• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

6 aylık evliyiz

Gebelik topiclerinde 19 yasinda olup hamile kalmaya çabalayanları görüyorum...
Yazik cok uzuluyorum özellikle o yaşta evlenenlere birde bebek 😔
Erken yaşta insan hayattan beziyorlar sonra ne gerek var gez eğlen ye iç
Sonra cocuga banyo yaptirmak bile yuk geliyor

Yani çok mantıksız. Nasıl evliliğe karar veren insanlar böyle önemli konuları konuşmaz ki?
Sonuçta belki de adam "bu yasa geldim,kafam kaldırmaz" modunda, hıc istemeyecek çocuk.
Siz de evlenir evlenmez ilk aylardan bebek istiyorsunuz. Bu isteğinizi nasıl hiç paylasmadiniz ki evlilik öncesinde? Belki de adam karısıyla yazları maldivlere vs gittiği , jetskilere bindiği bir evlilik hayal etti,hayalleri arasında hemen bebek sicsin diye başında bekleyeyim diye bir düşünce yok yakın tarihli, belki sırf bebek baskısi duymamak için yaşıtlarıyla değil on yaş küçük insanla evlendi... Konuşmadan evlenince böyle oluyor işte.
İnsanlar genelde arada 10 yaş kadar fark olan ilişkilere pek takılmıyor,bir şey olmaz,erkeğin büyük olması daha iyi modundalar,forumda da buna benzer bir kaç konu gördüm daha önce ama bu konu gayette önemli olduğunu gösteriyor bence.
Konu sahibin yaşı daha genç ama kocası 36 yaşında 2 sene sonra hamile kalsa,doğumu falan derken adam neredeyse 40 yaşına gelecek.
O yüzden ben arada 5 yaştan fazla fark olan evliliklere sıcak bakmıyorum.Hiç bana göre değil.
Ben daha 36 yaşındayken 46 yaşında kocam olsun istemezdim şahsen.
Adam istese kadın istemeyebilirdi daha yaşım genç diye.
Şimdide kadın istiyor ama adam gencecik,çıtır karım var biraz daha gönlümce gezeyim,vakit geçireyim modunda olduğu için istemiyor muhtemelen.
Keşke evlenmeden önce konuşulsaymış bunlar,artık olan olmuuuş biten bitmiiiş.
Bu saatten sonra ne denilse boş.
Adam istemiyorum dedikten sonra ne yapabilirsin?
İçkisine ilaç mı katacaksın adamın ne yapacaksın yani? 😂

Belki kocası yazmıştır nabiz yokluyodur😂
Yok ya . Bence çok istiyor gebeliği ya başka birşey var altta. Evlilik ile sıkıntı da olabilir. Bağlarım diye mi düşündü naptı anlamadım. Çünkü akıntı falan takip ediyor. Yasmin kullanıyorum ,demiş olabilir mi acaba kocasına . Korunmuyor ama hem koca isteği belirsiz diyince. Yani olursa olur diyceni sanmıyorum. Daha yeni evlilik hem istiyor hem istemiyor nasıl oluyor?. Garip geldi. Evlenmişsin yani bebek istiyorum deyince . İki cevap olabilir. Ortak karar alabilir. Ortada karar yok neden gebelik için ortam izlersin? Çok mu komplo teorisi oldu.

Millet anlamadan empati kurmadan dalga geçmeyi seviyor. Teşekkür ederim beni anladığınız için benim de korkum bu belki hiç olmayabilir bile kısmet bu işler ama sanırım ben konuyu yazarken yanlış ifade ettim eşim istemiyorum demiyor istiyorum da demiyor ben istiyorum ki bana destek olsun birlikte isteyelim istemiyor olsa zaten korunur bu u biliyorum ama işte biraz da psikolojik destek bekliyor insan o kadar olumsuz örnek varken etrafta çocuğum olacak mı olmayacak mı düşüncesi yetiyor

Bu konuda bile saf belli etmeyen birinden, neden çocuk? Ilerde hamile kaldiğindada sevinmez, yada bebek ile yardim etmez ..

Sanki Türk dizisi, zengin adamdan bebek yapma peşinde olan genç gelinin konusu. Hepte hüşran olur. Bebek romantik bişey değil. Istersen her gece 2 saatte bir alarm kur, bir gece bile yeterli olur uykysuzluğun ne verem bişey olduğunu anlamak.

Ilk yilda bebek istemek, o evliliğin sonunu istemektir. Bu kadar net diyorum. Elbette evlat güzel bişey, ancak doğru zamanda ve kişi ile.

O naptı ki acaba kaçtı mı? 😂
Bu konu sahibi is ti yo rumm diye yazarken sence ayağını yer vurmuşmudur :D
Ay kk da yine toplaşmışlar yaşınız küçük değilciler.
İsterse 20 yaşında doğursun bizene yahu ? Ama 26 yaşı sanki 50 yaş gibi anlatması komik geldi :D ne kadar seviyorsunuz ajitasyonu :D hemen ayhh senler dalga geçmişler şeker kızzz modundasınız :D

Back