• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 aylık evliyiz

Konu sahibi gitmiş. Ama çok değişik beklentileri var yazmadan edemeyeceğim. Ne istiyor ne istemiyor, benim gibi heveslensin istiyorum demiş. Yahu cidden tedavi görenler dışında eşiyle beraber ovulasyon, döllenme, adet, gebelik testi vs takip eden erkek var mı? :KK45: Konu sahibi bunu istiyor sanırım. Adam korunmayı bırakarak yeterince hevesli davranmış bence :D Dışardan falan okuyorsan konu sahibi, bu kadar kasma kasarsan olmaz. Sal biraz yaa, rahat.

Ya herkesin takıldığı tek konu yaşım olmuş yaş bahane. Ben bebek İs-ti-yo-rum. Buraya odaklanabilseniz keşke. Kendimi hazır hissediyorum.
Arkadaşım istiyorsan eşini ikna et o zaman bizi ne sık bigaz ediyorsun.
Sen bebek bakmak nasıldır biliyormuş.
O bildiğin gebe karnını eşinin oksadigi özlem duyduğun günler simartildigin hayali seni heralde haveslendiriyor.
Bu isler öyle değil canım benim
Bebek doğunca anyayi kinyayi görürsün.
Sonra eşim ne kadar haklıymış dersin.
Gez toz rahatlikmi batıyor sana

3 ay sonra 28 yaşında olacağım, 6-7 yıl kadar daha çocuk planım yok.
Yani geç değil yaşınız.

Önce bi kocanizi tanisaydiniZ. 6aylik evliymissiniz bi tatillere gidin yiyin için gezin, ve cocuktan once bi kendinizi büyütün bence,
Bi taraf gonullu degilken cocuk dunyaya getirilir mi oyuncak mi bu?

Adam daha evliliğe uyum sağlamaya çalışıyordur. 6 ayda evlilik,+ çocuk ağır gelmiş olabilir. Zaman tanırsanız o da isteyecektir.

26 yaşında yaşından ötürü bebek istemek...
Evlenemden önce ne diyordunuz bebek konusunda?
Ben adama biraz hak verdim. Genç, güzel karisi var, gönlünce gezip dilediği zaman sevisebildigi bir dönemde,daha cicim aylarında. Çok da mutlu. Neden hemen bebek diye çabalasin ki? Hamile kalınca ilk 3 ay riskli, adamdan uzak kalıyorsun. Sonrasi gebeliğe bağlı ama çoğu zaman 'baci gardaş' modunda geçtiği yazılıyor KKda. Bir şey yapsa bile o eski esnek,hareketli karısından eser yok, dikkat ede ede, belli pozisyonlarda,karnında bebek olduğunu bile bile... Ne kadar zevkli geçer ki?
Sonrası zaten doğum, sarkmış göbek,çatlaklar, yorgun anne, eve kaynanalarin annelerin dolustigi saçma bir düzen, gecelerce susmayan bir bebek...
Adamın 'daha erken' demesinden daha doğal hiç bir şey olamaz.
Biraz zaman geçsin, zaten o eksikliği yavaş yavaş adam da hisseder, heveslenir baba olmaya. O zaman bütün olumsuzluklar ona da güzel gelmeye başlar.
Biri hazır değilken kesinlikle hamile kalinmamali

valla bu süreç en iyi bu şekilde anlatırlırdı ,
sarkmış göbek ve çatlarlar hariç hepsine katılıyorum o ikisi bende olmadı çünkü ,

Eşiniz çok mantıklı hareket etmiş daha 6 aylık evlisiniz bi otursun evliliğiniz

Konu sahibi gitmiş. Ama çok değişik beklentileri var yazmadan edemeyeceğim. Ne istiyor ne istemiyor, benim gibi heveslensin istiyorum demiş. Yahu cidden tedavi görenler dışında eşiyle beraber ovulasyon, döllenme, adet, gebelik testi vs takip eden erkek var mı? :KK45: Konu sahibi bunu istiyor sanırım. Adam korunmayı bırakarak yeterince hevesli davranmış bence :KK70: Dışardan falan okuyorsan konu sahibi, bu kadar kasma kasarsan olmaz. Sal biraz yaa, rahat.
Benim kocam benden cok ilgileniyordy🤭

Bir gün evlenirsem umarım benim de eşim çocuk istemez. Ne güzel yeni evlisiniz gezin tozun sevisin ne bu acele

Back