6 aylık evliyiz

Deryaa22

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2022
80
20
18
Herkese merhabalar ben 26 yaşındayım. Eşim 36 yaşında. Altı ay önce evlendik. Ben bebek istiyorum artık fakat eşim korkuyor iki yıl kadar istemiyor gibi davranıyor bazende istiyormuş gibi. Yaşımızdan ötürü daha fazla beklemek istemiyorum. Ki ne zaman oalcağını Allah bilir şimdi istesek bile olmayacak belki... İkimizde memuruz.. fakat bakabilir miyiz diye düşünüyor. Bence kendi rahatından ödün vermek istemiyor. Canım çok sıkıldı. Her geçen gün daha da üzülüyorum korunmuyoruz ama onun böyle düşünmesi beni çok üzüyor istemiyor gibi davranıyor açıkca bana söyleyemiyor ağlamak istiyorummmm

26 yaşında yaşından ötürü bebek istemek...
Evlenemden önce ne diyordunuz bebek konusunda?
Ben adama biraz hak verdim. Genç, güzel karisi var, gönlünce gezip dilediği zaman sevisebildigi bir dönemde,daha cicim aylarında. Çok da mutlu. Neden hemen bebek diye çabalasin ki? Hamile kalınca ilk 3 ay riskli, adamdan uzak kalıyorsun. Sonrasi gebeliğe bağlı ama çoğu zaman 'baci gardaş' modunda geçtiği yazılıyor KKda. Bir şey yapsa bile o eski esnek,hareketli karısından eser yok, dikkat ede ede, belli pozisyonlarda,karnında bebek olduğunu bile bile... Ne kadar zevkli geçer ki?
Sonrası zaten doğum, sarkmış göbek,çatlaklar, yorgun anne, eve kaynanalarin annelerin dolustigi saçma bir düzen, gecelerce susmayan bir bebek...
Adamın 'daha erken' demesinden daha doğal hiç bir şey olamaz.
Biraz zaman geçsin, zaten o eksikliği yavaş yavaş adam da hisseder, heveslenir baba olmaya. O zaman bütün olumsuzluklar ona da güzel gelmeye başlar.
Biri hazır değilken kesinlikle hamile kalinmamali

Evlenmeden önce bebek konusunu hiç konuşmadık. Benim canımı sıkan şey benimle net konuşmaması bana istemiyorum dese ona göre davranırım ama ne istemiyor ne istiyor. Net bir cevap istiyorum bana vereymiyor

Yaştan dolayı bebek istiyorum? 26 yaş? Yahu adam haklı evlendik hemen hop bebek. Biraz evliliğin keyfini çıkarın 26 yaşında daha millet yeni yeni is bulmaya başlıyor ne bebeği
İki yıldır memurum düzenim var. Yaştan dolayı değil ben istediğim ve hazır hissettiğim için istiyorum.

Ya herkesin takıldığı tek konu yaşım olmuş yaş bahane. Ben bebek İs-ti-yo-rum. Buraya odaklanabilseniz keşke. Kendimi hazır hissediyorum.
Yalniz o olay sadece tek tarafın isteğiyle olmaz. Bencillik bu başka birşey değil.
Bebeğiniz olduktan sonra eşim hiç ilgilenmiyor diye konu açarsınız

6 aylık evlisiniz 6 yıl gibi söylüyorsunuz gezin eğlenin eşiniz korunmuyorsa demekki istiyor siz biraz aceleci davraniyorsunuz sanki çok stres yapmayın rahat olun zamana bırakın
Bana ne istiyorum ne istemiyorum diyor. Bu da canımı sıkıyor olsa bile onun istemediğini düşünüp kendi kendimi yicem ben

Evlenmeden önce bebek konusunu hiç konuşmadık. Benim canımı sıkan şey benimle net konuşmaması bana istemiyorum dese ona göre davranırım ama ne istemiyor ne istiyor. Net bir cevap istiyorum bana vereymiyor
Böyle konuları bile konuşmadiysaniz nasıl evlilik kararı aldınız ki?
Slm
Slm
Adn ne?
Derya
Yş kç?
26
Evleneq mi?
Ok

Herkes sizin yaşınıza takılmış ama yaş geçmeden derken kastınızın eşinizin yaşı olduğunu hemen anladım. 36 yaş tam ideal ama 40 a yaklaştıkça durum daha zorlaşıyor diye biliyorum. Kendinize biraz zaman verin. Evliliğiniz hala yerine oturmamış. 1 yılınızı doldurun, ondan sonra ısrar edecekseniz edersiniz.

Esinizin 1 yil takebi bence makul ve normal, hazir olmadan hamile kalmayin derim. Bebek olduktan sonra en buyuk yardimciniz esiniz olacak, kendini hazir hissetmiyorsa bebek bakımında yalniz kalirsiniz. En basitinden gece aglayan bebeginizi 2 saat oyalasinda uyuyayim isteyeceksiniz. Adam hazir hissetmiyorsa elini etegini biseye surmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…