- 17 Nisan 2019
- 289
- 463
- 53
- Konu Sahibi aypare ackerman
Bugün spor yapamadım ama evdeki tüm koltukları kan ter içinde kalana kadar sildim spordan sayılırsa. Menümü paylaşacağım şimdi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok pratik ve kullanışlı ne ydiğini takip etmek, günlük 1100 kalori almak nasıl sence?Bugünkü listem kızlar
Diyetiste bir tanıdık vardı. O bazal metabolizmanın çok altına düşmeyecek şekilde diyet programı yazıyordu. Benim bazal metabolizma 1500 civarı ideal olan benim için 1100-1400 arası 1500 üst noktam. Senin bazal metabolizma kaç onu bilmek lazım. Asıl önemli olan şu ramazan ayını kilo almadan kapatmak olmalı. Bir sürü makale forum yazı okudum. Sahur da yumurta ayran yada yoğurt mutlaka olmalı diyor. Bir de ceviz. Susuzluk yoracak biraz. Kızlar ramazan planınız nedir? Merak ediyorumÇok pratik ve kullanışlı ne ydiğini takip etmek, günlük 1100 kalori almak nasıl sence?
Benim bazal da 1500.bende mi o civarda kalori almalıyım? Bende süt içmeyi düşünüyorum ramazanda. Ekmek yememeyi düşünüyorum şimdilik .ramazanda ilk hedefim kilo almamak. Bugün sahurda ekmek yemeyeceğim. İmsaktan önce bitiyordu yeme işi dimi?Diyetiste bir tanıdık vardı. O bazal metabolizmanın çok altına düşmeyecek şekilde diyet programı yazıyordu. Benim bazal metabolizma 1500 civarı ideal olan benim için 1100-1400 arası 1500 üst noktam. Senin bazal metabolizma kaç onu bilmek lazım. Asıl önemli olan şu ramazan ayını kilo almadan kapatmak olmalı. Bir sürü makale forum yazı okudum. Sahur da yumurta ayran yada yoğurt mutlaka olmalı diyor. Bir de ceviz. Susuzluk yoracak biraz. Kızlar ramazan planınız nedir? Merak ediyorum
3 ayda 10 kilo verip 57 olmak istiyorum, uçuk hedefler koyup motivasyon bozukluğu yaşamaktansa az az gitsin ama yine de gitsin. Her gün menümü yaptığım sporu içtiğim suyu yazacağım, hedef 1 agustosta tartıda 57 görebilmek.
Alinda-Nil burdan devam edelim canım.
3 Mayıs başlangıç kilosu 66.8
3 Ağustos hedef 57
her cuma burayı güncelleyip kilomuzu ekleyeceğim.
Şekersizi bende bozdum,ama 1 haftaya yakındır tekrar başladımBen de çok özledim!
Hayat güzel gidiyor. İşe girdim bu arada. Çok mutluyum bunun için. :)
Evet, döndüm sahalara. Pazartesi düzenli yaşama başlıyorum yine. :)
Sen nasılsın? Nasıl gidiyor? Hedefe de bir şey kalmamış. Olacak, olacak, inanıyorum ben. :)
Teşekkür ederimmm 13.takımın spor kraliçesi ve biriciğiYeni topigin hayirli olsun canim.... 13. Takimin minnakı
Şekersizi bende bozdum,ama 1 haftaya yakındır tekrar başladım
İş konusuna çooook sevindim hep böyle mutlu ol inşallah
Hep Birlikte şekersize devam edelim öyleyse madem kadro tamamdır sende geldiğibe göre
Fulias hariç herkes bozduÇok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Sen de çok mutlu ol! :)
Diğerleri devam ediyor mu bilmiyorum ama ben yarından itibaren başlıyorum sağlam bir düzene. Yaza da bir şey kalmadı malum. :)
İnşallah hep mutlu oluruzzzzÇok teşekkür ederim güzel dileklerin için. Sen de çok mutlu ol! :)
Diğerleri devam ediyor mu bilmiyorum ama ben yarından itibaren başlıyorum sağlam bir düzene. Yaza da bir şey kalmadı malum. :)
İnşallah hep mutlu oluruzzzz
Evetttttt incecik olacagiz 21 haziranda incelmis olacağız hatta telafi için 21 temmuza kadar devam etmeyi istiyorum ❤İnşallah canım. :)
Yaza gümbür gümbür girecek miyiz? :)
Evetttttt incecik olacagiz 21 haziranda incelmis olacağız hatta telafi için 21 temmuza kadar devam etmeyi istiyorum ❤