Herkese öncelikle çok teşekkür ediyorum o güzel yorumlarınız beni aydınlattığınız için size minnettarım ailemle konuştum evime geldim dün yazamadım sayfada engel yedim kusuruma bakmayın lütfen hepinize tek tek teşekkür ediyorum tekrardan. Dün olanları aşağa da anlatıyorum
Akşam çay yaptım birlikte içiyorduk sakince sordum dedim sen bana verdiğin sözleri tutmayacaksan ben gerçekten boşanmak istiyorum önce sustu bişey demedi ben çayı mı içtim yüzüğü bıraktım yanına gittim valizimi toplamaya hala inanmıyor tabi topladım direk annemi aradım dedim babama söyle taksi tutsun gelsin beni alsın direk kapatım geldi ne yapıyorsun sen derdin nedir bağırdı çağırdı tabi önceleri uzaklaşırdım sesini yükseltmesin diye bende bağırdım dedim ben senin ve ailenin hizmetcisi değilim ağzımda başka bişey çıkmadı annem ordan arıyor beni cevap vermedim neyse eşim gitti konuştu annemle annemde dedi kızıma ver verdi dedim babam gelmedi mi sonra baktım ailesi kapıda hepsi odaya geçtim kapıyı kilitledim saat 10 du herkes ne oluyor bizi rezil mi edeceksiniz ben kulaklarımı kapattım ailemi bekledim eşim o şurada küfürler hakaretler ediyordu abisi diyordu defolup gitsin ne önünde duruyorsun falan kaynanam yalandan ağlamalar gelip konuştu bende tek kelime etmedim sonra annemle babam birlikte gelmiştiler direk arabaya bindim gittim yanlız kızlar altınları alamadım buna çok üzüldüm ama bi önemi yok eşim sabah yazdı dedi ben sözümde duracaktım ama bu yaptıkların yüzünde melekte olsan sana parmağım oynamaz böyle ama mutluyum emin olun hepinizden tekrardan teşekkür ediyorum