- 6 Aralık 2018
- 6.662
- 15.579
- 248
Off bugün ifşa üstüne ifşaÜstelik hala okuyorsun. İcatt çıkartma başımıza sen haset bi kız kurususun bende evli bi hasetim hxjd
Yeni üyelik açmaya gidiyom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Off bugün ifşa üstüne ifşaÜstelik hala okuyorsun. İcatt çıkartma başımıza sen haset bi kız kurususun bende evli bi hasetim hxjd
Yesss bebegimO zaman sen şu an özendiğim hayatı yaşamakla meşgulsün
koca parası yiyen ama kocası olmayan kadınsın senOff bugün ifşa üstüne ifşa
Yeni üyelik açmaya gidiyom
Kocanda istemiyor sende buna odaklansan keskeYa herkesin takıldığı tek konu yaşım olmuş yaş bahane. Ben bebek İs-ti-yo-rum. Buraya odaklanabilseniz keşke. Kendimi hazır hissediyorum.
Kocam bana küstü. Çok mutluydum 2 gündür. Bugün barışası tuttu lanet olsun hdhshdhhd küssene abii şöyle bi 5 sene hdhdhdYesss bebegim
Kocayı okadar takmıyorum ki bekar gibiyim de değil gibiyim
Koca istemiyor ama prezervatifte takmıyor. Maşallah beyfendi çok tasarruflu ev ehonomisi önemliiiKocanda istemiyor sende buna odaklansan keske
Mevzu ceza kesmekse eğer o görevi daha şimdiden çok güzel yerine getirdiğimi söyleyebilirim
Bilmiyorum ya evlilik güzeldir elbet ama ben çok başıma buyruğum,rahatıma düşkünüm,bazen canım istemezse yataktan çıkmam mesela.
Bazen yanımda birileri olsun isterim bazen insanlara tahammül edemem,kendi başıma,kendi dünyamda takılmak isterim.
Birde ne bileyim ya kendimi evli düşününce komik geliyor
Çok saçma evet ama kendimi birinin karısı olarak düşününce bana bir gülme geliyor
Ya kısmet bu işler şu an için ufukta yakın zamanda öyle bir şey görünmüyor19-20 yaşlarimdayken evli insanlar bana çok olgun gelirdi. Hatta annem bana bir kiyafet almişti klasik tarz bir şeydi ve dedim ki "ben bunu giymem bu evli kadin kiyafeti". EVLİ KADİN KİAYFETİ
Yani evli olunca boyle bir ciddiyet, olgunluk 7/24 sorumluluk gibi geliyordu annemden de oyle gordugum için galiba. Kendim de 20lerin basinda evlenince evliliğin öyle olgun olmadiğini anlamiştim.
Hiç oyle 7/24 görev adami gibi dolanmiyorsun ortalarda (cocuklu kadin olmak hariç)
O da benim farkım iştekoca parası yiyen ama kocası olmayan kadınsın sen
Bensiz de duramıyorsunuz Şahika Hanım. Özlüyorsunuz he.
Ya kısmet bu işler şu an için ufukta yakın zamanda öyle bir şey görünmüyor
Göründüğü zaman zaten bu kafada olmam muhtemelen
Ben hergun küs gibiyim oda hergun barışmaya çalışır gibiKocam bana küstü. Çok mutluydum 2 gündür. Bugün barışası tuttu lanet olsun hdhshdhhd küssene abii şöyle bi 5 sene hdhdhd
Sen benim top 5 te ilk 3 tesinBensiz de duramıyorsunuz Şahika Hanım. Özlüyorsunuz he.
Evlenmeden önce bebek konusunu hiç konuşmadık.
Evlenmeden nasıl konusuluyo mesela ben 2 tane istiyorum falan mı? Sözleşme de imzalaniyo muInsan bunu nasil hic konusmaz evlenmeden ?
Böyle olumsuz yorumlar eşiyle kendisini dahada cok tartışmaya teşvik eder.Ben herkesin tam tersine bir sey soylemek istiyorum.Bence de istemekte haklisiniz.Hatta yasinizda cok uygun bence.Sizin de dediginiz gibi belki hemen olmayacak?korunmuyorsaniz ve 6 ay da olmamissa ve bu bir sene surerse hemen onlemini alin.Ben de sizin yasinizda evlendim.Biz evliligimiz boyunca hic korunmadik.Okumus biri olmama ragmen cok cahilce davrandim ve 4.yilimda bebgimi kucagim aldim.Ondan sonra da ikinci cocugum maalesef hic olmadi.Oysa ben cok cocuk istemistim.Her neyse bence istemekte ve cabalamkta haklisiniz.Korunmuyorsaniz birazcik zamana birakin ama cokta gec kalmayin.Esini guzelli,le ikna et..Allah‘im gonlune gore versin.
Evlenmeden nasıl konusuluyo mesela ben 2 tane istiyorum falan mı? Sözleşme de imzalaniyo mu
Cahilliğime verin ilk defa duyuyorum