Cok tesekkur ederim tatlımMyFitnessPal programı indirin telefonuza,kalori hesaplayın. Ayarları kendinize göre kurun,bedava.Program size hesaplar günlük kaç kalori,ne kadar yağ,protein,kanborhidtat tüketmelisiniz. Ona göre diyet yapın. Spordan önce 2 saat ve spordan sonra 2 saat hiç bir şey tüketmeyin. Bol bol kardiyo yapın. Başarılar diliyorum.Bu arada bende son zamanlarda çok kilo aldım. Çok serd rejımdeim, aşırı spor yapıyorum hergün ama kilo yinede gitmiyor,çünkü stres içindeyim,zaten stres yüzünden kilo aldım. Oyuzden size tavsiyem stress yapmayın,dönüşü zor bunun.
Menun sporun cok güzelKızlar hedefim 67 ama şubata kadar yani 12 kilo. ama altı haftalık hedefim 6 kilo.
Grup arkadaşlarım inşallah birbirimize moral ve şifa oluruz.
Bugünkü menüm;
Sabah arkadaşımdaydım baya dikkatli oldum ama yumurta peynir bir parça simit bol nane salatalık domates
1 kibrit kutusunun yarısı kadar tahin helvası.
öğlen atlamak zorunda kaldım
saat 15:00 bir elma ve kayısılı form çay
Akşam
Yayla çorbası ve 3 kaşık tavuk sote
bir dilim kepekli ekmek
salata
1 su bardağı kefir
Saat 17::30 da akşam yemeği yedim.
20-21:3o arası yüzdüm çok iyi geldi belime.
Şimdi form çayı içiyorum
aslında süt içecektim ama halim yok.
Bugün ayrıca 6000 adım atmışım.
12 bardak su içtim
İnşallah hep böyle istikrarlı olurum.
İyi geceler
Cok tesekkur ederimmmm balimMasalim ellerine emeğine sağlık canımbenim hedefim 57 inşallah
Tamam kuzum kaydettim INŞALLAH arzuladığın kiloya dusersin cok gecmis olsun canimmCanim misafirim vardi yeni girebildim. 6 hafta icin hedefim 5 kilo olsun cunku brn diyetisyenle bile 3 ayda 5 kilo verebildim. İnsulin direnci var bende. Hedef 5 benim icin yuksek bir hedef ama olsun insallah 75 e dusebilirim 6 haftada :)
Bugun sure bitmisti ama olsun son olarak sende gel canim ozamanBende katilabilirmiyim? 1.68 boy 77 kilo hedef toplamda 55-58
Canim cok iyi olmus gruplarA grubu
_Masalim_
@burhan
Mydestinyy
@naz5403
B grubu
caroline84
SchonerDuft
@nehirim38
C grubu
aytozuvegece
A askts
@zeynep1111111
D grubu
Noona_noona
@kuzummm17
@beyaz lotus
@ekin85
maşaallah yerim ben onu ya ne güzel demiş çak anne diye4 LT SU
sporumu da yaptim bugun baslamazsam bi daha baslayamam gibi geldi
Ufakligi koydum bisikleti ittire ittire bayilcam sandim hizli hizli
Bir saati gecik acik havada yurudum birlikte parkta alet yaptik oglumla
Ona gore de kucuk aletler vardi baya eglendik
Kendisi 3.5 yasinda. bugun ona anlattim birlikte hergün spora gitcez parkta kosucaz diye
CAK ANNE SEN BI DAHISIN DEDI YA
programı indirdim teşekkürler öneri içinMyFitnessPal programı indirin telefonuza,kalori hesaplayın. Ayarları kendinize göre kurun,bedava.Program size hesaplar günlük kaç kalori,ne kadar yağ,protein,kanborhidtat tüketmelisiniz. Ona göre diyet yapın. Spordan önce 2 saat ve spordan sonra 2 saat hiç bir şey tüketmeyin. Bol bol kardiyo yapın. Başarılar diliyorum.Bu arada bende son zamanlarda çok kilo aldım. Çok serd rejımdeim, aşırı spor yapıyorum hergün ama kilo yinede gitmiyor,çünkü stres içindeyim,zaten stres yüzünden kilo aldım. Oyuzden size tavsiyem stress yapmayın,dönüşü zor bunun.
Canim misafirim vardi yeni girebildim. 6 hafta icin hedefim 5 kilo olsun cunku brn diyetisyenle bile 3 ayda 5 kilo verebildim. İnsulin direnci var bende. Hedef 5 benim icin yuksek bir hedef ama olsun insallah 75 e dusebilirim 6 haftada :)
Merhaba;Yüzmek Harika birşey canım ne kadar güzel bir spor yapıyorsun menünde gayet iyi bence.
Sen çalışıyormusun biraz bahsetsen kendinden????
Bugun sure bitmisti ama olsun son olarak sende gel canim ozamanhoşgeldin 6 haftalik hedefini soylermisin?[/QUOTE
Teşekkür ederim cnm 6 haftalık hedefim 70
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?