Geçmiş olsun canım Allah şifasını versin...Merhaba;
Aslında çalışıyordum kızım otizm tanısı alınca kurumsal çalışmayı bıraktım. Boğaziçi Matematik öğretmenliği mezunuyum akşamları özel ders veriyorum kızımın terapi ücretleri için. Gündüz onu terapilere götürüyorum. Akşam eşim ilgileniyor.
Yüzmeye belim için başladım malum sürekli bir çocuğu taşımak tutmak zaptetmek zorladı beni.
İki akşam 1.5 saat sürüyor.
Aç karna iki bardak ılık su
Yeşil çay
Sabah menüm: Kalktıktan yarım saat sonra evdekilerin kahvaltılarını hazırladıktan sonra
Haşlanmış yumurta
1 minik boy haşlanmış patates
Çeyrek kepekli cevizli simit
Marul, salatalık, kırmızı ve yeşil biber
iki çatal peynir
Ara : Sade türk kahvesi+ 1 gün kurusu kayısı
Öğlen arkadaşıma gideceğim inşallah bi şey yemem:)
Akşama da kurufasulye var salata ve ayranla inşallah.
Reglim geçen hafta idi bu hafta en azından tatlı yeme isteğim yok:)
İyi günler herkese
ilk günler de bu kaçamaklar oluyor canım bende dün incir reçeli yedim 1 tane ama onu 3 kuru kayısı yememekle telafi ettim :)Benim bugün koşturmacslı birgüne uyandım uyuya kalmışız ben ve çocuklarım saat 10:30 a kadar duş al kahvaltı hazırla derken saat 11:30 oldu ve kahvaltı yap ortalığı toparla kızımı okula hazırla koştur koştur onu okula bıraktım ve yarım saat yürüdüm gelelim menüme
Kahvaltı
1dilim uno denge
Domates
Salatalık
2dilim kaşar
3çatal sucuklu yumurta
Azıcık kaymak ve bal
Çay
Ara:
Sade sütlü kahve
1badem şekeri
Öğlen:
3kaşık yoğurt
3kaşık müsli
Yeşil çay
Akşamada
Pırasa yemeği
Tavuk sote
Salata yerim sanırım
Kızlar bir itirafta bulunayım gece eşimle çayın yanında çooookkk fena kaçamaklar yaptım sabah tartıda +500 gördüm ve bidaha olmayacak söz hem kendime hem size söz olmayacak
teşekkür ederim canım. 2,5 aydır diyetisyene gidiyorum. başlarda alışmak zor oldu ama şimdi gayet rahat ilerliyorum.Harikasin canimmm
Simdi ekledim canim
13 aralıkta hedefim 69 (bu hafta 78.300 üm)Kizlar listemizi hazirladimZ zeynepefe1111 K kuzummm17 N naz5403 N nehirim38 Mydestinyy Noona_noona @askts kizlar 6 hafta sonra plandiginiz kilo kac hedefiniz yazarmisiniz yayinlicam listemizi
Tesekkurler canim sagol.Tamam kuzum kaydettim INŞALLAH arzuladığın kiloya dusersin cok gecmis olsun canimm
bugün menüm
kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
1 yemek kaşığı çökelek
3 çeri domates
nane-dereotu
1 dilim çavdar ekmeği- 1 fincan yeşil çay
öğle
5 yemek kaşığı haşlanmış yeşil mercimek+salata(yağsız-limonlu)
4 yemek kaşığı yoğurt
ara(14:00)
1 orta boy elma
ara(17:00)
süt(200 ml)
akşam
avuç içi kadar tavuk göğsü(yağsız tavada)
2 kepçe çorba
4 yemek kaşığı yoğurt
sebze söğüş
20:00-21:00 arası tempolu yürüyüş
yürüyüşten sonra 1 fincan yeşil çay+ yarım muz
ve tabi ki 12 bardak su
teşekkürler. diyetisyenimin verdiği liste. her hafta yeniliyoruz.Çok güzel bir menü
Akşam yatmadan paylaş canım gün içinde ne yyediysen sayende spora başladım bendeBugün çok yedim diyet psikojisine girince çok yiyorum artik diyet değilde spora ağırlık vericem saat 18.00 kadar yicem...tv de yemekler gördüm ekmege saldırdım valla
Ben menü yazmasam yaptığım sporları yazsam olurmu ne yedigimi yazınca strese girip daha çok yiyorim esim A101 den dambil aldı isteyen alsın 45 lira galiba artik dambilda yapicam 1 saat sonra yaparım hatta yemek yedim karnım çok şiş malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?