6 haftalik Yarışma günlüğü(isteyen buyursun gelsin kizlar)❤

6 haftada 10 kiloo. Rüya gibi... Az bi ihtimal versem hemen katılırım aranıza. Ama 5 bile verebileceğimi zannetmiyorum.

sworkit diye bir proğram var spor hareketleri gösteriyor çok güzel ama belli bir hareketten sonrasını göstermiyor yada benim proğ.da sorun var bakın derim ama ben evde koşu bandı ile koştuğum için pek yapmıyorum

hayal etmek te güzeldir 10 değil 5 değil 3 kilo da versek yeterli bence azmin sonun da 10 kilo da verilir aaa bak bana 30 kilo vermem lazım
Ben çok zor kilp veriyorum tiroit hastası olduğum için. 1,65 boyunda 74 kg yim. Bir ay önce 77 ydim isveç diyetiyle 4,5 kilo verdim 1,5 u nu geri aldım. Vücut açken olduğu gibi oşamıyor tabii noramalde:)
Kemik yapımdan dolayı 65-63 olsam süper olur bana dikkat ediyoruö inşallah o da olur..

olur olur bak bende zor kilo verenlerdenim 2014 yılında 103 kilo idim şuan 94 kiloyum haa şöyle birşey var ben inat etsem vericem de bende inat yoktu son şu 1.5 aydır inatla her akşam spor yapıyorum

olur olur bak bende zor kilo verenlerdenim 2014 yılında 103 kilo idim şuan 94 kiloyum haa şöyle birşey var ben inat etsem vericem de bende inat yoktu son şu 1.5 aydır inatla her akşam spor yapıyorum
Evet o inat, hırs bendede yok. İsveö diyetine dayandıysam herşeye dayanırım aslında:) pilavı ekmeği çıkardım hayatımdan neredeyse, bianda karar verip çayıda şekersiz içmeye karar verdim , dönmedimde karar verdim diye. Şimdi yeşil çay küü yapıyorum, akşam yemek yemiyorum. Kilo vermesemde sıkılaşıyorum galiba herkez zayıflamışsın diyor.

aynen bana da öyle diyorlar tartı da eksi görünen bir şey yok ama görenler kilo vermişssin diyor

Gitah bende Hipotiroidi ve pco (polikistik over) var ben 22 haftada 95.4 ten 85.9 dusebildim yani almasi kolay vermesi zor olsun 6 haftada 5 kilo verebilsem kardir.Ben sirf bunun için üye oldum.

Kahvaltı:2 haşlanmış yumurta, 3 zeytin, peynir (bolca) ceviz ,salatalık ,domates, cay Bunlar iyiydi kızım yas pasta ve patlamış misir istedi yas pastadan iki çatal misirdanda biraz yedim maalesef...

kızınız çok şanslı böyle bilinçli ve fedakar anneye sahip olduğu için

Geçmiş olsun canım Allah şifasını versin...
Ne kadar güzel ve fedakar bir annesin....
Menün gayet iyi arkadaşında kaçamak yapmazsan tabikide.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…