Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazik cok uzuluyorum özellikle o yaşta evlenenlere birde bebekGebelik topiclerinde 19 yasinda olup hamile kalmaya çabalayanları görüyorum...
Belki kocası yazmıştır nabiz yokluyodurKadın kaçtı ya. Üyeliği iptal yazıyor. Kötü birşey de demedik ..
İnsanlar genelde arada 10 yaş kadar fark olan ilişkilere pek takılmıyor,bir şey olmaz,erkeğin büyük olması daha iyi modundalar,forumda da buna benzer bir kaç konu gördüm daha önce ama bu konu gayette önemli olduğunu gösteriyor bence.Yani çok mantıksız. Nasıl evliliğe karar veren insanlar böyle önemli konuları konuşmaz ki?
Sonuçta belki de adam "bu yasa geldim,kafam kaldırmaz" modunda, hıc istemeyecek çocuk.
Siz de evlenir evlenmez ilk aylardan bebek istiyorsunuz. Bu isteğinizi nasıl hiç paylasmadiniz ki evlilik öncesinde? Belki de adam karısıyla yazları maldivlere vs gittiği , jetskilere bindiği bir evlilik hayal etti,hayalleri arasında hemen bebek sicsin diye başında bekleyeyim diye bir düşünce yok yakın tarihli, belki sırf bebek baskısi duymamak için yaşıtlarıyla değil on yaş küçük insanla evlendi... Konuşmadan evlenince böyle oluyor işte.
O yaşta beni evlendirmeye kalksalar kendimi köprüden atardım. Millet üstüne çocuk yapıyor.O yaşta çocuk halleriyle evlendikleri yetmiyor..
Yok ya . Bence çok istiyor gebeliği ya başka birşey var altta. Evlilik ile sıkıntı da olabilir. Bağlarım diye mi düşündü naptı anlamadım. Çünkü akıntı falan takip ediyor. Yasmin kullanıyorum ,demiş olabilir mi acaba kocasına . Korunmuyor ama hem koca isteği belirsiz diyince. Yani olursa olur diyceni sanmıyorum. Daha yeni evlilik hem istiyor hem istemiyor nasıl oluyor?. Garip geldi. Evlenmişsin yani bebek istiyorum deyince . İki cevap olabilir. Ortak karar alabilir. Ortada karar yok neden gebelik için ortam izlersin? Çok mu komplo teorisi oldu.Belki kocası yazmıştır nabiz yokluyodur
Yaaa teşekkür ederimŞaka maka ben seni daha büyük biri saniyordum. 30+ civarı. Fikirlerin olgun çünkü.
Ne zaman öleceğimiz de belli değil ne yapalım şimdi ?Çok şükür beni anlayan biri oldu. Teşekkür ederim ama biliyorsunuz çocuk ha diyince olmuyor beni korkutan da bu zaten şimdi istemeye başlasak ne zaman olacağı belli değil
Hahahahah vermezlerse ka-ça- camm diyen kadın sensin dimiiğYa herkesin takıldığı tek konu yaşım olmuş yaş bahane. Ben bebek İs-ti-yo-rum. Buraya odaklanabilseniz keşke. Kendimi hazır hissediyorum.
En güzel yaşlarYaaa teşekkür ederim
24 yaşındayım daha (25 olmadım 7 ay var daha sonuçta ) gencim ben uleeen
O naptı ki acaba kaçtı mı?Hahahahah vermezlerse ka-ça- camm diyen kadın sensin dimiiğ
26 olmuş az mı?bir ayağı çukurda saylırYaşınız derken???
Senin kaç pampa26 olmuş az mı?bir ayağı çukurda saylır
Millet anlamadan empati kurmadan dalga geçmeyi seviyor. Teşekkür ederim beni anladığınız için benim de korkum bu belki hiç olmayabilir bile kısmet bu işler ama sanırım ben konuyu yazarken yanlış ifade ettim eşim istemiyorum demiyor istiyorum da demiyor ben istiyorum ki bana destek olsun birlikte isteyelim istemiyor olsa zaten korunur bu u biliyorum ama işte biraz da psikolojik destek bekliyor insan o kadar olumsuz örnek varken etrafta çocuğum olacak mı olmayacak mı düşüncesi yetiyor
ben çukuru çoktann geçtimmmSenin kaç pampa
Bu konu sahibi is ti yo rumm diye yazarken sence ayağını yer vurmuşmudurO naptı ki acaba kaçtı mı?
Eskiden 30 yaşındakiler ölsün derdim şimdi 32 yaşındayım hayat yeni başladı gibi hissediyorumEn güzel yaşlar
36 dan bildiriyorum ama ruhum 20
Tuhben çukuru çoktann geçtimmm
Bende bunu 50 yaşındakiler için düşünürdüm la bi bakiyorum 14 sene var tövbe Allahim diyorumEskiden 30 yaşındakiler ölsün derdim şimdi 32 yaşındayım hayat yeni başladı gibi hissediyorum