afoyet olsu kahvaltın guzel olmus
Kuzum her kacamak bizi 4 5 gune eskiye götürüyorkaymakla balda ciss kuzum
Mukemmelll menuuuuu sporda super alkisliyorum canimmmm
Kuzum hamur isini tam bugday unundan yaparsan daha saglikli olur aslinda yememek en iyisiama aksam hafif olmasi suoer olmus
Bu sekil kürleri cok guzel faydali canim
Cok guzel canım alkislar sana gelsin
Cok guzel canim
Guzel kuzum zamanla daha guzellesir
Canim senin kilon az oldugu icin bencede spor daha iyi yontem olur
Super canimmm
Supersin canim.alkislar sana gelsin
Supersin tatlım aksami.hafif tutmak cok etkilicok sekersin
Bende canim 6 hafta sabredelim gitsin 8 9 kilo daha ne olsun
Benim de aynı takılma kiloya kacamaklar desen bende birsksmsdim oyuzden aynı kilomuz bence tam 4gunumuz var dikkat edersek en az bir kilo verebiliriz canımSpor olarak sabah 40 dakika plates
41 dakika eliptik yaptım
Kızlar benim kilo vermem durdu galiba sporumu yaptığım halde her gün 3 gündür kilom aynı kacamaklarim oluyor ama bakalım yinede vazgeçmek yok 1 sene boyunca bu spora devam etsem bir şeyler olur belki eşim dambil alsın birde belki ağırlık calisirsam kilo verebilirim..ayda 2 kilo gitse yeter bana
bana da benim yediklerim fazla geldi :) kayınvalidem rahatsız ablaları bakıyor kendi annelerinin evinde kalıyorlar benim iş yerimede yakın eşimle akşamları haftanın 5 günü orda yemek yiyoruz onlar ne yaparsa onu yiyoruz iki gündür içli köfte vardı bulgur yemicem dedim 2 gündür götürdüm köfteleri :)Tum menuler aklimda kalmadi kizlar. Ayni gruptayiz ama takip edemiyorum kusura bakmayin. Genel olarak iyi aslinda bence yoksa ben mi fazla yiyorum acaba ?
Gunaydinlar herkese . benm icin erken sayilacak bir saattevkakltim. Kahvlti yapicam.Kuzum ilkindi olmasa menun bence cok guzel ama 3 ogun yeterli diye düşünüyorum
günaydın canım bende hareket halinde olduğun için yediklerin vücunda kalmıcaktırya bugün yarışma var ve ben kv için baya yemek yaptım şimdi de erken kalktım ki börek filan yapayım..
ben sonunculuğu aldım sanırım.
Hayırlı bereketli huzurlu cumalar Rabbim ülkemize hayırlar versin inşallah
Canim aynen bizde bi annemlerde bi kv de zor oluyor. Bakalim nasil olacak. İnsallah sonuclar iyi olur :)bana da benim yediklerim fazla geldi :) kayınvalidem rahatsız ablaları bakıyor kendi annelerinin evinde kalıyorlar benim iş yerimede yakın eşimle akşamları haftanın 5 günü orda yemek yiyoruz onlar ne yaparsa onu yiyoruz iki gündür içli köfte vardı bulgur yemicem dedim 2 gündür götürdüm köfteleri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?