• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 haftalik Yarışma günlüğü(isteyen buyursun gelsin kizlar)❤

Merhaba;
Aslında çalışıyordum kızım otizm tanısı alınca kurumsal çalışmayı bıraktım. Boğaziçi Matematik öğretmenliği mezunuyum akşamları özel ders veriyorum kızımın terapi ücretleri için. Gündüz onu terapilere götürüyorum. Akşam eşim ilgileniyor.
Yüzmeye belim için başladım malum sürekli bir çocuğu taşımak tutmak zaptetmek zorladı beni.
İki akşam 1.5 saat sürüyor.

Aç karna iki bardak ılık su
Yeşil çay

Sabah menüm: Kalktıktan yarım saat sonra evdekilerin kahvaltılarını hazırladıktan sonra
Haşlanmış yumurta
1 minik boy haşlanmış patates
Çeyrek kepekli cevizli simit
Marul, salatalık, kırmızı ve yeşil biber
iki çatal peynir

Ara : Sade türk kahvesi+ 1 gün kurusu kayısı

Öğlen arkadaşıma gideceğim inşallah bi şey yemem:)

Akşama da kurufasulye var salata ve ayranla inşallah.

Reglim geçen hafta idi bu hafta en azından tatlı yeme isteğim yok:)

İyi günler herkese
Geçmiş olsun canım Allah şifasını versin...
Ne kadar güzel ve fedakar bir annesin....
Menün gayet iyi arkadaşında kaçamak yapmazsan tabikide.

Benim bugün koşturmacslı birgüne uyandım uyuya kalmışız ben ve çocuklarım saat 10:30 a kadar duş al kahvaltı hazırla derken saat 11:30 oldu ve kahvaltı yap ortalığı toparla kızımı okula hazırla koştur koştur onu okula bıraktım ve yarım saat yürüdüm gelelim menüme
Kahvaltı
1dilim uno denge
Domates
Salatalık
2dilim kaşar
3çatal sucuklu yumurta
Azıcık kaymak ve bal
Çay
Ara:

Sade sütlü kahve
1badem şekeri

Öğlen:
3kaşık yoğurt
3kaşık müsli

Yeşil çay

Akşamada
Pırasa yemeği
Tavuk sote
Salata yerim sanırım

Kızlar bir itirafta bulunayım gece eşimle çayın yanında çooookkk fena kaçamaklar yaptım sabah tartıda +500 gördüm ve bidaha olmayacak söz hem kendime hem size söz olmayacak :kızgın:

Benim bugün koşturmacslı birgüne uyandım uyuya kalmışız ben ve çocuklarım saat 10:30 a kadar duş al kahvaltı hazırla derken saat 11:30 oldu ve kahvaltı yap ortalığı toparla kızımı okula hazırla koştur koştur onu okula bıraktım ve yarım saat yürüdüm gelelim menüme
Kahvaltı
1dilim uno denge
Domates
Salatalık
2dilim kaşar
3çatal sucuklu yumurta
Azıcık kaymak ve bal
Çay
Ara:

Sade sütlü kahve
1badem şekeri

Öğlen:
3kaşık yoğurt
3kaşık müsli

Yeşil çay

Akşamada
Pırasa yemeği
Tavuk sote
Salata yerim sanırım

Kızlar bir itirafta bulunayım gece eşimle çayın yanında çooookkk fena kaçamaklar yaptım sabah tartıda +500 gördüm ve bidaha olmayacak söz hem kendime hem size söz olmayacak :kızgın:
ilk günler de bu kaçamaklar oluyor canım bende dün incir reçeli yedim 1 tane ama onu 3 kuru kayısı yememekle telafi ettim :)

bugün menüm
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 yemek kaşığı çökelek
3 çeri domates
nane-dereotu
1 dilim çavdar ekmeği- 1 fincan yeşil çay

öğle
5 yemek kaşığı haşlanmış yeşil mercimek+salata(yağsız-limonlu)
4 yemek kaşığı yoğurt

ara(14:00)
1 orta boy elma
ara(17:00)
süt(200 ml)

akşam
avuç içi kadar tavuk göğsü(yağsız tavada)
2 kepçe çorba
4 yemek kaşığı yoğurt
sebze söğüş

20:00-21:00 arası tempolu yürüyüş
yürüyüşten sonra 1 fincan yeşil çay+ yarım muz
ve tabi ki 12 bardak su

kızlar bugün bir kac hamur işi yedim maleseff domates salatalık krem peynir üstü recel acıcıkta.:kk77: saat 4 30 gibi de pırasa yemegi ve salata yemeyi düşünüyorum akşamda yesil çay kahve bol su içerim inşallahh:kk77:

Aralarda maydonoz+limon çayı içiyorum allahtan su içmeyi çok seviyorum günde 3-4 lt içiyorum bide spor yapsam azcıkta tatlıdan kestimmi tamamdır. İşyerinden eve gitmem 7.30u buluyor akşam yemeğimi düzene mkoymam gerek :kk77::duduk:

Spor olarak sabah 40 dakika plates
41 dakika eliptik yaptım

Kızlar benim kilo vermem durdu galiba sporumu yaptığım halde her gün 3 gündür kilom aynı kacamaklarim oluyor ama bakalım yinede vazgeçmek yok 1 sene boyunca bu spora devam etsem bir şeyler olur belki eşim dambil alsın birde belki ağırlık calisirsam kilo verebilirim..ayda 2 kilo gitse yeter bana

bugün menüm
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 yemek kaşığı çökelek
3 çeri domates
nane-dereotu
1 dilim çavdar ekmeği- 1 fincan yeşil çay

öğle
5 yemek kaşığı haşlanmış yeşil mercimek+salata(yağsız-limonlu)
4 yemek kaşığı yoğurt

ara(14:00)
1 orta boy elma
ara(17:00)
süt(200 ml)

akşam
avuç içi kadar tavuk göğsü(yağsız tavada)
2 kepçe çorba
4 yemek kaşığı yoğurt
sebze söğüş

20:00-21:00 arası tempolu yürüyüş
yürüyüşten sonra 1 fincan yeşil çay+ yarım muz
ve tabi ki 12 bardak su

Çok güzel bir menü

Ben de menumu yazayim
sabah klasik kahvalti 2 dilim ekmek ve yumurta ile
Aksam
Bi kase corba
Tavuk yogurt domates 1 dilim ekmek
Oglum la yuruyuse ciktik yine bir saat suyum da 4 litreyi bitiririm diye dusunuyorum

Iyi aksamlar bayanlar bugunki menum dunle ayni bruksel lahana yemegi az pilav komposto var yaninda salatanin yerine peynir yedim az birsey ve birazda ekmek yarim saat dinlenip 60 dk spor yapicam kolay gelsin herkese

Bugün çok yedim diyet psikojisine girince çok yiyorum artik diyet değilde spora ağırlık vericem saat 18.00 kadar yicem...tv de yemekler gördüm ekmege saldırdım valla
Ben menü yazmasam yaptığım sporları yazsam olurmu ne yedigimi yazınca strese girip daha çok yiyorim esim A101 den dambil aldı isteyen alsın 45 lira galiba artik dambilda yapicam 1 saat sonra yaparım hatta yemek yedim karnım çok şiş malesef

Bugün çok yedim diyet psikojisine girince çok yiyorum artik diyet değilde spora ağırlık vericem saat 18.00 kadar yicem...tv de yemekler gördüm ekmege saldırdım valla
Ben menü yazmasam yaptığım sporları yazsam olurmu ne yedigimi yazınca strese girip daha çok yiyorim esim A101 den dambil aldı isteyen alsın 45 lira galiba artik dambilda yapicam 1 saat sonra yaparım hatta yemek yedim karnım çok şiş malesef
Akşam yatmadan paylaş canım gün içinde ne yyediysen sayende spora başladım bende

Arkadaslar simdi gordum burayi..Biliyorum yeni alim yapmiyorsunuz ama birdefaya mahsus soyle ufaktan bi göz yumsanizda benide araniza alsaniz :oops:

zayiflamam gerekiyor..ama motivasyonum sıfırin altinda sıfır..:olamaz:

Back