6 aylık evliyiz

Hahaha çok komiksin ya . Eğlendin mi? Tamam o zaman gidebilirsin
Yani çok mantıksız. Nasıl evliliğe karar veren insanlar böyle önemli konuları konuşmaz ki?
Sonuçta belki de adam "bu yasa geldim,kafam kaldırmaz" modunda, hıc istemeyecek çocuk.
Siz de evlenir evlenmez ilk aylardan bebek istiyorsunuz. Bu isteğinizi nasıl hiç paylasmadiniz ki evlilik öncesinde? Belki de adam karısıyla yazları maldivlere vs gittiği , jetskilere bindiği bir evlilik hayal etti,hayalleri arasında hemen bebek sicsin diye başında bekleyeyim diye bir düşünce yok yakın tarihli, belki sırf bebek baskısi duymamak için yaşıtlarıyla değil on yaş küçük insanla evlendi... Konuşmadan evlenince böyle oluyor işte.

Herkes yaşla dalga geçmiş ama bence haklısınız çokta küçük bir yaş değil ki zaten olana kadar 5 6 ay geçse doğsa etse en az 1 buçuk senen falan var en erken bebeğin doğumuna belkide o zaman sende 27 28 olursun haliyle ki zaten gayet iyi bir yaş... çocuk öyle hemen ilk aydan tutan birşey değil artık malesef belki 1 seneyi bile geçebilir tutması.
Bizde korunmayı bırakınca hemen olur sandık 6 ay korunduk 6 ay sonra tuttu ancak o da düşük oldu sonra bi beş ay daha geçti anca hamile kaldım 1 sene sürdü halbuki ilk aydan hamile kalırım sanıyordum. Sen eşine takılma eminim hamile kalınca oda çok sevinir

6 aylık evlilik için çocuk kararı erken Yaş için geç değil . Ekonomik sıkıntılar var. Bez mama ... Keşke bez mama ile bitse. İstemiyorsa da korunmamak sıkıntı. Yarın bir gün sürpriz derse bebek. Bağlanması da sıkıntı olur. Çocuk için de sıkıntı. Beklemek daha iyi evlilik direkleri tabi sağlamsa daha ileri bir tarihte ortak karar olarak alınmalı. Ama sağlıklı değilse evlilik, sorunları var ise. Yani düşünceler ve evlilik gözden geçirilmeli.

Evlenmeden önce bebek konusunu hiç konuşmadık. Benim canımı sıkan şey benimle net konuşmaması bana istemiyorum dese ona göre davranırım ama ne istemiyor ne istiyor. Net bir cevap istiyorum bana vereymiyor
Yaslariniz küçük değil ki nasıl konusmazsiniz böyle önemli bir konuyu altı ay çok erken her şeyden önce adam haklı

Çok şükür beni anlayan biri oldu. Teşekkür ederim ama biliyorsunuz çocuk ha diyince olmuyor beni korkutan da bu zaten şimdi istemeye başlasak ne zaman olacağı belli değil

Daha evliliğe adapte olmada isterse yaşın 40 olsun çok radikal bir akrar çocuk yapmak.
Özellikle bu zamanda gelecek planı yapamazken bence eşiniz haklı.
Evet bebek sahibi olmak muhteşem birşey ama illa istiyorum,olsun demek körü körüne istemek olmaz.
Ortak noktada buluşmak lazim.
Ayrıca dediğim gibi evliliğin temeli sağlam olsun,bebek için şartlar da uygun olsun yaparsınız.
Yeter ki sağlıklı olun

Yalnız konularınıza baktım. Eşiniz istemiyor ama akıntı takip edip gebelik planlıyorsunuz neden? Yani bu durumu biliyor mu eşiniz.? Ovulasyonu takip edip, hamile kalmak istediğinize dair yorumlarınız vardı da ?. Yani istemediği halde zorlamak inanki sağlık bir durum oluşturmaz.

Ya herkesin takıldığı tek konu yaşım olmuş yaş bahane. Ben bebek İs-ti-yo-rum. Buraya odaklanabilseniz keşke. Kendimi hazır hissediyorum.

Konunuza yaşimdan ötürü yaziyorsunuz sonra yaşima takiliyorsunuz diye kiziyorsunuz. İstiyorsan yap zaten korunmuyormuşsunuz neye bu kadar kiziyorsunuz.
Bir an gozumde bebek is ti yo rum diye ayaklarini yere vuran bir kadin canlandi. Yapın ne diyelim

Yaşımızdan ötürü daha fazla beklemek istemiyorum.

Ya herkesin takıldığı tek konu yaşım olmuş yaş bahane. Ben bebek İs-ti-yo-rum. Buraya odaklanabilseniz keşke. Kendimi hazır hissediyorum.
Ama eşiniz is-te-mo-yor-muş.
Çocuk tek basına istiyorum olsun denilecek birşey değil.
Siz istemiyorken eşinizin baskı yaptığını düşünün, empati yapın biraz.

Eşiniz gerçekten istemiyorken çocuğunuz olursa çoğu şeyi tek başına üstleneceksiniz. Gönüllü olan erkekler bile çocuklarıyla hakkıyla ilgilenemiyorken gönülsüz eşe rağmen ısrarcı olmak mantıklı değil.

Millet anlamadan empati kurmadan dalga geçmeyi seviyor. Teşekkür ederim beni anladığınız için benim de korkum bu belki hiç olmayabilir bile kısmet bu işler ama sanırım ben konuyu yazarken yanlış ifade ettim eşim istemiyorum demiyor istiyorum da demiyor ben istiyorum ki bana destek olsun birlikte isteyelim istemiyor olsa zaten korunur bu u biliyorum ama işte biraz da psikolojik destek bekliyor insan o kadar olumsuz örnek varken etrafta çocuğum olacak mı olmayacak mı düşüncesi yetiyor

Yanlış anlattım galiba. Eşim istemiyorum demiyor korunmuyor da ama istiyorumda demiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…