6 haftalik Yarışma günlüğü(isteyen buyursun gelsin kizlar)❤

Akşam yemeğimi yazmamıştım
2 içli köfte
1 kase domates çorba
2 haftadır annemde kalıyordum yarın eve geçtiğimde daha dikkatli olacam

Ben akşam yemeğini erken yemeye çalışıyorum saat 5 te yedim yogurt barbunya biraz güveç biraz corba cay ictim, yatmadan tarçınlı süt icerim.
Tum menuler aklimda kalmadi kizlar. Ayni gruptayiz ama takip edemiyorum kusura bakmayin. Genel olarak iyi aslinda bence yoksa ben mi fazla yiyorum acaba ?

Teşekkür ederim, her annenin yapmaya çalıştığını yapmaya çalışıyorum. Eşim sağolsun epey destek oluyor.. Yoksa ne yüzme olur ne sosyal hayat.
Ben de onu diyecektim. Anneler zaten fedakar oluyr genelde ama esler yani babalrin yardimi cok onemli. Allah sizden de esinizden de razi olsun ve yardimciniz olsun.

Sabah gec kalkiyorum maalesef.
Kahvalti(10 gibi)
4-5 zeytin
1 dilim ekmek
Sut

Ogle
1 krep
1 kk peynir
1 kasik bal

İkindi
Yarim simit ucgen peynir (disardaydim)
Kucuk bi ayva

Aksam
4-5 kasik ispanak yemegi
1 kase mercimek corba
Yogurt
Salata

Cayin yaninda 2-3 diyet biskuvi

Yatarken tarcinli sut ( bunu kizim yapmis kiyamadim ictim)

günaydın kızlar
kahvaltı yapmadım sadece 1 avuç nar yedim işyerinde de şekersiz t.kahvesi içtim
Kuzum en onemlisi kahvaltiii yap guzelcee
Ana yemek neydi kuzum? afiyet olsunnn
Cok gecmis olsun canim benim
Guzel menun kuzum oglen yedinmi ?
Merhabalar hanımlar

Sabah küçük bir dilim ekmek yedim. Az peynir bide nuttella ile

iş yerinde şekersiz kahvemi içtim. Öğlende yayla çorbası, bezelye varmış bidee revani
Revaniyi yemedin dimi gerisi guzel canim
öğlen yemeğim tarhana çorbası 1 dilim ekmek 2 ad but biraz bulgur pilavı 3 abardak su
Super menu
herkese bol bol eksiler
Cok sagol balim
Kahvaltı:2 haşlanmış yumurta, 3 zeytin, peynir (bolca) ceviz ,salatalık ,domates, cay Bunlar iyiydi kızım yas pasta ve patlamış misir istedi yas pastadan iki çatal misirdanda biraz yedim maalesef...
Olsun canim en azindan pastadan cok az yemissin afoyet olsu kahvaltın guzel olmus
Kuzum her kacamak bizi 4 5 gune eskiye götürüyor kaymakla balda ciss kuzum
Mukemmelll menuuuuu sporda super alkisliyorum canimmmm
Kuzum hamur isini tam bugday unundan yaparsan daha saglikli olur aslinda yememek en iyisi ama aksam hafif olmasi suoer olmus
Bu sekil kürleri cok guzel faydali canim
Ben de menumu yazayim
sabah klasik kahvalti 2 dilim ekmek ve yumurta ile
Aksam
Bi kase corba
Tavuk yogurt domates 1 dilim ekmek
Oglum la yuruyuse ciktik yine bir saat suyum da 4 litreyi bitiririm diye dusunuyorum
Cok guzel canım alkislar sana gelsin
Iyi aksamlar bayanlar bugunki menum dunle ayni bruksel lahana yemegi az pilav komposto var yaninda salatanin yerine peynir yedim az birsey ve birazda ekmek yarim saat dinlenip 60 dk spor yapicam kolay gelsin herkese
Cok guzel canim
Akşam yemeğimi yazmamıştım
2 içli köfte
1 kase domates çorba
2 haftadır annemde kalıyordum yarın eve geçtiğimde daha dikkatli olacam
Guzel kuzum zamanla daha guzellesir
Canim senin kilon az oldugu icin bencede spor daha iyi yontem olur
Ben akşam yemeğini erken yemeye çalışıyorum saat 5 te yedim yogurt barbunya biraz güveç biraz corba cay ictim, yatmadan tarçınlı süt icerim.
Super canimmm
Supersin canim.alkislar sana gelsin
Supersin tatlım aksami.hafif tutmak cok etkili cok sekersin
Kendimi kampta gibi hissediyorum
Sure 6 hafta

Bende canim 6 hafta sabredelim gitsin 8 9 kilo daha ne olsun

Son düzenleme:
Kuzum ilkindi olmasa menun bence cok guzel ama 3 ogun yeterli diye düşünüyorum

Duyuru

Yarışma içinde yarışma yapiyoruz kizlar yarinki menulerimizde herkes hangi menüyü cok begendiyse onun ismini etiketleyip en cok begendigini belirtiyor ve yarin en çok beğenilen menu seçiliyor bakalim yarin kim birinci olcakkk

Akşam yatmadan paylaş canım gün içinde ne yyediysen sayende spora başladım bende
Aslında ne yedigimi yazsam daha kötü olur bu yüzden güzel sağlıklı yediğim şeyleri paylasicam inşallah birde yaptığım sporu

Ya öğlen yiyemedim çünkü dün geç kahvaltı yaptım akşam yemeği erken oldu.

Benim de aynı takılma kiloya kacamaklar desen bende birsksmsdim oyuzden aynı kilomuz bence tam 4gunumuz var dikkat edersek en az bir kilo verebiliriz canım

Tum menuler aklimda kalmadi kizlar. Ayni gruptayiz ama takip edemiyorum kusura bakmayin. Genel olarak iyi aslinda bence yoksa ben mi fazla yiyorum acaba ?
bana da benim yediklerim fazla geldi :) kayınvalidem rahatsız ablaları bakıyor kendi annelerinin evinde kalıyorlar benim iş yerimede yakın eşimle akşamları haftanın 5 günü orda yemek yiyoruz onlar ne yaparsa onu yiyoruz iki gündür içli köfte vardı bulgur yemicem dedim 2 gündür götürdüm köfteleri :)

günaydın canım bende hareket halinde olduğun için yediklerin vücunda kalmıcaktır

Canim aynen bizde bi annemlerde bi kv de zor oluyor. Bakalim nasil olacak. İnsallah sonuclar iyi olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…