Vala bendr dalga geçtim yalan yok çünkü konu sahibiyle aramda 1 yaş falan var ve yaşım gidiyor diyince drama bağlayınca ulen ben neredeyse 25 oldum hala evlenmedim ben öleyim mi o zaman dedim bendeBu konu sahibi is ti yo rumm diye yazarken sence ayağını yer vurmuşmudur
Ay kk da yine toplaşmışlar yaşınız küçük değilciler.
İsterse 20 yaşında doğursun bizene yahu ? Ama 26 yaşı sanki 50 yaş gibi anlatması komik geldine kadar seviyorsunuz ajitasyonu hemen ayhh senler dalga geçmişler şeker kızzz modundasınız
Senin yine iyiymiş benim yaş 27 evliliğin e'si yok zihnimde26 yaşındasın ve yaşının geçtiğini düşünüyosun.
4 ay sonra 25 yaşına girecek olan,hala evlenmemiş ben öleyim o zaman
Sen sitenin 2. Evde kalmışısın. 1. R -Rosa- hxjsjjdjdjdVala bendr dalga geçtim yalan yok çünkü konu sahibiyle aramda 1 yaş falan var ve yaşım gidiyor diyince drama bağlayınca ulen ben neredeyse 25 oldum hala evlenmedim ben öleyim mi o zaman dedim bende
Aslında ben ona moral verdim,onun yaşında olup evlenmemiş olanlarda var kafaya takmasın bu kadar işte
Bilmiyorum ben çok arada kalmış hissediyorum kendimi bazı şeyler için çok büyük,bazı şeyler içinde daha küçük hissediyorum kendimi,örneğin evlilik gibi,yemiyor halaEn güzel yaşlar
36 dan bildiriyorum ama ruhum 20
Evde kalmışlar derneği kuralım diyorum ben. Ne dersin?Senin yine iyiymiş benim yaş 27 evliliğin e'si yok zihnimde
Evliler olarak başımız göğe erdiSenin yine iyiymiş benim yaş 27 evliliğin e'si yok zihnimde
Kız kurusu mu oldum yani şimdi ben
Neden? Hiç bir erkek cezasız kalmamaliBilmiyorum ben çok arada kalmış hissediyorum kendimi bazı şeyler için çok büyük,bazı şeyler içinde daha küçük hissediyorum kendimi,örneğin evlilik gibi,yemiyor hala
Üstelik hala okuyorsun. İcatt çıkartma başımızaKız kurusu mu oldum yani şimdi ben
Cevizde ekle zeytinyag sarımsak falan ufff güzel salata olur sendenKız kurusu mu oldum yani şimdi ben
Kafası rahatlar derneğini tercih ederimEvde kalmışlar derneği kuralım diyorum ben. Ne dersin?
Boyle seyler yazınca size ne onun hayatı onun kararı diyenler gelip saldırıyor. Onun hayatı degil iste. Kendi büyümeden büyüttüğü çocuk, bizim emek emek büyütmeye çalıştıklarımızı bulacak.Yazik cok uzuluyorum özellikle o yaşta evlenenlere birde bebek
Erken yaşta insan hayattan beziyorlar sonra ne gerek var gez eğlen ye iç
Sonra cocuga banyo yaptirmak bile yuk geliyor
Mevzu ceza kesmekse eğer o görevi daha şimdiden çok güzel yerine getirdiğimi söyleyebilirimNeden? Hiç bir erkek cezasız kalmamali
Bir tarif biliyorum. Bir ara ozel mesajda konuşalım da anlatayim. Onu begenmeyen yok.Neyse ben başım Göğe erdiği icin gideyimde evdeki ahaliyi doyurayim. Ac bilac beni bekliyorlar supriz olacakta pirasa yaptım en sevdiğim kraliyet yemegi
Allah yavrularımızı hayirli insanlarla karşılaştırsın insallah.Boyle seyler yazınca size ne onun hayatı onun kararı diyenler gelip saldırıyor. Onun hayatı degil iste. Kendi büyümeden büyüttüğü çocuk, bizim emek emek büyütmeye çalıştıklarımızı bulacak.
Ben evliyim ama senin gibi yaşıyorum ne olcekMevzu ceza kesmekse eğer o görevi daha şimdiden çok güzel yerine getirdiğimi söyleyebilirim
Bilmiyorum ya evlilik güzeldir elbet ama ben çok başıma buyruğum,rahatıma düşkünüm,bazen canım istemezse yataktan çıkmam mesela.
Bazen yanımda birileri olsun isterim bazen insanlara tahammül edemem,kendi başıma,kendi dünyamda takılmak isterim.
Birde ne bileyim ya kendimi evli düşününce komik geliyor
Çok saçma evet ama kendimi birinin karısı olarak düşününce bana bir gülme geliyor
O zaman sen şu an özendiğim hayatı yaşamakla meşgulsünBen evliyim ama senin gibi yaşıyorum ne olcek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?