6 aylık evliyiz

Konu sahibi gitmiş. Ama çok değişik beklentileri var yazmadan edemeyeceğim. Ne istiyor ne istemiyor, benim gibi heveslensin istiyorum demiş. Yahu cidden tedavi görenler dışında eşiyle beraber ovulasyon, döllenme, adet, gebelik testi vs takip eden erkek var mı? Konu sahibi bunu istiyor sanırım. Adam korunmayı bırakarak yeterince hevesli davranmış bence Dışardan falan okuyorsan konu sahibi, bu kadar kasma kasarsan olmaz. Sal biraz yaa, rahat.

Ya herkesin takıldığı tek konu yaşım olmuş yaş bahane. Ben bebek İs-ti-yo-rum. Buraya odaklanabilseniz keşke. Kendimi hazır hissediyorum.
Arkadaşım istiyorsan eşini ikna et o zaman bizi ne sık bigaz ediyorsun.
Sen bebek bakmak nasıldır biliyormuş.
O bildiğin gebe karnını eşinin oksadigi özlem duyduğun günler simartildigin hayali seni heralde haveslendiriyor.
Bu isler öyle değil canım benim
Bebek doğunca anyayi kinyayi görürsün.
Sonra eşim ne kadar haklıymış dersin.
Gez toz rahatlikmi batıyor sana

3 ay sonra 28 yaşında olacağım, 6-7 yıl kadar daha çocuk planım yok.
Yani geç değil yaşınız.

Önce bi kocanizi tanisaydiniZ. 6aylik evliymissiniz bi tatillere gidin yiyin için gezin, ve cocuktan once bi kendinizi büyütün bence,
Bi taraf gonullu degilken cocuk dunyaya getirilir mi oyuncak mi bu?

Adam daha evliliğe uyum sağlamaya çalışıyordur. 6 ayda evlilik,+ çocuk ağır gelmiş olabilir. Zaman tanırsanız o da isteyecektir.

valla bu süreç en iyi bu şekilde anlatırlırdı ,
sarkmış göbek ve çatlarlar hariç hepsine katılıyorum o ikisi bende olmadı çünkü ,

Eşiniz çok mantıklı hareket etmiş daha 6 aylık evlisiniz bi otursun evliliğiniz

Benim kocam benden cok ilgileniyordy

Bir gün evlenirsem umarım benim de eşim çocuk istemez. Ne güzel yeni evlisiniz gezin tozun sevisin ne bu acele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…