• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 aylık evliyiz

Mevzu ceza kesmekse eğer o görevi daha şimdiden çok güzel yerine getirdiğimi söyleyebilirim 😂

Bilmiyorum ya evlilik güzeldir elbet ama ben çok başıma buyruğum,rahatıma düşkünüm,bazen canım istemezse yataktan çıkmam mesela.
Bazen yanımda birileri olsun isterim bazen insanlara tahammül edemem,kendi başıma,kendi dünyamda takılmak isterim.
Birde ne bileyim ya kendimi evli düşününce komik geliyor 😂
Çok saçma evet ama kendimi birinin karısı olarak düşününce bana bir gülme geliyor 😂

19-20 yaşlarimdayken evli insanlar bana çok olgun gelirdi. Hatta annem bana bir kiyafet almişti klasik tarz bir şeydi ve dedim ki "ben bunu giymem bu evli kadin kiyafeti". 😂 EVLİ KADİN KİAYFETİ

Yani evli olunca boyle bir ciddiyet, olgunluk 7/24 sorumluluk gibi geliyordu annemden de oyle gordugum için galiba. 😬 Kendim de 20lerin basinda evlenince evliliğin öyle olgun olmadiğini anlamiştim. 😂
Hiç oyle 7/24 görev adami gibi dolanmiyorsun ortalarda (cocuklu kadin olmak hariç)

19-20 yaşlarimdayken evli insanlar bana çok olgun gelirdi. Hatta annem bana bir kiyafet almişti klasik tarz bir şeydi ve dedim ki "ben bunu giymem bu evli kadin kiyafeti". 😂 EVLİ KADİN KİAYFETİ

Yani evli olunca boyle bir ciddiyet, olgunluk 7/24 sorumluluk gibi geliyordu annemden de oyle gordugum için galiba. 😬 Kendim de 20lerin basinda evlenince evliliğin öyle olgun olmadiğini anlamiştim. 😂
Hiç oyle 7/24 görev adami gibi dolanmiyorsun ortalarda (cocuklu kadin olmak hariç)
Ya kısmet bu işler şu an için ufukta yakın zamanda öyle bir şey görünmüyor
Göründüğü zaman zaten bu kafada olmam muhtemelen 😄

Ben herkesin tam tersine bir sey soylemek istiyorum.Bence de istemekte haklisiniz.Hatta yasinizda cok uygun bence.Sizin de dediginiz gibi belki hemen olmayacak?korunmuyorsaniz ve 6 ay da olmamissa ve bu bir sene surerse hemen onlemini alin.Ben de sizin yasinizda evlendim.Biz evliligimiz boyunca hic korunmadik.Okumus biri olmama ragmen cok cahilce davrandim ve 4.yilimda bebgimi kucagim aldim.Ondan sonra da ikinci cocugum maalesef hic olmadi.Oysa ben cok cocuk istemistim.Her neyse bence istemekte ve cabalamkta haklisiniz.Korunmuyorsaniz birazcik zamana birakin ama cokta gec kalmayin.Esini guzelli,le ikna et..Allah‘im gonlune gore versin.

Ben herkesin tam tersine bir sey soylemek istiyorum.Bence de istemekte haklisiniz.Hatta yasinizda cok uygun bence.Sizin de dediginiz gibi belki hemen olmayacak?korunmuyorsaniz ve 6 ay da olmamissa ve bu bir sene surerse hemen onlemini alin.Ben de sizin yasinizda evlendim.Biz evliligimiz boyunca hic korunmadik.Okumus biri olmama ragmen cok cahilce davrandim ve 4.yilimda bebgimi kucagim aldim.Ondan sonra da ikinci cocugum maalesef hic olmadi.Oysa ben cok cocuk istemistim.Her neyse bence istemekte ve cabalamkta haklisiniz.Korunmuyorsaniz birazcik zamana birakin ama cokta gec kalmayin.Esini guzelli,le ikna et..Allah‘im gonlune gore versin.
Böyle olumsuz yorumlar eşiyle kendisini dahada cok tartışmaya teşvik eder.
Hem kendisi 6 Cı ayda çocuk istiyor siz 4 küsür sene sonra..

Bana kalirsa en guzel gecmesi gereken zamaninizi bebekte bebek diye stresle geciriyorsunuz. 6 ay mis gibi kocanizla seviserek gecireceginiz zaman olmaliydi. Bir sene beklemekte bence gayet uygun. Zaten korunmuyormussunuz. Olacagi varsa olur

Evlenmeden nasıl konusuluyo mesela ben 2 tane istiyorum falan mı? Sözleşme de imzalaniyo mu🤣
Cahilliğime verin ilk defa duyuyorum

Evet. Insan Allah nasip ederse ne kadar cocuk istedigini ve az cok ne zaman istedigini konusmali. Üstüne nasil yetistirmek istedigini de. Insanlar cocuk istiyorsa (istemeyen de var tabi) kendine sadece es degil, cocuguna potansiyel bana da secmis oluyor.

Back