Yani çok mantıksız. Nasıl evliliğe karar veren insanlar böyle önemli konuları konuşmaz ki?Hahaha çok komiksin ya . Eğlendin mi? Tamam o zaman gidebilirsin
Aynen öyle ama işte istemem yan cebime koy tavırları beni rahatsız ediyorE istemiyor olsaydı korunmazdı
Yanlış mıyım ?
6 aylık evlilik için çocuk kararı erkenHerkese merhabalar ben 26 yaşındayım. Eşim 36 yaşında. Altı ay önce evlendik. Ben bebek istiyorum artık fakat eşim korkuyor iki yıl kadar istemiyor gibi davranıyor bazende istiyormuş gibi. Yaşımızdan ötürü daha fazla beklemek istemiyorum. Ki ne zaman oalcağını Allah bilir şimdi istesek bile olmayacak belki... İkimizde memuruz.. fakat bakabilir miyiz diye düşünüyor. Bence kendi rahatından ödün vermek istemiyor. Canım çok sıkıldı. Her geçen gün daha da üzülüyorum korunmuyoruz ama onun böyle düşünmesi beni çok üzüyor istemiyor gibi davranıyor açıkca bana söyleyemiyor ağlamak istiyorummmm
Yaslariniz küçük değil ki nasıl konusmazsiniz böyle önemli bir konuyu altı ay çok erken her şeyden önce adam haklıEvlenmeden önce bebek konusunu hiç konuşmadık. Benim canımı sıkan şey benimle net konuşmaması bana istemiyorum dese ona göre davranırım ama ne istemiyor ne istiyor. Net bir cevap istiyorum bana vereymiyor
Çok şükür beni anlayan biri oldu. Teşekkür ederimHerkes sizin yaşınıza takılmış ama yaş geçmeden derken kastınızın eşinizin yaşı olduğunu hemen anladım. 36 yaş tam ideal ama 40 a yaklaştıkça durum daha zorlaşıyor diye biliyorum. Kendinize biraz zaman verin. Evliliğiniz hala yerine oturmamış. 1 yılınızı doldurun, ondan sonra ısrar edecekseniz edersiniz.
Eşin istemiyormuş işte. Ne yapalim? Kocanla konuşup cesaretlendirelim mi?Ya herkesin takıldığı tek konu yaşım olmuş yaş bahane. Ben bebek İs-ti-yo-rum. Buraya odaklanabilseniz keşke. Kendimi hazır hissediyorum.
Erkekler kadınlar kadar hevesli olmuyor.Aynen öyle ama işte istemem yan cebime koy tavırları beni rahatsız ediyor
Evde galmış gıskanç bir gadından başka bir şey değilsin minnoş26 yaşındasın ve yaşının geçtiğini düşünüyosun.
4 ay sonra 25 yaşına girecek olan,hala evlenmemiş ben öleyim o zaman
Ya herkesin takıldığı tek konu yaşım olmuş yaş bahane. Ben bebek İs-ti-yo-rum. Buraya odaklanabilseniz keşke. Kendimi hazır hissediyorum.
Yaşımızdan ötürü daha fazla beklemek istemiyorum.
Siz biraz fazla takıntı yapmışsınız eşiniz oluruna bırakmış sizde öyle yapınBana ne istiyorum ne istemiyorum diyor. Bu da canımı sıkıyor olsa bile onun istemediğini düşünüp kendi kendimi yicem ben
Ama eşiniz is-te-mo-yor-muş.Ya herkesin takıldığı tek konu yaşım olmuş yaş bahane. Ben bebek İs-ti-yo-rum. Buraya odaklanabilseniz keşke. Kendimi hazır hissediyorum.
Kocanız da hissetmiyor, sizinki kadar doğal bir hak.Ya herkesin takıldığı tek konu yaşım olmuş yaş bahane. Ben bebek İs-ti-yo-rum. Buraya odaklanabilseniz keşke. Kendimi hazır hissediyorum.
Millet anlamadan empati kurmadan dalga geçmeyi seviyor. Teşekkür ederim beni anladığınız için benim de korkum bu belki hiç olmayabilir bile kısmet bu işler ama sanırım ben konuyu yazarken yanlış ifade ettim eşim istemiyorum demiyor istiyorum da demiyor ben istiyorum ki bana destek olsun birlikte isteyelim istemiyor olsa zaten korunur bu u biliyorum ama işte biraz da psikolojik destek bekliyor insan o kadar olumsuz örnek varken etrafta çocuğum olacak mı olmayacak mı düşüncesi yetiyorHerkes yaşla dalga geçmiş ama bence haklısınız çokta küçük bir yaş değil ki zaten olana kadar 5 6 ay geçse doğsa etse en az 1 buçuk senen falan var en erken bebeğin doğumuna belkide o zaman sende 27 28 olursun haliyle ki zaten gayet iyi bir yaş... çocuk öyle hemen ilk aydan tutan birşey değil artık malesef belki 1 seneyi bile geçebilir tutması.
Bizde korunmayı bırakınca hemen olur sandık 6 ay korunduk 6 ay sonra tuttu ancak o da düşük oldu sonra bi beş ay daha geçti anca hamile kaldım 1 sene sürdü halbuki ilk aydan hamile kalırım sanıyordum. Sen eşine takılma eminim hamile kalınca oda çok sevinir
Yanlış anlattım galiba. Eşim istemiyorum demiyor korunmuyor da ama istiyorumda demiyorAma eşiniz is-te-mo-yor-muş.
Çocuk tek basına istiyorum olsun denilecek birşey değil.
Siz istemiyorken eşinizin baskı yaptığını düşünün, empati yapın biraz.
Eşiniz gerçekten istemiyorken çocuğunuz olursa çoğu şeyi tek başına üstleneceksiniz. Gönüllü olan erkekler bile çocuklarıyla hakkıyla ilgilenemiyorken gönülsüz eşe rağmen ısrarcı olmak mantıklı değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?