6 haftalik Yarışma günlüğü(isteyen buyursun gelsin kizlar)❤

Cok tesekkur ederim tatlım

Menun sporun cok güzel

Canim misafirim vardi yeni girebildim. 6 hafta icin hedefim 5 kilo olsun cunku brn diyetisyenle bile 3 ayda 5 kilo verebildim. İnsulin direnci var bende. Hedef 5 benim icin yuksek bir hedef ama olsun insallah 75 e dusebilirim 6 haftada :)
Tamam kuzum kaydettim INŞALLAH arzuladığın kiloya dusersin cok gecmis olsun canimm

Kizlar ilk sayfamiza Başlangıç kilolarimizi ve hedefleirmizi yazdim haydi BISMİLLAH yolumuz acik olsun

maşaallah yerim ben onu ya ne güzel demiş çak anne diye

günaydın kızlar ;

kahvaltım ince 5 dilim kaşar , 1 domates , 1 salatalık , 1 galeta

ara öğünlerde sabah detoks hazırladım içinde 1 tutam yeşil çay ,1 elma, yarım limon , 2 çubuk tarçın yaklaşık 750 ml kadar sıcak su ekledim . gün içinde tüketecem

öğlen yemeğim : mantarlı erişteli bir yemek olacak nasıl bir yemek olduğunu bende bilmiyorum yanında 1 kase yoğurt

akşam : ana yemek yanında salata

programı indirdim teşekkürler öneri için

[QUOT
Canim misafirim vardi yeni girebildim. 6 hafta icin hedefim 5 kilo olsun cunku brn diyetisyenle bile 3 ayda 5 kilo verebildim. İnsulin direnci var bende. Hedef 5 benim icin yuksek bir hedef ama olsun insallah 75 e dusebilirim 6 haftada :)

nehirim38, post: 48703350, member: 415769"]Canim misafirim vardi yeni girebildim. 6 hafta icin hedefim 5 kilo olsun cunku brn diyetisyenle bile 3 ayda 5 kilo verebildim. İnsulin direnci var bende. Hedef 5 benim icin yuksek bir hedef ama olsun insallah 75 e dusebilirim 6 haftada :)[/QUOTE]
Olsun canım bendede Hipotiroidi ve pco var bende çok zor veriyorum tedaviyle ikiz hamilelik geçirdim ve 40 kilo aldım biz aynı gruptayiz ben cocuklardan biraz gec yazabiliyorum ama gece yada uyuyunca mutlaka takip ederim.

Yüzmek Harika birşey canım ne kadar güzel bir spor yapıyorsun menünde gayet iyi bence.
Sen çalışıyormusun biraz bahsetsen kendinden????
Merhaba;
Aslında çalışıyordum kızım otizm tanısı alınca kurumsal çalışmayı bıraktım. Boğaziçi Matematik öğretmenliği mezunuyum akşamları özel ders veriyorum kızımın terapi ücretleri için. Gündüz onu terapilere götürüyorum. Akşam eşim ilgileniyor.
Yüzmeye belim için başladım malum sürekli bir çocuğu taşımak tutmak zaptetmek zorladı beni.
İki akşam 1.5 saat sürüyor.

Aç karna iki bardak ılık su
Yeşil çay

Sabah menüm: Kalktıktan yarım saat sonra evdekilerin kahvaltılarını hazırladıktan sonra
Haşlanmış yumurta
1 minik boy haşlanmış patates
Çeyrek kepekli cevizli simit
Marul, salatalık, kırmızı ve yeşil biber
iki çatal peynir

Ara : Sade türk kahvesi+ 1 gün kurusu kayısı

Öğlen arkadaşıma gideceğim inşallah bi şey yemem:)

Akşama da kurufasulye var salata ve ayranla inşallah.

Reglim geçen hafta idi bu hafta en azından tatlı yeme isteğim yok:)

İyi günler herkese

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…